Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι,ενα κλικ ακομα,και φαγουρα μαζι.Καπά κι άλλη βελτιωση;
υπομονη τωρα...Και γω τώρα που σταμάτησα το εκχύλισμα δέντρο Λιβάνου εδώ και ένα μήνα όλο και καλύτερα! !!
ποσο ενταση βαζεις?σαν τις πρωτες μου φωτο η την δευτερη?Με το roller εχω επανέκφυση που δεν είδα ΟΥΤΕ με την Minox τους πρώτους μήνες.πλέον ρολάρω και βάζω minox πλέον μια φορά στις 4 μέρες μέσο ορο.Από norwood 2 πριν 6 μήνες είμαι σχεδόν στο 1,5 και συνεχίζω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ποσο ενταση βαζεις?σαν τις πρωτες μου φωτο η την δευτερη?
δεν προκαλει αραιωση αναμεσα απο μαλλι.Ερωτήσεις στους έμπειρους χρήστες :
Αρχικά μπορώ να ρολλάρω ανάμεσα στα μαλλιά χωρίς αυτό να επιδεινώνει την κατάσταση της τριχόπτωσης? Αναφέρομαι κυρίως στο μπροστινό μέρος και τους κροτάφους, καθώς και πίσω στις κορυφές οι οποίες έχουν ψιλοαραιώσει.
Επίσης, το αίμα ανάμεσα στο τριχωτό πως το καθαρίζουμε? Είναι καλή η χρήση οινοπνεύματος σε αυτές τις περιοχές ή μήπως είναι προτιμότερο σκέτο νερό ή betadine ή και κάποιο αντισηπτικό διάλυμα (πχ πρόπολης)?
Τέλος το 1.5 mm ενδείκνυται για χρήση μια φορά την εβδομάδα? Να προτιμάω βρεγμένα μαλλιά μετά το μπάνιο ή πρίν. Γενικά θέλει καθαρό κεφάλι να υποθέσω?
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
Όποιος μπορεί ν απαντήσει θα το εκτιμήσω.
ειναι η πιο αποτελεσματικη θεραπεια,ασχετα με τις διακυμανσεις που εχει.Καπά σε λίγους μήνες θα ξέρουμε αν βρήκαμε την πιο αποτελέσματική θεραπεία για την αλήθεια χωρίς side effects.νιωθω πολύ αισιόδοξος
πες μου για ποια λες γιατι δεν τα διαβασα ολαΡε καπά τρόμαξα με τις παρενέργειες που διάβασα στο σύνδεσμο που βαλες