Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ναι εχω βελτιωση,φαινεται και στην φωτο αλλα και live,οι κροταφοι εχουν γεμισει με χνουδια και δινουν μια οικονα πιο σκουρα,πιο θαμπη σαν να εχω βαλει τοππικ,μην φανταστειτε ομως οτι ειναι και τρελη διαφορά,δηλαδη καποιος που δεν ασχολειται με το μαλλι το πιο πιθανο ειναι να μην το προσεξει.
Γιατί οι δικοί σου κρόταφοι είναι καμένο χαρτι? Λόγω μεταμοσχευσης;βλέπω τέτοια δυναμική στο μάλλι όπως όταν επαιρνα προσκαρ.σα να βλέπω εντυπωσιακά πράγματα να πάνε να γίνουν στο μαλλί μου .πως έχει σχέση η φαγούρα με την επανεκφυση;
και λογω μεταμοσχευσης, πρεπει να κατεβει πολυ χαμηλα η επανεκφυση για να φανει, και λογω ΑΑ,αδεισα πολυ επιθετικα στους κροταφους,δεν εμεινε ουτε χνουδι.
για την φαγουρα μεταξυ σοβαρου και αστειου το ειπα,η απο την επουλωση ειναι η απο την επανεκφυση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εδω θα χρειαστουμε την βοηθεια του GOMI...που τα εχει ψαξει σε βαθος,θα τον ειδοποιησω αν θελει να μας κανει μια αναλυση.
εγω απο οτι καταλαβαινω ειναι οτι αν τραυματιζουμε καθε 7 μερες η καθε 20 μερες τα αποτελεσματα θα ειναι τα ιδια,τωρα η πραξη θα το δειξει μιας και απο εδω και περα εγω θα δοκιμασω το καθε 14 μερες

Καλημέρα kapa. Προσωπικά από το συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα, θεωρώ πως το μόνο ωφέλιμο είναι τα μακροφάγα και η αγγειογένεση. Αγγειοσύσπαση και αγγειοδιαστολή είναι αρνητικοί παράγοντες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αφορούν τον θύλακα και δεν αναφέρονται φυσικά στο σχεδιάγραμμα γιατί δεν έχει αυτό τον σκοπό. Αφορά μόνο την εξέλιξη της φλεγμονής.

Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο, εφάρμοζα ρολλερ 2mm μια φορά την εβδομάδα και στο καπάκι έβαζα αυτό

http://www.antiagingcompany.com/luminesce-cellular-rejuvenation-serum.html

Περιέχει AAPE, (advanced adipose-derived stem cell protein extract) σε πολύ υψηλή ποσότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν και με πάνω από 100 διαφορετικούς αυξητικούς παράγοντες. Αν έκανα πολύ βαθύ τραυματισμό, το έβαζα την επόμενη ημέρα. Αν ο τραυματισμός ήταν επιφανειακός, το έβαζα στο καπάκι.

Φυσικά είχα βρει τρόπο να μου στοιχίζει 13 ευρώ ο μήνας.

Για να μην πολυλογώ, αποτελέσματα και μάλιστα εντυπωσιακά είδα από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή. Τα αποτελέσματα αυτά όμως έμειναν σταθερά το επόμενο δίμηνο, δηλαδή καμία περαιτέρω βελτίωση πέρα της δεύτερης εβδομάδας και από Ιούλιο και μετά έχω πάλι υποχώρηση. Είχα μπει πολλές φορές στον πειρασμό να ανοίξω σχετικό θέμα, αλλά επειδή την έχουμε πατήσει άπειρες φορές, το άφηνα να σιγουρευτώ.
Απογοητεύτηκα γιατί είχα πολλές ελπίδες με αυτό τον συνδυασμό γι αυτό και δεν πολυσυμμετέχω στο φόρουμ (δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να δοκιμάσω) αν και πιστεύω πως την ζημιά μου την έκανε η υπερβολική έκθεση στον Ήλιο στις διακοπές. (από το πρωί μέχρι το απόγευμα στη θάλασσα)

Πλέον έχω μείνει μόνο με μερικά έλαια και κάποιες προτάσεις του Γιωργοςbioherbal

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα kapa. Προσωπικά από το συγκεκριμένο σχεδιάγραμμα, θεωρώ πως το μόνο ωφέλιμο είναι τα μακροφάγα και η αγγειογένεση. Αγγειοσύσπαση και αγγειοδιαστολή είναι αρνητικοί παράγοντες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αφορούν τον θύλακα και δεν αναφέρονται φυσικά στο σχεδιάγραμμα γιατί δεν έχει αυτό τον σκοπό. Αφορά μόνο την εξέλιξη της φλεγμονής.

Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο, εφάρμοζα ρολλερ 2mm μια φορά την εβδομάδα και στο καπάκι έβαζα αυτό

http://www.antiagingcompany.com/luminesce-cellular-rejuvenation-serum.html

Περιέχει AAPE, (advanced adipose-derived stem cell protein extract) σε πολύ υψηλή ποσότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν και με πάνω από 100 διαφορετικούς αυξητικούς παράγοντες. Αν έκανα πολύ βαθύ τραυματισμό, το έβαζα την επόμενη ημέρα. Αν ο τραυματισμός ήταν επιφανειακός, το έβαζα στο καπάκι.

Φυσικά είχα βρει τρόπο να μου στοιχίζει 13 ευρώ ο μήνας.

Για να μην πολυλογώ, αποτελέσματα και μάλιστα εντυπωσιακά είδα από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή. Τα αποτελέσματα αυτά όμως έμειναν σταθερά το επόμενο δίμηνο, δηλαδή καμία περαιτέρω βελτίωση πέρα της δεύτερης εβδομάδας και από Ιούλιο και μετά έχω πάλι υποχώρηση. Είχα μπει πολλές φορές στον πειρασμό να ανοίξω σχετικό θέμα, αλλά επειδή την έχουμε πατήσει άπειρες φορές, το άφηνα να σιγουρευτώ.
Απογοητεύτηκα γιατί είχα πολλές ελπίδες με αυτό τον συνδυασμό γι αυτό και δεν πολυσυμμετέχω στο φόρουμ (δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να δοκιμάσω) αν και πιστεύω πως την ζημιά μου την έκανε η υπερβολική έκθεση στον Ήλιο στις διακοπές. (από το πρωί μέχρι το απόγευμα στη θάλασσα)

Πλέον έχω μείνει μόνο με μερικά έλαια και κάποιες προτάσεις του Γιωργοςbioherbal
καλησπερα και ευχαριστουμε που μοιραζεσαι τις δοκιμες σου μαζι μας.
εγω οσα εχω δοκιμασει με τραυματισμο και λοσιον απετυχαν,εχασαν σε αποδοση
ο τραυματισμος σκετος δουλευει πολυ αργα αλλα δεν λεει να χασει σε διαρκεια αποτελεσματων,εχω φτασει την 5 πλασια διαρκεια απο ολα τα τοπικα.
υποψιν οτι κατα τον πεμτο με εκτο μηνα αρχισα να βλεπω κατι

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To AAPE, δεν είναι όπως τα τοπικά που έχουν ως σκοπό να δυναμώσουν (και καλά) την τρίχα, αλλά συνδυασμός αυξητικών παραγόντων που δρουν σε κυτταρικό επίπεδο. Εξάλλου αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε με το ρολλερ, είναι ακριβώς αυτό. Την αύξηση στην περιοχή αυξητικών παραγόντων, όπως πχ ο VEGF. Οπότε φαντάσου μετά το ρόλλερ, να ενισχύεις κατά πολύ αυτή τη διαδικασία. Θεωρητικά θα έπρεπε να κάνει παπάδες, αλλά.....

Φίλε lalaki, από την δική μου πλευρά, όταν λέμε πως μια θεραπεία χάνει, δεν φταίει η ίδια η θεραπεία η οποία έγινε στην πορεία αδύναμη, αλλά ο οργανισμός βρίσκει τρόπο να παρακάμψει αυτό το μηχανισμό που βοήθησε αρχικά. Όπως πχ συμβαίνει με τα αντισώματα. Μια θεραπεία που δουλεύει, ίσως να μην πρέπει να εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση, ακόμα και η μινοξιδίλη, ώστε να προλαμβάνουμε την αντίδραση του οργανισμού. Αν υπάρχουν αποτελέσματα από το ρολλερ, σίγουρα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια λόγω της όλης διαδικασίας και της αναμόρφωσης (αγγειογένεση) της περιοχής. Εφόσον φυσικά μιλάμε για πολύ δυνατό ρολλάρισμα και όχι χάδι.

