Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πρεπει σε σημειο να ματωνεις.Kapa ,θελει δηλαδη το καθε σημειο 40 περασματα με το ρολλερ;Mε τη φορα της τριχας ρολαρουμε;Αν αμεσως μετα βαλουμε καποιο τοπικο γιατι ειναι λαθος;δεν θα απορροφηθει πολυ καλυτερα;
μπααααΚαι ένα καλό σαμπουάν που θα βοηθήσει?
Δοκιμαζοντας το μπρος πισω σαν πινελο ματωνω πολυ ευκολα.Θελει ετσι όμως;πρεπει σε σημειο να ματωνεις.
εδω δεν μιλαμε για απορροφηση αλλα για σκετη συσκευη
ναι ειναι ιδανικο αλλα και ακριβο.Kapa αυτό πως σου φαίνεται κάνει?
http://www.pharmacy4u.gr/dermal-roller-p-18874.html
αν μεινεις ευχαριστημενος με το αποτελεσμα τοτε για πανταΦίλε καπα ξέρω σε έχω πριξει έχω μία τελευταία ερώτηση.Εγώ θα ξεκινήσω κατευθείαν με 1.5mm.Μου ηπες στην αρχή 1 ανά 7 μέρες αυτό για πόσο καιρό θα το κάνω?
καθε 7 μερες για πανταΝαι αλλά συνέχεια 1 ανά 7 μέρες η μετα πιο αραιά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πριν απο οποιαδηποτε λοσιον δοκιμασε σκετη συσκευη,τα αποτελεσματα κρατανε περισσοτερο απο τις λοσιον..kapa αυτες τις μερες θα παραγγειλω(δεν προλαβα) το σειν μιν αλλα και το ρολλερ!Ρολαρης μονο κροταφο η οπου εχεις προβλημα με αραιωση?
οπου εχεις αραιωση και τριχοπτωση,δεν υπαρχει προβλημα αν το μαλλι ειναι λιγο μακρυ.ελεγα να παρω σεν μιν οπως μ ειπες για να μπουσταρω λιγο μιας και δεν βαζω κατι στο κεφαλι και μαζι να ρολλαρο οπως μ ειπες!το φολιγκεν δεν θα το παρω για αρχη γιατι μου βγαινει κοντα στα 50ε!http://www.hairlossgr.com/threads/Αρχάριος-βοήθεια-με-θεραπεία-φίλε-καππα.10120/
το θεμα ειναι θα πρεπει να ρολλαρο στο μπιφτεκι κ οπου βλεπω αραιωση?η μονο κροταφους?στο λεω γιατι εχω αρκετα μαλλια ακομη σε κανονικο μηκος!Θα εχω προβλημα με το ρολλερ?η πρεπει να το κοψω ποιο κοντα?
διαλεξε περιοχη με αραιωση.αν βαλεις λοσιον δεν θα ξερεις αν δουλευει.το θεμα ειναι οτι αφου δεν εχω μεγαλη αραιωση δεν ξερω αν και πως θα καταλαβω αν θα κανει δουλεια το ρολλερ απο μονο του!γιαυτο ελεγα για σεν μιν μαζι με το ρολλερ!αν τεσταρω μονο του για ποσο καιρο περιπου να κανω πειραμα?1-2 μηνες νομιζω ειναι καλα?ευχαριστω