Derma roller 1,5mm μονο του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa ,θελει δηλαδη το καθε σημειο 40 περασματα με το ρολλερ;Mε τη φορα της τριχας ρολαρουμε;Αν αμεσως μετα βαλουμε καποιο τοπικο γιατι ειναι λαθος;δεν θα απορροφηθει πολυ καλυτερα;
πρεπει σε σημειο να ματωνεις.
εδω δεν μιλαμε για απορροφηση αλλα για σκετη συσκευη

crossfire

Well-Known Member
μπρος,σηκωνεις,κατεβαζεις και πισω...
σηκωνεις ξανα,κατεβαζεις και μπρος...
οχι μπρος πισω χωρις να σηκωνεις

Tsaki

Member
Φίλε καπα ξέρω σε έχω πριξει έχω μία τελευταία ερώτηση.Εγώ θα ξεκινήσω κατευθείαν με 1.5mm.Μου ηπες στην αρχή 1 ανά 7 μέρες αυτό για πόσο καιρό θα το κάνω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Φίλε καπα ξέρω σε έχω πριξει έχω μία τελευταία ερώτηση.Εγώ θα ξεκινήσω κατευθείαν με 1.5mm.Μου ηπες στην αρχή 1 ανά 7 μέρες αυτό για πόσο καιρό θα το κάνω?
αν μεινεις ευχαριστημενος με το αποτελεσμα τοτε για παντα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
παρατηρω κατι περιεργο.
οσο περνουν οι μηνες ο οπτικος ερεθισμος που μου δημιουργει το roller μειωνεται ενω δεν εχω ριξει ενταση.μαλιστα ακομα και την ιδια μερα δεν φαινεται σχεδον καθολου.
η ενταση που βαζω ειναι μεταξυ απο αυτα τα δυο

Συνημμένα

• 1604531_645191898853543_306010048_n.jpg
    1604531_645191898853543_306010048_n.jpg
    208.7 KB · Προβολές: 115
  • 10449902_717244204981645_620418437368635181_n.jpg
    10449902_717244204981645_620418437368635181_n.jpg
    76.1 KB · Προβολές: 107

Dynamics

Active Member
kapa αυτες τις μερες θα παραγγειλω(δεν προλαβα) το σειν μιν αλλα και το ρολλερ!Ρολαρης μονο κροταφο η οπου εχεις προβλημα με αραιωση?εγω πχ εχω θεμα στο μπιφτεκι και λιγο κροταφους αλλα εχω κανονικο μαλλι θα ρολαρη η θα εχω θεμα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa αυτες τις μερες θα παραγγειλω(δεν προλαβα) το σειν μιν αλλα και το ρολλερ!Ρολαρης μονο κροταφο η οπου εχεις προβλημα με αραιωση?
πριν απο οποιαδηποτε λοσιον δοκιμασε σκετη συσκευη,τα αποτελεσματα κρατανε περισσοτερο απο τις λοσιον..
ρολαρω μονο κροταφους,ειμαι στους ατυχους που ποναω πολυ.
αν δεν πονουσα τοσο θα εκανα σε ολο το κεφαλι.
σιγουρα δεν εχουμε ολοι τα ιδια αισθητηρια νευρα οποτε ουτε και την ιδια αισθηση του πονου.
αυτο που με βοηθαει, λιγο ομως ειναι η emla http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/emla
εχω δοκιμασει 5 η 6 αναισθητικα με αποτυχια

Dynamics

Active Member
ελεγα να παρω σεν μιν οπως μ ειπες για να μπουσταρω λιγο μιας και δεν βαζω κατι στο κεφαλι και μαζι να ρολλαρο οπως μ ειπες!το φολιγκεν δεν θα το παρω για αρχη γιατι μου βγαινει κοντα στα 50ε!http://www.hairlossgr.com/threads/Αρχάριος-βοήθεια-με-θεραπεία-φίλε-καππα.10120/
το θεμα ειναι θα πρεπει να ρολλαρο στο μπιφτεκι κ οπου βλεπω αραιωση?η μονο κροταφους?στο λεω γιατι εχω αρκετα μαλλια ακομη σε κανονικο μηκος!Θα εχω προβλημα με το ρολλερ?η πρεπει να το κοψω ποιο κοντα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
ελεγα να παρω σεν μιν οπως μ ειπες για να μπουσταρω λιγο μιας και δεν βαζω κατι στο κεφαλι και μαζι να ρολλαρο οπως μ ειπες!το φολιγκεν δεν θα το παρω για αρχη γιατι μου βγαινει κοντα στα 50ε!http://www.hairlossgr.com/threads/Αρχάριος-βοήθεια-με-θεραπεία-φίλε-καππα.10120/
το θεμα ειναι θα πρεπει να ρολλαρο στο μπιφτεκι κ οπου βλεπω αραιωση?η μονο κροταφους?στο λεω γιατι εχω αρκετα μαλλια ακομη σε κανονικο μηκος!Θα εχω προβλημα με το ρολλερ?η πρεπει να το κοψω ποιο κοντα?
οπου εχεις αραιωση και τριχοπτωση,δεν υπαρχει προβλημα αν το μαλλι ειναι λιγο μακρυ.
αξιζει να κανεις με αυτο την αρχη

Dynamics

Active Member
το θεμα ειναι οτι αφου δεν εχω μεγαλη αραιωση δεν ξερω αν και πως θα καταλαβω αν θα κανει δουλεια το ρολλερ απο μονο του!γιαυτο ελεγα για σεν μιν μαζι με το ρολλερ!αν τεσταρω μονο του για ποσο καιρο περιπου να κανω πειραμα?1-2 μηνες νομιζω ειναι καλα?ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού
το θεμα ειναι οτι αφου δεν εχω μεγαλη αραιωση δεν ξερω αν και πως θα καταλαβω αν θα κανει δουλεια το ρολλερ απο μονο του!γιαυτο ελεγα για σεν μιν μαζι με το ρολλερ!αν τεσταρω μονο του για ποσο καιρο περιπου να κανω πειραμα?1-2 μηνες νομιζω ειναι καλα?ευχαριστω
διαλεξε περιοχη με αραιωση.αν βαλεις λοσιον δεν θα ξερεις αν δουλευει.
5 μηνες τουλαχιστον θα ελεγα η δοκιμη

kapa

Μέλος του προσωπικού
θα δωσω ενα παραδειγμα με αριθμους για να σας πω την προοδο μου.
τα μεγιστα της μινοξιδιλης ειναι το 10 σαν σημειο αναφορας.
μινοξιδιλη,πρωτος μηνας 5,δευτερος 10,τριτος 5,τεταρτος 4.
roller 1,5mm,πρωτος μηνας 1,δευτερος 2,τριτος 3,τεταρτος 4,πεμπτος 5.
καπως ετσι παω σε ταχυτητα,αλλα φαινεται να εχει διαρκεια το roller.
οποτε οποιος ακολουθησει την ερευνα πρεπει να οπλιστει με υπομονη και μηδαμινα αποτελεσματα στην αρχη

Μπλουζα