Καλησπερίζω το φορουμ μετά από πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσα αμέτοχος να αδειάζει αργά και βασανιστικά το κεφάλι. Τον καιρό που ανακάλυψα πως μου αραιώνουν τα μαλλιά ξεκίνησα θεραπεία με λοσιον η οποία είχε και μινοξιδίλη μέσα. Αυτό κράτησε για δύο χρόνια μιας και σιχάθηκα όλη αυτή τη διαδικασία με το συγκεκριμένο τοπικό που επαναλαμβανόταν κάθε βράδυ μετά το ντους χωρίς αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν το πήρα απόφαση πως η κατασταση δεν αλλάζει και απο πρότυπα που είχα όπως ο jimi hendrix, o lenny kravitz κ.λ.π πήγα σε πρότυπα όπως ο jason statham και ο vin diesel.
Μέχρι που πριν από λίγες μέρες είπα να ρίξω μια ματιά στο φορουμ μπας και βγήκε το Φάρμακο!! Κοντά έπεσα θέλω να ελπίζω. Σε 3 μέρες απο τότε είχα στα χέρια μου το dermaroller 1,5mm και σήμερα έκανα την πρώτη εφαρμογή.
1η Παρατήρηση: Δεν κατάφερα να πετύχω ιδιαίτερη αιμορραγία, μάλλον γιατί έβαλα λίγη αναισθητική κρέμα. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν μικρές κυλίδες αίματος ανα μισό εκατοστό και γέμισε η περιοχή της εφαρμογής με πλάσμα. Αυτό είναι καλό;
2η Παρατήρηση: Λέω μετά την εβδομαδιαία χρήση ρόλλερ να λούζω το κεφάλι μετά απο 48 ώρες. Τι με συμβουλεύετε;
Ερωτήσεις: Την επόμενη μέρα της χρήσης ρόλλερ όπου δεν θα λουστώ, αν ιδρώσω υπάρχει θέμα;
Το καλοκαίρι με τα μπάνια στη θάλασσα τι γίνεται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά και εύχομαι να βρέθηκε η λύση γιατί απ ότι το κόβω δεν μου πάει το ξυρισμένο κεφάλι..