Derma roller 1,5mm μονο του.

Το ματωμα με το 1μμ θεωρείται τραυματισμός ή συνεχίζει να είναι κατάλληλο για απορρόφηση?
Και αν είναι τραυματισμός, το πάω μια φορά τη βδομάδα (παρόλο που δεν είναι 1.5μμ)?
Από όσα έχω διαβάσει το καταλληλότερο είναι το 1.5 mm. Ρολλάρεις μία φορά την εβδομάδα, με μέτριο τραυματισμό, χωρίς καμία εφαρμογή τοπικού εκείνη τη μέρα (η θεραπεία του Καπα). Υπάρχει και αυτή η μέθοδος που λέει οτι με πολύ πιο ήπιο τραυματισμό, αλλά περισσότερη διάρκεια, πετυχαίνεις τα ίδια (την ακολουθεί ο Gomi). Νομίζω ένας συνδυασμός του τύπου: μια φορά εντονος-μια φορά ήπιος τραυματισμός θα κάνει τη δουλειά...κάπως έτσι λέω να συνεχίσω πάντως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Το ματωμα με το 1μμ θεωρείται τραυματισμός ή συνεχίζει να είναι κατάλληλο για απορρόφηση?
Και αν είναι τραυματισμός, το πάω μια φορά τη βδομάδα (παρόλο που δεν είναι 1.5μμ)?
ειναι τραυματισμος,εισαι μεσα;)

nothinggr

Member
Έκανα πάλι σήμερα ρολλερ, μάτωσαν και οι 2 κροταφοι, αν το συνέχιζα άλλο ένα λεπτό θα μάτωναν κι άλλο αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω πιο πολύ κοκκινίλα (ελπίζω αύριο το πρωί να έχει υποχωρήσει). Δεν έβαλα κάποιο τοπικό.
56d4c09a89502fac72c2e55106b64e20.jpg

6bebebd1457e33ae4015aff301dd7d5d.jpg

Με ρολλερ 1μμ, ο τραυματισμός να γίνεται μια φορά τη βδομάδα ή πιο συχνά λόγω μικρότερων ακιδων?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Έκανα πάλι σήμερα ρολλερ, μάτωσαν και οι 2 κροταφοι, αν το συνέχιζα άλλο ένα λεπτό θα μάτωναν κι άλλο αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω πιο πολύ κοκκινίλα (ελπίζω αύριο το πρωί να έχει υποχωρήσει). Δεν έβαλα κάποιο τοπικό.

Με ρολλερ 1μμ, ο τραυματισμός να γίνεται μια φορά τη βδομάδα ή πιο συχνά λόγω μικρότερων ακιδων?
ουσιαστικά είναι ο ίδιος τραυματισμος και με 1mm

kapa

Μέλος του προσωπικού

από της φώτο φαίνεται ότι δεν έκανες αναισθησια:rolleyes:

nothinggr

Member
Όχι, δεν έχω αναισθητικη,αλλά σταμάτησα οχι λογω πόνου αλλά για να μην κοκκινίσει άλλο.
Σήμερα είναι λίγο κόκκινοι οι κρόταφοι αλλά σε νορμάλ επίπεδο, δεν χτυπάει στο μάτι.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Όχι, δεν έχω αναισθητικη,αλλά σταμάτησα οχι λογω πόνου αλλά για να μην κοκκινίσει άλλο.
Σήμερα είναι λίγο κόκκινοι οι κρόταφοι αλλά σε νορμάλ επίπεδο, δεν χτυπάει στο μάτι.
απο τις φλεβες που πεταχτηκαν φαινεται οτι πονεσες

nothinggr

Member
Καλά ναι, δακρύζω.
Αλλά λιγότερο από 1 μήνα πριν, που δεν ματωνα καν. 2 μήνες χρησιμοποιώ το 1μμ, πριν ήμουν με 0.5μμ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
δειτε λιγο αυτες τις δυο φωτο.
ειναι ο ιδιος κροταφος μου.
η πρωτη ειναι με folligen,nu hair,derma roller ταυτοχρονα,το ρουλερ για απορροφηση δηλαδη.
η δευτερη ειναι derma roller 1,5mm χωρις καμια λοσιον,η ερευνα δηλαδη.
η ερευνα τις ξεφτιλισε ολες τις θεραπειες
10578995_772557412783657_873573389_n.jpg 11931612_929026660470064_1910308777_n.jpg

kapa

Μέλος του προσωπικού
Την επανεκφυση που είδα με τον τραυματισμο δεν την έχω δει με καμιά θεραπεία.γι αυτό πολλές φορές θα έχετε δει να λέω ότι ο τραυματισμός είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε θεραπεία.ουτε η μινοξιδιλη μου έδωσε τόσο. Στο 9μηνο έτριβα τα μάτια μου στον καθρεπτη.
Μου φαινόταν απίστευτο.χωρις θεραπεία εγώ δεν έχω ούτε χνουδι στους κροταφους
Είναι τεράστια η διαδρομή μέχρι εκεί που εφτασε

anekdihghtos

New Member
Αραγε καπα λες να εχει φτασει τα μεγιστα σε επανεκφυση η θεωρεις πως κ τα υπολοιπα τριχακια θα γινουν κανονικες τριχες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αραγε καπα λες να εχει φτασει τα μεγιστα σε επανεκφυση η θεωρεις πως κ τα υπολοιπα τριχακια θα γινουν κανονικες τριχες?
σε εμενα εφτασε τα μεγιστα αλλα χρειαστηκε 9 μηνες για να γινει αυτο.
αν ειναι σε αρχικο σταδιο αραιωσης καποιος δηλαδη σαν του 2young http://www.hairlossgr.com/threads/dermaroller-μόνο-του-2young2retire.9374/ φυσικα και θα γινουν μαλλι.
το ξανα λεω οτι ειναι πολυ ευκολη περιπτωση,εγω πηρα περισσοτερη επανεκφυση απο τον 2young

