Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα το δεις οτι σε ενα 6μηνο θα εχεις αξιολογη επανεκφυσηΈχει δυναμώνει ένα σημείο έχω βγάλει γαιδουροτρυχα πραγματικά κοντά στο μέτωπο ένα σημείο. Το αλλά σημεία στους κρόταφος έχουν γίνει σαν τα δικά σου.αισιοδοξω θα δούμε. Κάθε 11μερες Ρολερ 1.5 με πολύ αιμα
εγω μονο για 2 μερες...Γιατί τότε νιώθω ότι είναι έτοιμο το δέρμα μου για την επόμενη ρολια. Στις 7 μέρες το νιώθω ακόμα ευαίσθητο απτο προηγούμενο ρολαρισμα.
2 εκατοστα γιατι μεχρι ενος σημειου εχω μεταμοσχευμεναΕσύ βλέπω κρόταφους γέμισαν 1 εκατοστό χαμηλοτερα;
ακομα δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα,εχω μονο υποψιες...καπα είπες σε κάποια φάση που μείωσες την ένταση και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο τα αποτελέσματα ήταν σταθερά, είδες κι άλλη επνέκφυση; σε ένα άλλο σημείο λες ότι για να ξεπεράσεις τα αποτελέσματα μίνοξ θες πολύ ένταση. τελικά η επανέκφυση είναι ανάλογη της έντασης ή μια μέτρια ένταση είναι πιο καλή; και μετά απο πόσο χρόνο λούζεστε απο το ρολλάρισμα;
αφου βλεπεις αποτελεσματα ανα 11 μερες καλα ειναι...Καπα επειδή το κάνα και γω κάθε βδομάδα το πρώτο καιρό. Μετά από ένα σημείο και μετά δε ματώνέίς. Γιαυτό το πήγα καθέ 11 μέρες και χω κανονικό ματωμα κάθε φόρά.στίς 7 μέρες το δέρμα μου δεν έχει ανακαμψει πληρως
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ηταν ποτε μελος εδω,διατηρει τα αποτελεματα του.Ο 2 young που εξαφανιστηκε; θα πρεπε να μας έδινε καμία αναφορά πως συνεχίζει τη θεραπεία του αν διατηρούνται τα μαλλιά του.
ειχα μια συζητηση με τον sito πριν 3 μηνες περιπου,που ειχε επικοινωνια μαζι τουΠου το ξερεις ότι τα διατηρεί αφήνει πουθενά σημεία ζωης;
ναι αλλα δυνατο,καπως ετσιΜασάζ είναι το ντετου;