Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν πιστευω να δωσει αλλο,ειναι δυσκολο απο εδω και περα,απλα ελπιζωΚ πιστεύεις θα σ δώσει ακομα;
θελει εναν χρονοΈχω ξεκινήσει και εγώ με roller 1,5 και βλέπουμε,δεν το κάνω τόσο δυνατά αλλα όσο περνάει ο καιρός θα πιέσω όλο και πιο πολύ.
Έχω κανονίσει με μια κλινική για μμ τον χειμώνα και τους ρώτησα ποτε θα μπορώ μετά την μμ να κάνω roller και δεν ξέρανε, δεν ξέρανε ούτε τι είναι το roller και απλά μου απάντησε απλά για να μου δώσει μια απάντηση μετά από έναν χρόνο.
Δεν νομίζω να πρέπει να περιμένω τόσο πολύ, ξέρει κανεις από περιέργεια ποσο αποχη θέλει μετά από μια μμ;
θελει εναν χρονο
ειναι πολυ αλλα ο ενας χρονος ειναι κρισιμος μετα την μεταμοσχευση για το τι θα επιβιωσειΣε συνδυασμό ότι δεν ήξερε τι είναι το roller και έτσι όπως μου τα έλεγε μέχρι να μου πει στο τέλος έναν χρόνο. Δεν ήτανε και τόσο πειστική η απάντηση. Πάντως ένας χρόνος είναι πολύς.
δεν επηρεαζει αρνητικαΓεια σας παιδια.Μετα απο 6 μηνες σε shen min και thermascalp τα αποτελεσματα ηταν μηδενικα.Εχω θεμα κυριως στο μπιφτεκι και δν ειναι πολυ μεγαλο και νομιζω πως τελευταια ανοιγει ο αριστερος κροταφος.Το ρολλερ ειναι μονο για γυμνες περιοχες οπως κροταφους;Δηλαδη αν κανω εφαρμογη στ μπιφτεκι παιζει να επηρεασει τις γυρω περιοχες;
σκετη συσκευη.δεν αξιζει να προσθεσεις κατι σε αυτην την φαση,πρεπει να δεις αν αξιζει να το συνεχισεις πρωτα απο ολα.Καπα θα μου προτεινες και κατι αλλο παραλληλα?Ή να ξεκινησω μονο με ρολλερ και να δω στην πορεια αν θα προσθεσω καποιο τοπικο?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
7 μηνες σκετης συσκευης.και ειναι το ρεκορ μου,καμια θεραπεια δεν την συνεχισα τοσο,ολες χανανε σε αποδοση.
σταθερα αλλα λιγα αποτελεσματα.
θα ελεγα οτι βαζω folligen αν συγκρινω την αποδοση.
τους τελευταιους μηνες δεν βλεπω βελτιωση αλλα ουτε και πτωση.
θα ελεγα οτι ξεπερναει τα παντα σε διαρκεια αλλα δεν κανει και θαυματα,προς το παρον,ακομα ελπιζω σε ενα κλικ ακομα και συνεχιζω...
αλλος κανεις?αποτελεσματα?
ετσι και εγω,βλεπω βελτιωση πααααααρα πολυ αργα και καθολου πτωση,η θεραπεια αυτην κραταει γεράΕγώ το χρησιμοποιώ με minox 6 μέρες και μία ρολλάρισμα.Έχει βελτίωση σίγουρα αλλά αργή.Δεν έχει πτώση, πιστεύω όμως ότι θέλει πολύ καιρό για να δεις αποτελέσματα πάνω από 1 χρόνο μη σου πω 2. Πάντως η διαφορά είναι εμφανής.
ετσι και εγω,βλεπω βελτιωση πααααααρα πολυ αργα και καθολου πτωση,η θεραπεια αυτην κραταει γερά
και εγω θα του δωσω πολυ χρονο, δεν ξερω αν θα ξανα βαλω τοπικο....Εγώ πάντως θα την συνεχίσω 2 χρονάκια ακόμη σίγουρα.Πάντως δεν ματώνω πολύ, να στάζει αίμα δηλαδή απλώς τα σημεία που περνάνε οι βελόνες όταν αρχίζουν να ματώνουν σταματάω.
τι τοπικα χρησιμοποιεις?Εμένα πάντως μου έχουν χειρότερεψει από απριλη Μάη που ξεκινησα