anekdihghtos

New Member
Για παραδειγμα εγω ειμαι 2αρι nor και πριν κανα 4μηνο ξεκινησα μινοξ,στο εξαμηνο αν προσθεσω κ ρολλερ να περιμενω ενα αξιολογο αποτελεσμα σαν το δικο σου?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Για παραδειγμα εγω ειμαι 2αρι nor και πριν κανα 4μηνο ξεκινησα μινοξ,στο εξαμηνο αν προσθεσω κ ρολλερ να περιμενω ενα αξιολογο αποτελεσμα σαν το δικο σου?
ολα εχουν να κανουν με την ηλικια,τα χρονια αραιωσης και το ποσο επιθετικα χτυπαει η ΑΑ στον καθε εναν.

αν κανω μια προχειρη εκτιμηση ειναι οτι οση επανεκφυση θα σου δωσει η μινοξ,αλλη τοση θα σου δωσει και η ερευνα

Ntoon91

Member
Kapa, αν εξαιρεσεις τους κροταφους, ο 2young στη no6 επιφανεια στη πρωτη φωτο φεγγει πολυ περισσοτερο απ εσενα. Πυκνωσε ολο το μαλλι του εκει που εβλεπες δερμα. Ο 2young μεχρι στιγμης ειναι το καλυτερο αποτελεσμα σκετου ρολλερ σε forum..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa, αν εξαιρεσεις τους κροταφους, ο 2young στη no6 επιφανεια στη πρωτη φωτο φεγγει πολυ περισσοτερο απ εσενα. Πυκνωσε ολο το μαλλι του εκει που εβλεπες δερμα. Ο 2young μεχρι στιγμης ειναι το καλυτερο αποτελεσμα σκετου ρολλερ σε forum..
θα το δωσω με αριθμους. αυτο λεγεται τελευταιο σταδιο τριχοπτωσης,δεν υπαρχει ουτε χνουδι δηλαδη http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/page-13#post-146476
αυτο λεγεται αρχικο σταδιο τριχοπτωσης http://www.hairlossgr.com/threads/dermaroller-μόνο-του-2young2retire.9374/
δηλαδη δεν εχει μηδενιστει ακομα η τριχα.
ο 2young ξεκινησε απο το 13 και εφτασε στο 20.
εγω ξεκινησα απο το 0 και εφτασα στο 13
ποιος εκανε μεγαλυτερη διαδρομη?
αλλο το τελικο αποτελεσμα

anekdihghtos

New Member
Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λες καπα κ σωστο,ο μονος μου ενδοιασμος για οσους κανουν ηδη χρηση ρολλερ ειναι μηπως δεν παιρνουν το 100% της επανεκφυσης επειδη δεν κανουν κ ταυτοχρονη χρηση betadine οπως κ ο 2young.

Ntoon91

Member
Αν το θετεις ετσι, ναι. Αλλα στο γενικο συνολο, και η διαφορα του 2young, ειναι συγκλονιστικη, δεν ηταν γυαλι συμφωνω, αλλα ειχε προβλημα βαρβατο. Πολλοι με λιγοτερη αραιωση απ αυτον προσπαθησαν αλλα δεν εφτασαν τα αποτελεσματα του. Δεν αμφισβητω το αποτελεσμα σου και το θεωρω σπουδαιο, αν θυμασαι ειχα κανει και μια συγκριση με καποιες φωτογραφιες σου και περιμενω να δω και τη μεντα! Επισης επειδη ειδα δεν ειναι στο link, εδω ειναι το τελικο αποτελεσμα του 2young.. Απιστευτο!!

Συνημμένα

• post-237-0-02852000-1415192161.jpeg
    post-237-0-02852000-1415192161.jpeg
    332.7 KB · Προβολές: 61

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αν το θετεις ετσι, ναι. Αλλα στο γενικο συνολο, και η διαφορα του 2young, ειναι συγκλονιστικη, δεν ηταν γυαλι συμφωνω, αλλα ειχε προβλημα βαρβατο. Πολυ με λιγοτερη αραιωση απ αυτον προσπαθησαν αλλα δεν εφτασαν τα αποτελεσματα του. Δεν αμφισβητω το αποτελεσμα σου και το θεωρω σπουδαιο, αν θυμασαι ειχα κανει και μια συγκριση με καποιες φωτογραφιες σου και περιμενω να δω και τη μεντα! Επισης επειδη ειδα δεν ειναι στο link, εδω ειναι το τελικο αποτελεσμα του 2young.. Απιστευτο!!
αυτο εννοω μεγαλυτερη διαδρομη και πηρα περισσοτερη επανεκφυση,αυτο δεν σημαινει οτι ξεπερασα καποιον αλλον σε τελικο αποτελεσμα,αλλο η μεγαλη διαδρομη και αλλο το που μπορει να φτασει καποιος.
δηλαδη καποιος μπορει να παρει λιγοτερη επανεκφυση και να με ξεπερασει σε αποτελεσμα.
ειμαι και παππους:p εχω πολλα χρονια που εχασα τους κροταφους μου

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λες καπα κ σωστο,ο μονος μου ενδοιασμος για οσους κανουν ηδη χρηση ρολλερ ειναι μηπως δεν παιρνουν το 100% της επανεκφυσης επειδη δεν κανουν κ ταυτοχρονη χρηση betadine οπως κ ο 2young.
εγω ολα μου τα αποτελεσματα τα πηρα χωρις betadine

Μπλουζα