Derma roller 1,5mm μονο του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
ο τελευταίος τραυματισμός ήταν χτες.αλλα τον έκανα με λιγότερες επαναλήψεις και πιο πρόχειρα. σημάδια δεν έχω. απλά με παραξενεψε πολύ που έ τσουζε του κεφάλι μου όταν έριχνε ζεστό νερό να τον πλυνω. από κει κατάλαβα ότι έχει μείνει ενα λεπτό στρώμα δερματος
εχω παρατηρησει με την κρεμα οτι τσουζει με ζεστο νερο,ακομα και με χλιαρο,πριν τον τραυματισμο.
ειναι περιεργο,παρολο που τα νευρα εχουν παραλυσει εντελως εκεινη την στιγμη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zaxosdogkanos

Active Member
καπα μου ηρθε το 0.5,το δοκιμασα και ο πονος ειναι ελαχιστος ενω δεν ματωνω καθολου
αυτο που παρατηρησα ειναι οτι κροταφους που το χρησιμοποιησα δεν εχω πλεον φαγουρα
εχεις μηπως εξηγηση γιατι γινεται αυτο?

δεν εβαλα τοπικο σε ατυη την εφαρμογη για να δω πως θα αντιδρασει το δερμα

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπα μου ηρθε το 0.5,το δοκιμασα και ο πονος ειναι ελαχιστος ενω δεν ματωνω καθολου
αυτο που παρατηρησα ειναι οτι κροταφους που το χρησιμοποιησα δεν εχω πλεον φαγουρα
εχεις μηπως εξηγηση γιατι γινεται αυτο?

δεν εβαλα τοπικο σε ατυη την εφαρμογη για να δω πως θα αντιδρασει το δερμα
μαλλον απο την αιματωση στο σημειο

kapa να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει απαντηθει προηγουμενως, οταν περασουμε το ρολερ πανω απο σημεια που εχουμε αραιωση αλλα εχουμε τριχες δεν θα κανουμε κακο σε αυτα τα θυλακια ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εχει απαντηθει προηγουμενως, οταν περασουμε το ρολερ πανω απο σημεια που εχουμε αραιωση αλλα εχουμε τριχες δεν θα κανουμε κακο σε αυτα τα θυλακια ?
δεν κανουμε κακο στους θυλακες,απλα σπαμε την τριχα καποιες φορες με την συσκευη.
εχω καποιους ενδιασμους σε αυτο,ενω δουλευει και σε γυναικες απο την μια θα δινει επανεκφυση απο την αλλη θα σπαει τριχες,που για να φτασουν το γυναικειο μηκος θελουν εναν χρονο.
για εμας δεν ειναι προβλημα αυτο,η επανεκφυση θα ειναι πολυ περισσοτερη απο το "κουρεμα" της τριχας

συγνωμη αφου εμεις κανουμε βαθυ τραυματισμο στον θυλακα για να τον ενεργοποιησουμε δεν θα τραυματισουμε εφοσον παμε στο ιδιο βαθος και εκει τον υγιη θυλακα και δευτερον αυτο που λες οτι η επανεκφυση θα ειναι πολυ περισσοτερη απο το κουρεμα της τριχας λογικα θα αργησουμε να το δουμε και μεχρι να το δουμε θα εχουμε περισσοτερη αραιωση αφου θα εχουμε σπασει τις τριχες οπως λες .
sorry που κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα μου ηρθανε φλασιες και θελω να μου φυγει η απορια .

kapa

Μέλος του προσωπικού
συγνωμη αφου εμεις κανουμε βαθυ τραυματισμο στον θυλακα για να τον ενεργοποιησουμε δεν θα τραυματισουμε εφοσον παμε στο ιδιο βαθος και εκει τον υγιη θυλακα και δευτερον αυτο που λες οτι η επανεκφυση θα ειναι πολυ περισσοτερη απο το κουρεμα της τριχας λογικα θα αργησουμε να το δουμε και μεχρι να το δουμε θα εχουμε περισσοτερη αραιωση αφου θα εχουμε σπασει τις τριχες οπως λες .
sorry που κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα μου ηρθανε φλασιες και θελω να μου φυγει η απορια .
Δες τα αποτελέσματα μου τι θα γίνει σε άδειο σημείο.κανένας θύλακας δεν τραυματίστηκε κανένας δεν έπαθε ζημιά.Το αντίθετο πήρανε μπροστά πεθαμένοι θύλακες εδώ και χρονια;)

