Derma roller 1,5mm μονο του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sta8is

New Member
Έχω ξεκινήσει και εγώ με roller 1,5 και βλέπουμε,δεν το κάνω τόσο δυνατά αλλα όσο περνάει ο καιρός θα πιέσω όλο και πιο πολύ.

Έχω κανονίσει με μια κλινική για μμ τον χειμώνα και τους ρώτησα ποτε θα μπορώ μετά την μμ να κάνω roller και δεν ξέρανε, δεν ξέρανε ούτε τι είναι το roller και απλά μου απάντησε απλά για να μου δώσει μια απάντηση μετά από έναν χρόνο.

Δεν νομίζω να πρέπει να περιμένω τόσο πολύ, ξέρει κανεις από περιέργεια ποσο αποχη θέλει μετά από μια μμ;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Έχω ξεκινήσει και εγώ με roller 1,5 και βλέπουμε,δεν το κάνω τόσο δυνατά αλλα όσο περνάει ο καιρός θα πιέσω όλο και πιο πολύ.

Έχω κανονίσει με μια κλινική για μμ τον χειμώνα και τους ρώτησα ποτε θα μπορώ μετά την μμ να κάνω roller και δεν ξέρανε, δεν ξέρανε ούτε τι είναι το roller και απλά μου απάντησε απλά για να μου δώσει μια απάντηση μετά από έναν χρόνο.

Δεν νομίζω να πρέπει να περιμένω τόσο πολύ, ξέρει κανεις από περιέργεια ποσο αποχη θέλει μετά από μια μμ;
θελει εναν χρονο

kapa

Μέλος του προσωπικού
Σε συνδυασμό ότι δεν ήξερε τι είναι το roller και έτσι όπως μου τα έλεγε μέχρι να μου πει στο τέλος έναν χρόνο. Δεν ήτανε και τόσο πειστική η απάντηση. Πάντως ένας χρόνος είναι πολύς.
ειναι πολυ αλλα ο ενας χρονος ειναι κρισιμος μετα την μεταμοσχευση για το τι θα επιβιωσει

smith

New Member
Γεια σας παιδια.Μετα απο 6 μηνες σε shen min και thermascalp τα αποτελεσματα ηταν μηδενικα.Εχω θεμα κυριως στο μπιφτεκι και δν ειναι πολυ μεγαλο και νομιζω πως τελευταια ανοιγει ο αριστερος κροταφος.Το ρολλερ ειναι μονο για γυμνες περιοχες οπως κροταφους;Δηλαδη αν κανω εφαρμογη στ μπιφτεκι παιζει να επηρεασει τις γυρω περιοχες;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Γεια σας παιδια.Μετα απο 6 μηνες σε shen min και thermascalp τα αποτελεσματα ηταν μηδενικα.Εχω θεμα κυριως στο μπιφτεκι και δν ειναι πολυ μεγαλο και νομιζω πως τελευταια ανοιγει ο αριστερος κροταφος.Το ρολλερ ειναι μονο για γυμνες περιοχες οπως κροταφους;Δηλαδη αν κανω εφαρμογη στ μπιφτεκι παιζει να επηρεασει τις γυρω περιοχες;
δεν επηρεαζει αρνητικα

smith

New Member
Καπα θα μου προτεινες και κατι αλλο παραλληλα?Ή να ξεκινησω μονο με ρολλερ και να δω στην πορεια αν θα προσθεσω καποιο τοπικο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα θα μου προτεινες και κατι αλλο παραλληλα?Ή να ξεκινησω μονο με ρολλερ και να δω στην πορεια αν θα προσθεσω καποιο τοπικο?
σκετη συσκευη.δεν αξιζει να προσθεσεις κατι σε αυτην την φαση,πρεπει να δεις αν αξιζει να το συνεχισεις πρωτα απο ολα.
δεν ειναι μια ευχαριστη διαδηκασια που γινεται με ευκολια

kapa

Μέλος του προσωπικού
7 μηνες σκετης συσκευης.και ειναι το ρεκορ μου,καμια θεραπεια δεν την συνεχισα τοσο,ολες χανανε σε αποδοση.
σταθερα αλλα λιγα αποτελεσματα.
θα ελεγα οτι βαζω folligen αν συγκρινω την αποδοση.
τους τελευταιους μηνες δεν βλεπω βελτιωση αλλα ουτε και πτωση.
θα ελεγα οτι ξεπερναει τα παντα σε διαρκεια αλλα δεν κανει και θαυματα,προς το παρον,ακομα ελπιζω σε ενα κλικ ακομα και συνεχιζω...
αλλος κανεις?αποτελεσματα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkok

Member
7 μηνες σκετης συσκευης.και ειναι το ρεκορ μου,καμια θεραπεια δεν την συνεχισα τοσο,ολες χανανε σε αποδοση.
σταθερα αλλα λιγα αποτελεσματα.
θα ελεγα οτι βαζω folligen αν συγκρινω την αποδοση.
τους τελευταιους μηνες δεν βλεπω βελτιωση αλλα ουτε και πτωση.
θα ελεγα οτι ξεπερναει τα παντα σε διαρκεια αλλα δεν κανει και θαυματα,προς το παρον,ακομα ελπιζω σε ενα κλικ ακομα και συνεχιζω...
αλλος κανεις?αποτελεσματα?

