kapa
Μέλος του προσωπικού
φαρμακειο και ειναι και πολυ φθηνο,2 ευρω τα 65 μλβαμμα φαρμακειο βρισκω;
φαρμακειο και ειναι και πολυ φθηνο,2 ευρω τα 65 μλβαμμα φαρμακειο βρισκω;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια εφαρμογη εκανα,σκεφτομαι να το σταματησω.kapa κάποια ενημέρωση με τι χρήση του ιωδίου? πόση ποσόστητα χρησιμοποίησες?
ο τραυματισμος ειναι η καλυτερη θεραπεια,νομιζω οτι ειναι ενας αξιος αντικαταστατης της φιναστεριδης και χωρις παρενεργειες,κανενας δεν θα εχει τριχοπτωση απο ενα σημειο και μετα.Εν τέλει @kapa το dermaroller κοβει οντως την τριχοπτωση ακαριαια. Το παρατηρησα χθες, στον 3ο τραυματισμό μου, με emla, όπου σήμερα δεν έπεφτε τρίχα για τρίχα. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να προσθέσω μέντα στη θεραπεία αφού ήδη χρησιμοποιώ μινοξ. ή αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τα δυο συνδυαστικά.
βαδιζεις στον δρομο της επανεκφυσηςΚάπα 2η ρολλια μόλις τώρα!αρχίζω και σε πιάνω στο αίμα...εκτός ότι είδα εμπρός αίμα κ στο μπιφτέκι είδα κ σταγόνα αίμα στο ρολλερ!το έβρεξα με ζεστό νερό κ μέτα με λίγη αλκοολική λοσιόν .έπλυνα κεφάλι με νερό κ σκουπιστικα με καθαρή πετσέτα...έχει διαφορά σήμερα που έκανα ρολλερ παράλληλα ενώ την προηγούμενη έκανα κάθετα ;περίπου 10-14 ρολλιες στοκάθε σημείο δεν αντέχω παραπάνω...γιατί είμαι χωρίς κρέμα
πιστευω οτι θα εχω καλο αποτελεσμα γιατι ειμαι νεο σε ηλικια και εχω μικρο νορ!Σκεψου οτι με το απλο δαφνελαιο τον τελευταιο καιρο ηταν στασιμο..τωρα που εχω βαλει το boost δαφνελαιο αρχιζω και εχω επανεκφυση παλι γιατι νιωθω τις μικρες τριχες οπως και στην αρχη...δεν υπαρχει τελικα θεμα που εκανα παραλληλα και οχι καθετα?βαδιζεις στον δρομο της επανεκφυσης
το ποσο ευκολα ματωνουμε εχει να κανει παρα πολυ με το ποσο καινουρια ειναι η συσκευη.
δηλαδη εγω θυμαμαι με την συσκευη που τραυματιζω τωρα, λιγους μηνες πριν στο τριτο περασμα ειχα αιμα και τωρα με την ιδια συσκευη πρεπει να ξεπερασω τα 20 περασματα για να ματωσω.
η φθορα της συσκευης
οι κατασκευαστες λένε οριζόντια και κάθετα για να συκωσουμε αναγκαστικά την συσκευη.πιστευω οτι θα εχω καλο αποτελεσμα γιατι ειμαι νεο σε ηλικια και εχω μικρο νορ!Σκεψου οτι με το απλο δαφνελαιο τον τελευταιο καιρο ηταν στασιμο..τωρα που εχω βαλει το boost δαφνελαιο αρχιζω και εχω επανεκφυση παλι γιατι νιωθω τις μικρες τριχες οπως και στην αρχη...δεν υπαρχει τελικα θεμα που εκανα παραλληλα και οχι καθετα?
ωραία κάνω όπως μου είπες μπρος -πίσω και σηκώνω την συσκευή να υποθέσω αποτέλεσμα θα δω μετά από 6 μηνο ε?οι κατασκευαστες λένε οριζόντια και κάθετα για να συκωσουμε αναγκαστικά την συσκευη.
αν κάνουμε μόνο οριζόντια και συκωσουμε την συσκευή ή μόνο κάθετα και συκωσουμε την συσκευή είναι το ίδιο πράγμα.οι βελόνες θα πέσουν σε διαφορετικο σημειο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν εισαι μικρος θα δεις αποτελεσματα πολυ πιο γρηγοραωραία κάνω όπως μου είπες μπρος -πίσω και σηκώνω την συσκευή να υποθέσω αποτέλεσμα θα δω μετά από 6 μηνο ε?
28 είμαι με μικρό νοραν εισαι μικρος θα δεις αποτελεσματα πολυ πιο γρηγορα
ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα μου http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-13#post-14647628 είμαι με μικρό νορ
σκουπιζεις με νερο,με οινοπνευμα η betadine μετα το αιμα?2 μηνες ρολερ..0.75..αλλα φουλ αιμα..δλδ οσο βγαινει..με 0.75..1 φορα την βδομαδα..οσος τριχες εχω τελος παντων..γιατι ειμαι 6αρι δαχιτω..μ της εχει σκουρινι..εχουν μαυρισει..μιας κ ειμαι ξανθος..
Μακάρι κάπα ελπίζω να κλείσει τελείως το μπιφτέκι πίσω να μην χρειάζεται ούτε τοπικευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα μου http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-13#post-146476
σαν να βαζεις καθε μερα μινοξ δηλαδη![]()