Πρόσφατα έκανα μια θεραπεία στην πλάτη με βελονισμό και μου βρήκε σημεία του σώματος που δεν αιματώνονται σωστά. Δηλαδή εκεί που είχα πόνους, μέση και αυχένα, οι βελόνες δεν κοκκίνιζαν την περιοχή, σε αντίθεση με άλλα σημεία της πλάτης που γίνονταν κατακόκκινα. Το αναφέρω γιατί εγώ για να δω αίμα από το ρολλερ, πρέπει να κατακρεουργήσω το κεφάλι μου, οπότε θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι από τα σημεία που δεν αιματώνονται όπως πρέπει. Αν κάποιος ματώνει εύκολα, έχει περισσότερες πιθανότητες να δει κάτι θετικό από το ρολλερ και να κρατήσει τα αποτελέσματα για αρκετό καιρό.Εγώ δεν ήμουν μέσα σε αυτούς....

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa, στη θέση σου θα το δοκίμαζα εφόσον βλέπεις θετικά πράγματα από το ρολλερ.....

lalakis

Active Member
Το να βλέπω μαύρες τρίχες να ξεφυτρωνουν σημαίνει ότι η ρίζα δουλεύει στο 100%.σε αντίθεση με χνουδακια και μουφές που βλέπαμε απτις κάθε λοσιον πραγματικά βλέπω τέτοια δυναμική όπως στον 8μηνα προσκαρ όταν το χα ξεκινήσει.καθε βδομάδα βλέπω όλο και πιο εντυπωσιακές αλλαγές ενώ είχα φτάσει νω 3+

Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ναι, φυσικά όχι σ αυτή τη τιμή που έχουν τα 15ml.
Eδώ τα 7 ml συνολικά, 11 ευρώ

----http://www.ebay.com/itm/jeunesse-Luminesce-cellular-rejuvenation-serum-Anti-ageing-7-days-samples-p-/281792395886?hash=item419c22ba6e---

Σε δημοπρασίες τα είχα πετύχει και 7 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω την γνωμη μου την εχω ξανα πει http://www.hairlossgr.com/threads/τα-αποτελεσματα-μου-kapa.5041/page-11#post-146462
ο τραυματισμος ειναι με διαφορά η καλυτερη θεραπεια που εχω δοκιμασει και ολα τα αλλα παρηγορια στον αρωστο,βασικα ολα τα αλλα δεν ειναι καν θεραπεια,ειναι να σε ξεγελανε με προσωρινα αποτελεσματα μεχρι να ξανα ψαχνεις παλι απο την αρχη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

werhart

New Member
Και σε μένα φαίνεται να δουλεύει 27/7 ξεκίνησα, κάθε 7 μέρες τραυματισμό με 1,5mm.
Η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα του 2young2retire είναι φοβερά μακάρι να τα πιάσουμε όλοι αν και μου φαίνεται δύσκολο...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Και σε μένα φαίνεται να δουλεύει 27/7 ξεκίνησα, κάθε 7 μέρες τραυματισμό με 1,5mm.
Η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα του 2young2retire είναι φοβερά μακάρι να τα πιάσουμε όλοι αν και μου φαίνεται δύσκολο...
εγω βαζω απο τωρα στοιχηματακι οτι ολοι θα εχουμε τα ιδια αποτελεσματα με τον 2young2retire
η ερευνα το λεει ξεκαθαρα,η επανεκφυση θα ειναι περισσοτερη απο την μινοξιδιλη
http://www.ijtrichology.com/viewimage.asp?img=IntJTrichol_2013_5_1_6_114700_u6.jpg
IntJTrichol_2013_5_1_6_114700_u6.jpg

Ntoon91

Member
O 2young κάπου τον είχε χτυπήσει η πόρτα του αυτοκινήτου και έβγαλε μαλλιά στα χέρια, χαχα
Ειναι λίγο genetic freak. Επίσης στο forum που γράφει, είναι και ένα μέλλος ο prettyfly83, που
χρησιμοποιεί roller 30 μήνες, με μια φορά την ημέρα μινοξιδίλη, και από γυαλί, έχει βγάλει αρκετό μαλλί.