Εγώ το χρησιμοποιώ με minox 6 μέρες και μία ρολλάρισμα.Έχει βελτίωση σίγουρα αλλά αργή.Δεν έχει πτώση, πιστεύω όμως ότι θέλει πολύ καιρό για να δεις αποτελέσματα πάνω από 1 χρόνο μη σου πω 2. Πάντως η διαφορά είναι εμφανής.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγώ το χρησιμοποιώ με minox 6 μέρες και μία ρολλάρισμα.Έχει βελτίωση σίγουρα αλλά αργή.Δεν έχει πτώση, πιστεύω όμως ότι θέλει πολύ καιρό για να δεις αποτελέσματα πάνω από 1 χρόνο μη σου πω 2. Πάντως η διαφορά είναι εμφανής.
ετσι και εγω,βλεπω βελτιωση πααααααρα πολυ αργα και καθολου πτωση,η θεραπεια αυτην κραταει γερά:)

gkok

Member
ετσι και εγω,βλεπω βελτιωση πααααααρα πολυ αργα και καθολου πτωση,η θεραπεια αυτην κραταει γερά:)

Εγώ πάντως θα την συνεχίσω 2 χρονάκια ακόμη σίγουρα;).Πάντως δεν ματώνω πολύ, να στάζει αίμα δηλαδή απλώς τα σημεία που περνάνε οι βελόνες όταν αρχίζουν να ματώνουν σταματάω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγώ πάντως θα την συνεχίσω 2 χρονάκια ακόμη σίγουρα;).Πάντως δεν ματώνω πολύ, να στάζει αίμα δηλαδή απλώς τα σημεία που περνάνε οι βελόνες όταν αρχίζουν να ματώνουν σταματάω.
και εγω θα του δωσω πολυ χρονο, δεν ξερω αν θα ξανα βαλω τοπικο....
σκετη συσκευη και οτι βγει.
δεν βαζω πολυ ενταση ουτε εγω,ποναω πολυ και ειναι το μονο αρνητικο σε αυτην την θεραπεια.
αν δεν πονουσα τοσο θα εκανα σε ολη την nw6 επιφανεια και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειχα τριχοπτωση τωρα

gkok

Member
Κι εμένα μετά από κάποια ώρα αρχίζει και πονάει.Βέβαια δεν βάζω κάποια αλοιφή πριν για τον πόνο,πάντως μετά από 4 μήνες που κάνω πονάει λιγότερο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
κατι πολυ σημαντικο.
ολα τα τοπικα στους κροταφους μου δουλευουν για 2 μηνες πλεον(εχει τερματισει η κατασταση μετα απο 15 χρονια αραιωσης εκει)
το roller 1,5mm εχει ηδη ξεπερασει κατα 3,5 φορες σε διαρκεια αποτελεσματων την μινοξιδιλη,οχι σε αποτελεσματα σε διαρκεια.
παραμενει ερωτηματικο για εμενα το αν χανει ποτε....αν και βλεπω καλους οιωνους

kapa

Μέλος του προσωπικού
διακρινω πολυ λιγη βελτιωση ακομα, μετα απο μηνες.
ψηθειτε ολοι:p
η θεραπεια αυτην ειναι πολυ φθηνη,κραταει σε αποτελεσματα και δεν απαιτει χρονο,μονο πονο.

Εμένα πάντως μου έχουν χειρότερεψει από απριλη Μάη που ξεκινησα
τι τοπικα χρησιμοποιεις?
εγω θα ελεγα μονο μινοξιδιλη επειδη η ερευνα εγινε με μινοξιδιλη και αποδεδειγμενα δεν εμποδιζει το αποτελεσμα.και μαλιστα μινοξιδιλη σκετη,οινοπνευμα,προπυλαινογλυκολη νερο,οχι με βοτανα.
εχω σταματησει να παρακολουθω και τα ξενα φορουμ.
αν εχει κανεις πληροφορια οτι η ερευνα δουλεψε σε καποιον με το ταδε τοπικο να το δουμε.
δεν ξερω με ποια τοπικα μπορει να συνδιαστει περα απο μινοξιδιλη

Μπλουζα