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

stavro, για να φτάσουμε στο θύλακα, πρέπει να πάμε σε βάθος 4-5 mm. Τουλάχιστον εκεί παίζει πάνω κάτω ένας υγιής θύλακας. Όσο η τρίχα αδυνατίζει, ελαττώνεται και το βάθος της (άξονας-hair shaft) και το αντίθετο όσο η τρίχα παχαίνει.
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως το ρολλερ δεν δουλεύει κατευθείαν στο θύλακα, αλλά ο θύλακας επωφελείται από την αποκατάσταση του δέρματος μετά τον τραυματισμό, για το οποίο "επιστρατεύονται" προγονικά κύτταρα, βλαστοκύτταρα, μακροφάγα και αυξητικοί παράγοντες. Όσο πιο έντονος είναι ο τραυματισμός, τόσο το καλύτερο...

ok gomi καταλαβα.
να ρωτησω και κατι αλλο ρε μαγκες ,αφου λεμε οτι δεν φταιει η dht για την τριχοπτωση αλλα η ευαισθησια του θυλακα σε αυτη ,γιατι μεχρι να ξεκινησει η ευαισθησια ο θυλακας ειναι ανθεκτικος ,τι φταιει ?
ειναι ο προγραμματισμος του DNA ?
δεν το εχουν βρει ακομα?
gomi μπορεις να μου στειλεις κατι σχετικο να καταλαβω η να μου εξηγησεις ?
εγω δε μπορω να δεχτω ρε σεις οτι κατι προγραμματισε στα 30 να μου φευγουν τα μαλλια η του αλλου στα 20 .

sorry για το off topik .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ok gomi καταλαβα.
να ρωτησω και κατι αλλο ρε μαγκες ,αφου λεμε οτι δεν φταιει η dht για την τριχοπτωση αλλα η ευαισθησια του θυλακα σε αυτη ,γιατι μεχρι να ξεκινησει η ευαισθησια ο θυλακας ειναι ανθεκτικος ,τι φταιει ?
ειναι ο προγραμματισμος του DNA ?
δεν το εχουν βρει ακομα?
gomi μπορεις να μου στειλεις κατι σχετικο να καταλαβω η να μου εξηγησεις ?
εγω δε μπορω να δεχτω ρε σεις οτι κατι προγραμματισε στα 30 να μου φευγουν τα μαλλια η του αλλου στα 20 .

sorry για το off topik .

Stavro, δες αν θες εδώ
http://www.hairlossgr.com/threads/Οξειδωτικό-στρες.9955/

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GOMI πως πας? ο swiss τους εκλεισε τους κροταφους. τι χρησιμοποιεις τωρα?

Γενικά πάω πολύ καλύτερα από σκέτο ρολλερ, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πω περισσότερα...
Δοκιμάζω αρκετά....αν τα αναφέρω στην παρούσα φάση, πιο πολύ θα μπερδέψω παρά θα βοηθήσω...

Τελευταία επεξεργασία:

zaxosdogkanos

Active Member
καπα η φαγουρα εχει μειωθει σε μεγαλο βαθμο απο τη μερα του πρωτου ρολλαρισματος και παρα το ελαφρο κοκκινισμα το δερμα φαινεται αναγεννημενο
μου φαινεται πολλα υποσχομενα στην περιπτωση μου

Afanas

Member
Καλησπερίζω το φορουμ μετά από πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσα αμέτοχος να αδειάζει αργά και βασανιστικά το κεφάλι. Τον καιρό που ανακάλυψα πως μου αραιώνουν τα μαλλιά ξεκίνησα θεραπεία με λοσιον η οποία είχε και μινοξιδίλη μέσα. Αυτό κράτησε για δύο χρόνια μιας και σιχάθηκα όλη αυτή τη διαδικασία με το συγκεκριμένο τοπικό που επαναλαμβανόταν κάθε βράδυ μετά το ντους χωρίς αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν το πήρα απόφαση πως η κατασταση δεν αλλάζει και απο πρότυπα που είχα όπως ο jimi hendrix, o lenny kravitz κ.λ.π πήγα σε πρότυπα όπως ο jason statham και ο vin diesel.

Μέχρι που πριν από λίγες μέρες είπα να ρίξω μια ματιά στο φορουμ μπας και βγήκε το Φάρμακο!! Κοντά έπεσα θέλω να ελπίζω. Σε 3 μέρες απο τότε είχα στα χέρια μου το dermaroller 1,5mm και σήμερα έκανα την πρώτη εφαρμογή.