Ntoon91

Member
Παρακάτω, η τελευταία φωτογραφία του 2young.
Και δύο comparison του PrettyFly83 πώς ήταν και πως έγινε.
2young.jpg

Συνημμένα

• preetyfly.jpg
    preetyfly.jpg
    620 KB · Προβολές: 165
  • preetyfly2.jpg
    preetyfly2.jpg
    624.7 KB · Προβολές: 161

lalakis

Active Member
Καπά ο 2young όταν έβγαλε μάλλι το πήγε στο 2mm γιατί έφτανε δύσκολα στο δερμΑ;πόσες φορές ο 2young πέρναγε το Ρολερ απτο ίδιο σημειο; πόσες φορές είναι το σωστό να περναει;εγώ κάνω 10 με 14.και ματωνω καλά. Πρέπει περισσοτερες;

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπά ο 2young όταν έβγαλε μάλλι το πήγε στο 2mm γιατί έφτανε δύσκολα στο δερμΑ;πόσες φορές ο 2young πέρναγε το Ρολερ απτο ίδιο σημειο; πόσες φορές είναι το σωστό να περναει;εγώ κάνω 10 με 14.και ματωνω καλά. Πρέπει περισσοτερες;
δεν γνωριζω τους λογους που το εκανε και ποσες φορες περναγε.
εσυ συνεχισε οπως πας,τα αποτελεσματα σου σου λενε οτι το κανεις σωστα,μην αλαζεις κατι.
θελουμε καραφλο selfie πριν και μετα:p

lalakis

Active Member
Θα πάρω 2mm γιατί πιστεύω ότι θα χω πιο γρηγορα αποτελέσματα. Καπά και υπόλοιποι να σας θυμησω αν με προσέξατε σε προηγούμενα ποστ.ειχα ξεκινήσει πάλι Ρόλερ. 1.5 Μάιο Ιούνιο του 2014 έβαζα τα πάντα νουχερ φολι μινοξιδιλη το Ρόλερ δε το κανα και τόσο καλά είχα φτάσει Δεκέμβρη και είχα ανακτήσει αρκετο μαλλί στους κροταφους και στη κορυφή. Μετά παράτησα το ρεγκαιν και το Ρόλερ και έμεινα μόνο με φολι από Γενάρη μέχρι Ιούνη έφτασα σχεδόν νο4 τώρα είναι που ανάκτω πάλι με σκέτο Ρόλερ. Σκέφτομαι να το πάω στο 2 για ακόμα γρηγορότερα αποτελεσματα

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Θα πάρω 2mm γιατί πιστεύω ότι θα χω πιο γρηγορα αποτελέσματα. Καπά και υπόλοιποι να σας θυμησω αν με προσέξατε σε προηγούμενα ποστ.ειχα ξεκινήσει πάλι Ρόλερ. 1.5 Μάιο Ιούνιο του 2014 έβαζα τα πάντα νουχερ φολι μινοξιδιλη το Ρόλερ δε το κανα και τόσο καλά είχα φτάσει Δεκέμβρη και είχα ανακτήσει αρκετο μαλλί στους κροταφους και στη κορυφή. Μετά παράτησα το ρεγκαιν και το Ρόλερ και έμεινα μόνο με φολι από Γενάρη μέχρι Ιούνη έφτασα σχεδόν νο4 τώρα είναι που ανάκτω πάλι με σκέτο Ρόλερ. Σκέφτομαι να το πάω στο 2 για ακόμα γρηγορότερα αποτελεσματα
αμφιβαλω αν δινει πιο γρηγορα αποτελεσματα παντως.
εγω εκανα μεταγραφη σε 2 mm λογω cc και δεν μπορω να αγορασω απο ebay.
η τελευταια συσκεη που χρησιμοποιουσα 1,5 ειχα φτασει 6μηνο μπορει και περισσοτερο και το ενιωθα οτι φαγωθηκαν οι μυτες.
θα σου φτιαξω την μερα τωρα...υπολογιζω οτι εισαι στο 1/3 απο αυτα που θα σου δωσει
δες ξανα τις φωτο
http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-13#post-146476
στην πρωτη φωτο ημουν μετα απο 3 μηνες,ακομα δεν ηξερα αν θα το συνεχιζα η οχι.
στην δευτερη μετα απο 6.
δεν ειναι στανταρ οι ημερομηνιες απλα ημουν σε αυτην την κατασταση εκεινους τους μηνες

kapa

Μέλος του προσωπικού
και καπου εδω φτασαμε την μινοξιδιλη στο 100% και ομως σε καποια σημεια την ξεπερασαμε.
εβγαλα μαλλια στους κροταφους,δεν ειναι χνουδακια αδυναμα,ειναι σχεδον τριχα κανονικη
12032376_937493529623377_254237055_n.jpg 12032559_937493586290038_1078665763_n.jpg
η θεραπεια αυτην με εχει στειλει για τσα'ι'

Μπλουζα