Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είδες αυτοί οι κρόταφοι, αλλά και το μαλλί γενικότερα τι ζημιά κάνουν ρε φιλε!
Μάντης ήσουν!!!!!!!!Όντως έχεις δίκιο ίσως όταν έρθει Ελλάδα το φθινόπωρο δώσει καμία καλύτερη τιμή και κανείς μμ με jose στην κλινική του Αναστασακη.
ΧΑχαχα feelingΜάντης ήσουν!!!!!!!!
ΧΑχαχα feeling
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κυριε διαχειριστα μην κανετε μπουλινγκ στους διερχόμενους ραφλες2 χρόνια (περίπου) μετά την τελευταία και 8 μετά την πρώτη. Το μαλλί αντιστέκεται στην φθορά του χρόνου. Αυτό πάντως που με φτιάχνει κάθε μέρα που το βλέπω είναι αυτή η "μυτούλα" της τελευταίας μμ.
Προβολή συνημμένου 59187
Εκεί που ήμουν (στη μόστρα) και εδώ που είμαι. Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Προβολή συνημμένου 59186
Ισχυει αυτο που λες, το crown ειναι μαυρη τρυπα δυστυχως, αν εχεις μεγαλο θεμα πρεπει να συμβιβαστεις με μικρη πυκνοτητα και ακομα κι ετσι μπορει να μην φτανει, ειδικα αν κατεβουν χαμηλα οι γεφυρες η πισω το crown γιατι εκει χανεις και απτη δοτρια.Εξαιρετικά έχει πάει Cvial, μου αρέσει και το μήκος που κουρεύεις τα μαλλιά σου, το οποίο και αναδεικνύει μια χαρά το πρόσωπο σου και ταυτόχρονα έχει αρκετό μήκος για να κρύψει οτιδήποτε που φεγγιζει.
Πάντως γενικά παιδιά η συντριπτική πλειονότητα που έχει κάνει μμ σε τοπ γιατρο και δεν είχε χοντρό πρόβλημα με crown έχει λύσει τελείως το πρόβλημα του, το άτιμο το crown αν έχει μεγάλο πρόβλημα δε μαζεύεται εύκολα.
Κολοσσιαία η διαφορά.
ΥΓ. δεν το λέω με σιγουριά λόγω της γωνίας που το κάνει το κεφάλι με το σώμα, αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να ξεκινήσεις το περπάτημα, ή να περιορίσεις την τροφή. Έχουμε και μία ηλικία.
1.83, 77kg. Ναι, είναι η γωνία.
Δεν παίζεσαι!1.83, 77kg. Ναι, είναι η γωνία.