1η Παρατήρηση: Δεν κατάφερα να πετύχω ιδιαίτερη αιμορραγία, μάλλον γιατί έβαλα λίγη αναισθητική κρέμα. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν μικρές κυλίδες αίματος ανα μισό εκατοστό και γέμισε η περιοχή της εφαρμογής με πλάσμα. Αυτό είναι καλό;

2η Παρατήρηση: Λέω μετά την εβδομαδιαία χρήση ρόλλερ να λούζω το κεφάλι μετά απο 48 ώρες. Τι με συμβουλεύετε;

Ερωτήσεις: Την επόμενη μέρα της χρήσης ρόλλερ όπου δεν θα λουστώ, αν ιδρώσω υπάρχει θέμα;
Το καλοκαίρι με τα μπάνια στη θάλασσα τι γίνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά και εύχομαι να βρέθηκε η λύση γιατί απ ότι το κόβω δεν μου πάει το ξυρισμένο κεφάλι..:p

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλησπερίζω το φορουμ μετά από πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσα αμέτοχος να αδειάζει αργά και βασανιστικά το κεφάλι. Τον καιρό που ανακάλυψα πως μου αραιώνουν τα μαλλιά ξεκίνησα θεραπεία με λοσιον η οποία είχε και μινοξιδίλη μέσα. Αυτό κράτησε για δύο χρόνια μιας και σιχάθηκα όλη αυτή τη διαδικασία με το συγκεκριμένο τοπικό που επαναλαμβανόταν κάθε βράδυ μετά το ντους χωρίς αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν το πήρα απόφαση πως η κατασταση δεν αλλάζει και απο πρότυπα που είχα όπως ο jimi hendrix, o lenny kravitz κ.λ.π πήγα σε πρότυπα όπως ο jason statham και ο vin diesel.

Μέχρι που πριν από λίγες μέρες είπα να ρίξω μια ματιά στο φορουμ μπας και βγήκε το Φάρμακο!! Κοντά έπεσα θέλω να ελπίζω. Σε 3 μέρες απο τότε είχα στα χέρια μου το dermaroller 1,5mm και σήμερα έκανα την πρώτη εφαρμογή.

1η Παρατήρηση: Δεν κατάφερα να πετύχω ιδιαίτερη αιμορραγία, μάλλον γιατί έβαλα λίγη αναισθητική κρέμα. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν μικρές κυλίδες αίματος ανα μισό εκατοστό και γέμισε η περιοχή της εφαρμογής με πλάσμα. Αυτό είναι καλό;

2η Παρατήρηση: Λέω μετά την εβδομαδιαία χρήση ρόλλερ να λούζω το κεφάλι μετά απο 48 ώρες. Τι με συμβουλεύετε;

Ερωτήσεις: Την επόμενη μέρα της χρήσης ρόλλερ όπου δεν θα λουστώ, αν ιδρώσω υπάρχει θέμα;
Το καλοκαίρι με τα μπάνια στη θάλασσα τι γίνεται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά και εύχομαι να βρέθηκε η λύση γιατί απ ότι το κόβω δεν μου πάει το ξυρισμένο κεφάλι..:p
επεσες σε καλή θεραπεια και με παρα πολυ καλη διαρκεια αποτελεσματων.
τα κακα νεα ειναι χρειαζεται πολυ ποσοτητα κρεμας για να γινει καλη αναισθησια.
πρεπει να μεινει το δερμα ασπρο για μια ωρα,υπαρχει ακομα ενα τρικ με την αναισθητικη κρεμα,μολις περασουμε 2 η 3 φορες απο ενα σημειο μετα απο καποια δεπτερολεπτα ξεκιναει να ερχεται ο πονος,που σημαινει οτι τελειωνουμε σημεια σημεια των 5 cm και μετα συνεχιζουμε στο επομενο,αν εφαρμοσεις αυτα τα δυο δεν θα πονεσεις καθολου.
δεν ειναι απαραιτητο να κατσεις 48 ωρες χωρις μπανιο,φροντιζεις μονο την μερα του τραυματισμου να εχεις κανει απο πριν μπανιο και ξανα κανεις την επομενη μερα,και στην ερευνα κατι τετοιο κανανε αφου την επομενη μερα βαζανε και μινοξιδιλη.
δεν υπαρχει προβλημα με τον ιδρωτα την επομενη μερα,η επομενη μερα δεν επηρεαζει καθολου την θεραπεια,οι τρυπες του τραυματισμου ειναι για καποιες ωρες μονο ανοιχτες

kapa

Μέλος του προσωπικού
θελω ολοι να δειτε με τι θα συνδιασω τον τραυματισμο http://www.hairlossgr.com/threads/Το-λάδι-μέντας-καλύτερο-από-την-μινοξιδίλη-χωρίς-παρενέργειες.10240/
τις υπολοιπες 6 μερες.
με βαμμα μεντας.
η μεντα υπαρχει περιπτωση να ειναι το πιο αποτελεσματικο βοτανο που υπαρχει,διπλασια εως τριπλασια αποδοση απο το δαφνελαιο.διπλασιαζει την IGF1 ξεπερνωντας θεωρητικα την μινοξιδιλη σε αποδοση.
η τοπικη μεντα εχει αντι-φλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αντιμυκητιασική δραστηριότητα, καθώς και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και αντιαλλεργική και αντικαρκινική δράση.
φανταζομαι θα αφηνει ενα αισθημα δροσιας στο δερμα οπως ολα τα προιοντα μεντας

Μπλουζα