Derma roller 1,5mm μονο του.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Gomi τι αρνητικά αποτελέσματα ειδες με ρολλερ ; Μπορει να τα κανει χειρότερα ; Με τρομάζεις :eek:
Πάντως καλή επιτυχία σε ότι κ αν κανεις!

Έκανε γενικότερα τη συνολική εικόνα του κεφαλιού μου να φαίνεται αραιώτερο. Τριχόπτωση παρατηρούσα σε πολύ αρχικά στάδια και μετά απλά στασιμότητα. Δεν σημαίνει πως σε όλους θα δουλεύει το ίδιο, αλλά αν έπαιζε Σ.Δ. θα το έψαχνα πολύ καλά πριν κάνω ρολλερ. (Δεν έχω ψαχτεί για να σου πω περισσότερα γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paretto

Active Member
Στην αρχική έρευνα του θέματος εδώ, εκτός του τραυματισμού και της μινοξιδίλης, έβαζαν και betadine. Επίσης σε ένα θέμα του 2young2retire που υπάρχει στο stopaga, κανείς δεν έχει τα αποτελέσματα που είχε αυτός. Παρόλο αυτά, κανείς δεν εφαρμόζει betadine ενώ αντίθετα ο ίδιος "λούζεται" με αυτό, πριν και μετά τον τραυματισμό.
Πονηρεύτηκα λοιπόν λίγο παραπάνω και το έψαξα και βρήκα πως το ιώδιο τοπικά, εκτός του ότι σε προστατεύει από κάθε είδους μολύνσεις, βοηθάει και συγκεκριμένους μύκητες που βρίσκονται φυσιολογικά στο δέρμα να μην πολλαπλασιάζονται κατόπιν του τραυματισμού. Αυτοί οι μύκητες έχουν κατηγορηθεί από διάφορες έρευνες ότι μπορούν να προκαλέσουν τριχόπτωση. Επίσης έχει δουλέψει αρκετά και σε περιπτώσεις areata (δεν έχει σημασία αν εδώ πρόκειται για ΑΓΑ, όλα παίζουν το ρόλο τους)
Το κυριότερο όμως είναι αυτό που αναφέρει η παρακάτω έρευνα

Successful human scar regeneration by topical iodine
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19168293

@GOMI οπως παντα ενα βημα μπροστα απο τους υπολοιπους. Ποση ωρα το αφηνεις πριν και μετα το betadine;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προς το παρόν το βάζω μόνο πριν το ρολλερ γιατί μετά το ρολλερ, περνάω τις πληγές με μια μπατονέτα βουτώντας την σε 3% διάλυμα οξυζενέ (αύξηση των ROS - δοκιμαστική θεωρία που αφορά την συγκεκριμένη έρευνα http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23963711) και μετά βάζω κατευθείαν vpa+stemoxydine. Δεν το ξεβγάζω καθόλου....

Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
να συμπληρωσω σε αυτο που προειπε ο GOMI οτι το τοπικο ιωδιο ακομα και σκετο δινει καποια επανεκφυση

xk

Active Member
to eixa αναφερει στο τοπικ του 2young ότι το Betadine τον βοηθαει μιας και βοηθησε κι εμενα.Την πρωτη φορα που εκανα ρολερ για 2 μηνες με Betadine έβγαλα πολλά τριχακια και ημουν ευχαριστημενος,έλεγα αν συνεχισω ετσι θα πιασω την μινοξ.Αλλα την πάτησα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οπως ο 2young.Απο το πολυ betadine μου εκανε παιχνιδια ο θυροειδης.Μολις εκανα καποια χειρονακτικη εργασια και ζοριζομουν πολύ με πόναγε.Επισης μια μερα πηγα νοσοκομειο γιατι το betadine πέρασε στη γλώσσα μου κα ιεφτηνα σαλιο με betadine κα ιο μαλακας νόμιζα ότι είναι αίμα.ΑΠο την τρομαρα που πηρα τα εκοψα όλα...μετα απο 2-3 μηνες εχασα τα τριχακια κα ιγυαλισε η καραφλίτσα απογοητευτηκα και ξεκινησα παλι ρολερ αλλα σα τον καπα χωρις betadine αλλα αυτη τη φορα εβγαλα λιγοτερες τριχες και πολύ αραιωμενες.Άρα κι εγω πιστευω ότι το betadine κανει δουλεια...Αλλωστε το ιωδιο πιστευω ειναι ένα από τα στοιχεια που ο ιαπωνες έχουν τα καλύτερα μαλλια στον πλανητη.

Sandy

Active Member
Κ εγω νόμιζα ότι πρώτοι ειναι οι Ινδοί στο μαλλί ! Γτ εχω ταξιδέψει κ στα δυο κ πιο πολλούς κινέζους είδα φαλακρούς παρά Ινδούς :rolleyes:
Γτ κ οι Ινδοί έχουν πολλών ειδών μπαχαρικά κ κάνουν καλο στην κυκλοφορία του αίματος άρα έμμεσα κ στο μαλλί!

