Derma roller 1,5mm μονο του.

Γεια σας.Μπορείτε να μας κανετε μια ενημερωση τις κατάστασης σας όσοι χρησιμοποιήτε σας παρακαλώ ρολλερ να μπορέσει να προχωρήση ο καθενας με την αναλογη θεραπεια?΄άρχισε και αδειάζει το κεφάλι πλέον επικίνδινα.......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Γεια σας.Μπορείτε να μας κανετε μια ενημερωση τις κατάστασης σας όσοι χρησιμοποιήτε σας παρακαλώ ρολλερ να μπορέσει να προχωρήση ο καθενας με την αναλογη θεραπεια?΄άρχισε και αδειάζει το κεφάλι πλέον επικίνδινα.......
σαν να βάζω μινοξιδίλη με roller 0,5mm,φυσαει σε εμενα ο τραυματισμος καθε 7 μερες.
ενα περιεργο πραγμα ομως,τιποτα με καθε 14 μερες,μηδεν πραγματικα,και ας ανεβασα εκεινο το διαστημα κατα πολυ την ενταση

Εγω πηγαινω καλα. Κανω ανα εφτα μερες. Τα δυο πρωτα ρολλαρισματα ηταν με 0.75 και τα επομενα τρια με 1.5. Το σαββατο θα κανω το τεταρτο ρολλαρισμα χωρις αναισθησια παντα. Νιωθω καποιες φορες σαν μαζοχιστης. Ενας φιλος με αποκαλεσε τζιχαντιστη αυτοχειρα ομως οκ! Τη γουσταρω αυτη τη θεραπεια πολυ. Η τριχοπτωση σταματησε και αρχισε να σκουραινει το τοπιο. Οταν ρολλαρω νιωθω ερεθισμενο το κεφαλι ομως απο την τριτη μερα το νιωθω πολυ ανακουφισμενο. Δε μπορω να το περιγραψω αλλιως. Πρωτη φορα κανω κατι που φαινεται να αντεχει στο χρονο και ειναι μονο μια φορα τη βδομαδα. Εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

DeGarmo

New Member
Μόλις τώρα "σφαγιάστηκα" και γω.Τα τελευταία 3/4 ρολαρισματα τα έκανα άνα 14 μέρες,τώρα έπεστρεψα άνα 7 μέρες,αν διαπιστώσω διαφορά θα αναφέρω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
11 μηνες με αυτην την θεραπεια και ακομα μοιαζει σαν μαγικη στα ματια μου.
ακομα δεν εχω συνηθισει στην ιδεα οτι ασχολουμαι με αυτο μονο μονο μια φορα την εβδομαδα και εχω επανεκφυση τις υπολοιπες 6 μερες χωρις να βαλω τιποτα στο κεφαλι μου.
δεν θα την αλαζα με τιποτα,ουτε με χαπι,που δεν υπαρχει χαπι να δινει τοσο πολυ αλλα ακομα και να υπηρχε προτιμω αυτο.
παω να ματωσω:p
με τις μεταγραφες 7 και 14 μερες τωρα ο τραυματισμος μου πεφτει τεταρτη:)

edyuser1

Active Member
καπα δεν ξερω αν σε ρωτησα αλλα ηθελα καιρο να σε ρωτησω την επομενη μερα φαινοντε τα τραυματα εχεις ακουσει απο κανεναν κανενα σχολιο?

lalakis

Active Member
βλέπω στασιμοτητα ίσως και υποχώρηση σταμάτησα το folligen πάλι γιατί δε ξέρω αν τελικά κάνει καλό .μετα του προτελευταίο ρολά ρισμα. έβγαλα δέρμα από όλο τον κεφάλι μαλακο σαν πλαστελινη σε κομμάτια κοματια.δς ξέρω αν ίναικαλό η κακό αυτο. πριν το τελυραιο ρολαρισμα πήγα και κάνα μπάνιο με ζεστό νερό μετά που βαλα την αν αισθητική αλοιφή και νιωθα να μου καίει του κεφάλι το νερο λόγω του ότι είχε μείνει λεπτή επιδερμιδα έτσι του νιωθα του ρολερ μετά έτζουζε περισσοτερο γιαυτό έκανα λιγότερα και πιο προχειρα περασματα.μεχει πιάσει μια απ αισιοδοξία παλι

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπα δεν ξερω αν σε ρωτησα αλλα ηθελα καιρο να σε ρωτησω την επομενη μερα φαινοντε τα τραυματα εχεις ακουσει απο κανεναν κανενα σχολιο?
όσο τραυμάτιζα χαλαρα οχι.
τωρα φαινεται,λεω οτι με εκαψε ο ηλιος.
ομως ολα μου τα αποτελεσματα τα πηρα με χαλαρο τραυματισμο,τοτε χωρις αναισθησια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μηπως να τον γυρίσουμε σε χαλαρο τραυματισμό παλι; μηπως κάνει κακό η αναισθησια;
η αναισθησια δεν βλεπω να κανει κακο.
ο δυνατος τραυματισμος μακροχρονια δεν ξερω.
εγω ολα μου τα αποτελεσματα τα πηρα σε αυτην την ενταση http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/#post-139074 εως και λιγοτερη καποιες φορες

lalakis

Active Member
αφού ρε καπα τα πήρες μαυτη την ένταση ξανά γύρνα του εκεί φως φανάρι.κεγω έτσι θα κάνω ξανά χωρίς αν αισθητική. διάβασες αυτό που μου γίνε στο πιο πάνω ποστ;του κεφάλι μου τον χω γαμησει στο υπερβολικό ρολά ρισμα .τερμα αυτό τον ρολά ρισκα. από δω κ πέρα χαλαρά. αν και την άλλη βδομάδα ξεκινάωderminator που πιστευω θα κάνει καλύτερη δουλειά εγώ την άλλη βδόάμάδά περιμένω το derminator

lalakis

Active Member
αφού είδες αποτελεσματα με λιγότερη ένταση. και με περισσότερη σταμάτησαν βλέπεις τι σου κάνει δουλειά τελικα

kapa

Μέλος του προσωπικού
αφού ρε καπα τα πήρες μαυτη την ένταση ξανά γύρνα του εκεί φως φανάρι.κεγω έτσι θα κάνω ξανά χωρίς αν αισθητική. διάβασες αυτό που μου γίνε στο πιο πάνω ποστ;του κεφάλι μου τον χω γαμησει στο υπερβολικό ρολά ρισμα .τερμα αυτό τον ρολά ρισκα. από δω κ πέρα χαλαρά. αν και την άλλη βδομάδα ξεκινάωderminator που πιστευω θα κάνει καλύτερη δουλειά εγώ την άλλη βδόάμάδά περιμένω το derminator
θα πρεπει να κανεις και μια παυση 3 εβδομαδων τουλαχιστον εκτος απο την πτωση της εντασης

lalakis

Active Member
ο τελευταίος τραυματισμός ήταν χτες.αλλα τον έκανα με λιγότερες επαναλήψεις και πιο πρόχειρα. σημάδια δεν έχω. απλά με παραξενεψε πολύ που έ τσουζε του κεφάλι μου όταν έριχνε ζεστό νερό να τον πλυνω. από κει κατάλαβα ότι έχει μείνει ενα λεπτό στρώμα δερματος

Μπλουζα