Dynamics

Active Member
μιλάμε για το απλό betadine?που είναι στο μικρο μπουκαλάκι για τα τραύματα?Η για το αραιωμένο που κάνουμε πλύσεις στη ευαίσθητη περιοχή?

bisop

Member
xk πιστεύεις σύμφωνα με τι δικη σου εμπειρία από το roller εάν κάποιος ξεκινήσει roller και min0x για πρώτη φορα και δει κάποια καλά αποτελέσματα αν σταματήσει την minox μετα απο καποιους μηνες αυτά θα φύγουν?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
to eixa αναφερει στο τοπικ του 2young ότι το Betadine τον βοηθαει μιας και βοηθησε κι εμενα.Την πρωτη φορα που εκανα ρολερ για 2 μηνες με Betadine έβγαλα πολλά τριχακια και ημουν ευχαριστημενος,έλεγα αν συνεχισω ετσι θα πιασω την μινοξ.Αλλα την πάτησα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οπως ο 2young.Απο το πολυ betadine μου εκανε παιχνιδια ο θυροειδης.Μολις εκανα καποια χειρονακτικη εργασια και ζοριζομουν πολύ με πόναγε.Επισης μια μερα πηγα νοσοκομειο γιατι το betadine πέρασε στη γλώσσα μου κα ιεφτηνα σαλιο με betadine κα ιο μαλακας νόμιζα ότι είναι αίμα.ΑΠο την τρομαρα που πηρα τα εκοψα όλα...μετα απο 2-3 μηνες εχασα τα τριχακια κα ιγυαλισε η καραφλίτσα απογοητευτηκα και ξεκινησα παλι ρολερ αλλα σα τον καπα χωρις betadine αλλα αυτη τη φορα εβγαλα λιγοτερες τριχες και πολύ αραιωμενες.Άρα κι εγω πιστευω ότι το betadine κανει δουλεια...Αλλωστε το ιωδιο πιστευω ειναι ένα από τα στοιχεια που ο ιαπωνες έχουν τα καλύτερα μαλλια στον πλανητη.

Σωστός xk, γι αυτό το βάζω μόνο μια φορά πριν το ρολλερ και φροντίζω τις επόμενες 2-3 ημέρες να παίρνω συμπλήρωμα σεληνίου 200mcg μιας και τα περισσότερα προβλήματα του θυρεοειδή προκαλούνται από ανισορροπίες αυτών των 2

• Like
Reactions: xk

@νοητος

New Member
Προς το παρόν το βάζω μόνο πριν το ρολλερ γιατί μετά το ρολλερ, περνάω τις πληγές με μια μπατονέτα βουτώντας την σε 3% διάλυμα οξυζενέ (αύξηση των ROS - δοκιμαστική θεωρία που αφορά την συγκεκριμένη έρευνα http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23963711) και μετά βάζω κατευθείαν vpa+stemoxydine. Δεν το ξεβγάζω καθόλου....
δεν μου αρέσει να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλα για το οξυζενέ σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερο να το σταματήσεις προσωρινά και να το ψάξεις καλύτερα (εκτός αν το εφαρμόζεις σε εντλώς κενές περιοχές)? Σε κάποια συζήτηση σε ξενο φόρουμ είχα δει πριν μερικά χρόνια κάποιον που είχε μεν επανέκφυση, αλλά μιλούσε για μόνιμο αποχρωματισμό της τρίχας.
Το λέω με κάθε επιφύλαξη.
Για το μπεταντίν συμφωνώ απόλυτα, ειδικά σε συνδυασμό με τον τραυματισμό φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο, μπορώ να πω οτι ένας βασικός λόγος του πρωτου πειραμματισμού με ρόλερ που έκανα το 2010 ήταν για να χρησιμοποιήσω μπεταντιν μετα.
Το κακό με το ρόλλερ είναι ο πόνος, έχω σταματήσει προσωρινα επειδή δεν είμαι σίγουρος για την ασφάλεια της συχνής χρήσης ανισθητικης κρεμας (η οποία με τον τρόπο που την χρησιμοποιεί ο κάπα, λύνει το πρόβλημα)
Τελικά το ηλεκτρικό derma pen (αν λειτουργεί κανονικά) πονάει αισθητά λιγότερο από το ρόλλερ?Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο, θα με ενδιέφερε η άποψη του, επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω

Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν μου αρέσει να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλα για το οξυζενέ σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερο να το σταματήσεις προσωρινά και να το ψάξεις καλύτερα (εκτός αν το εφαρμόζεις σε εντλώς κενές περιοχές)? Σε κάποια συζήτηση σε ξενο φόρουμ είχα δει πριν μερικά χρόνια κάποιον που είχε μεν επανέκφυση, αλλά μιλούσε για μόνιμο αποχρωματισμό της τρίχας.
Το λέω με κάθε επιφύλαξη.
Για το μπεταντίν συμφωνώ απόλυτα, ειδικά σε συνδυασμό με τον τραυματισμό φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο, μπορώ να πω οτι ένας βασικός λόγος του πρωτου πειραμματισμού με ρόλερ που έκανα το 2010 ήταν για να χρησιμοποιήσω μπεταντιν μετα.
Το κακό με το ρόλλερ είναι ο πόνος, έχω σταματήσει προσωρινα επειδή δεν είμαι σίγουρος για την ασφάλεια της συχνής χρήσης ανισθητικης κρεμας (η οποία με τον τρόπο που την χρησιμοποιεί ο κάπα, λύνει το πρόβλημα)
Τελικά το ηλεκτρικό derma pen (αν λειτουργεί κανονικά) πονάει αισθητά λιγότερο από το ρόλλερ?Αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο, θα με ενδιέφερε η άποψη του, επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω

Κοίτα, το βάζω μόνο με μια μπατονέτα μια φορά την εβδομάδα. Αποχρωματισμός γίνεται σε μεγαλύτερες περιεκτικότητες από 3% που χρησιμοποιώ, αλλά σαφώς σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε ποτέ, γι αυτό παρατηρώ προσεκτικά και αν δω κάτι, το κόβω.
Το derma pen, είτε δουλεύει κανονικά, είτε όχι, ναι, πονάει αρκετά λιγότερο ενώ και η αίσθηση του πόνου είναι διαφορετική. Τουλάχιστον σε εμένα.

Αν θες να δοκιμάσεις κάτι πολύ οικονομικό για αρχή, σου προτείνω αυτό σε 2,5mm.

-http://www.ebay.com/itm/381444263286?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=650595442061&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
xk πιστεύεις σύμφωνα με τι δικη σου εμπειρία από το roller εάν κάποιος ξεκινήσει roller και min0x για πρώτη φορα και δει κάποια καλά αποτελέσματα αν σταματήσει την minox μετα απο καποιους μηνες αυτά θα φύγουν?

Δε γνωριζω αλλά όποιος θέλει μπορει να το δοκιμασει...γιατι και να φυγουν τα αποτελεσματα της μινοξ μετα μπορει να τα ξανααποκτησει αν την ξαναξεκινησει.Ειδικα οι νεοι των κατω των 30.θα το δοκιμαζα κι εγώ αλα μινοξ δεν ξανακουμπαω.Μόνο σε πολυ ειδικη περιπτωση οπως αυτη που αναφερεις(δηλαδη να τη χρησιμοποιησω 1 χρονο να βγαλω λιγο μαλλι και να το κρατησω μετα με άλλη θεραπεια κοβοντας τη μινοξ)

Παρατηρω οτι το κεφαλι μου εχει ψιλοαραιωσει. Ειμαι ενα μηνα στη θεραπεια ανα εφτα μερες. Οι κροταφοι αρχιζουν να αποκτουν ξανα τις τριχες που εχασα σχετικα προσφατα ομως η γενικη εικονα ειναι λιγο αραιωμενη. Πιστευω οτι γινεται ξεκαθαρισμα τριχων και σιγουρα παιζει ρολο και η διακοπη της μινοξιδιλης(εδω και 2 μηνες σχεδον). Αυτα.

Τη χρησιμοποιουσα περιστασιακα μαζι με κορτιζονη για να χαζοκρατιεμαι σταθερος. Τωρα με το ρολλερ βρηκα ευκαιρια να απαλλαγω επιτελους. Πηρα λιγη επανεκφυση ομως ταυτοχρονα ειχα και ενα μικρο shedding. Συνεχιζω και πιστευω οτι θα πανε ολα καλα.

Dynamics

Active Member
αν εκοψες σιγα σιγα ισως ειναι και απο το ρολλερ οπου ειναι λογικο το shed για εισαι ακομα στην αρχη!

zaxosdogkanos

Active Member
αν εκοψες σιγα σιγα ισως ειναι και απο το ρολλερ οπου ειναι λογικο το shed για εισαι ακομα στην αρχη!

εγω να φανταστεις φιλε εχω χασει λιγες τριχες απο κροταφους με το 0,5 αλλα ειδα σχεδον αμεσως ξανθες τριχες παντου
νομιζω ειναι λογικο να χασεις καποιες τριχες

Komis

Active Member
Γεια σας μπορείτε να αναφέρεται πιο συνδιασμο βρήκατε πιο αποτελεσματικό με το ρολλερ?πχ καπο
ιο έλαιο?

Δεν νομιζω να παρεις ξεκαθαρη απαντηση ακομα διοτι ολοι ειμαστε σε πειραματικο σταδιο.
Υπαρχουν ελαια που δοκιμαζονται απο μελη του φορουμ και απλα περιμενουμε αποτελεσματα.

Μπορεις να κανεις μια αναζητηση μονος σου και να επιλεξεις αυτο που πιστευεις ποιο αποτελεσματικο.

Μπλουζα