Derma roller 1,5mm μονο του.

Dynamics

Active Member
διαλεξε περιοχη με αραιωση.αν βαλεις λοσιον δεν θα ξερεις αν δουλευει.
5 μηνες τουλαχιστον θα ελεγα η δοκιμη
σκεφτομαι να μπουσταρω με το σεν δεν ξερω αν ειμαι λαθος!Γιατι ειμαι στα 28 και εινα σχεδον παρθενο το κεφαλι μ χωρις μινοξ κτλ!και να συνεχισω μονο ρολλ για να δω αν θα πιασει η θεραπεια σε εμενα χωρις να χασω εδαφος!Γιατι φοβαμαι μην χασω και αλλο εδαφος με σκετο ρολλερ!Μπορει να σκεφτομαι και λαθος...τα καλα νεα σε εσενα καπα ειναι οτι εστω σιγα σιγα πας προς το καλο!παιζει οντως πολυ πονος ?να υποθεσω οπως ειχες πει μονο ρολλ κανεις?χωρις μινοξ η φινα κτλ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
σκεφτομαι να μπουσταρω με το σεν δεν ξερω αν ειμαι λαθος!Γιατι ειμαι στα 28 και εινα σχεδον παρθενο το κεφαλι μ χωρις μινοξ κτλ!και να συνεχισω μονο ρολλ για να δω αν θα πιασει η θεραπεια σε εμενα χωρις να χασω εδαφος!Γιατι φοβαμαι μην χασω και αλλο εδαφος με σκετο ρολλερ!Μπορει να σκεφτομαι και λαθος...τα καλα νεα σε εσενα καπα ειναι οτι εστω σιγα σιγα πας προς το καλο!παιζει οντως πολυ πονος ?να υποθεσω οπως ειχες πει μονο ρολλ κανεις?χωρις μινοξ η φινα κτλ?
το derma roller ισως ειναι η μοναδικη πραγματικη θεραπεια,ολα τα τοπικα ειναι παρηγορια στον αρωστο.οποτε.....
σε εμενα παιζει πολυ πονος αλλα εχω βρει τρικ μετα απο παρα πολλους πειραματισμους.
εχω ενα μπουκαλι απο αυτο https://www.google.gr/search?q=derm...eTQNIX4Uu_6gYgK&ved=0CCIQsAQ&biw=1366&bih=599
το αναισθητικο που δεν κανει τιποτα επισης,το εχω μονο για να απλωνω την emla.
κανω 5 εφαρμογες με διαφορα 15 λεπτων πριν το ρολαρισμα.
κατι που κανει την κρεμα πιο αποτελεσματικη ειναι πολυ δυνατο μασαζ στο απλωμα της,οταν λεω δυνατο να κοκκινιζει το δερμα.
δεν χρησιμοποιω κανενα τοπικο,και η φινα που παιρνω δεν μπορει να κανει τιποτα στους κροταφους μου

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά έχει δει κάποιος εκτός από τον kapa έστω κάποια μικρή,αργή επανέκφυση? Επιπλέον για να δουλέψει η συσκευή (περιμένοντας πάντα κάποια επανέκφυση) πρέπει να ματώσεις? Δηλαδή βοηθάει το να ματώνεις και αν δεν ματώνεις δεν έχεις να περιμένεις κάτι?Π.χ με απλά έντονο κοκκίνισμα χωρίς αίμα δεν δουλεύει?
Τέλος το roller που χρησιμοποιεί ο kapa από ebay μόνο με paypal το αγοράζουμε ή υπάρχει άλλος τρόπος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις...

Dynamics

Active Member
το derma roller ισως ειναι η μοναδικη πραγματικη θεραπεια,ολα τα τοπικα ειναι παρηγορια στον αρωστο.οποτε.....
σε εμενα παιζει πολυ πονος αλλα εχω βρει τρικ μετα απο παρα πολλους πειραματισμους.
εχω ενα μπουκαλι απο αυτο https://www.google.gr/search?q=derm...eTQNIX4Uu_6gYgK&ved=0CCIQsAQ&biw=1366&bih=599
το αναισθητικο που δεν κανει τιποτα επισης,το εχω μονο για να απλωνω την emla.
κανω 5 εφαρμογες με διαφορα 15 λεπτων πριν το ρολαρισμα.
κατι που κανει την κρεμα πιο αποτελεσματικη ειναι πολυ δυνατο μασαζ στο απλωμα της,οταν λεω δυνατο να κοκκινιζει το δερμα.
δεν χρησιμοποιώ κανενα τοπικο,και η φινα που παιρνω δεν μπορει να κανει τιποτα στους κροταφους μου
Νομιζω οτι πρεπει να φτιαξουμε ενα βιντεο για να δουμε πω θα ρολλαρουμε!Πιστευω για εμας τους νεους θα ειναι οτι πρεπει!Το ξερω καπα δυστυχως οτι ολα τα τοπικα ειναι για ενθουσιασμο και οτι μετα απο 6 μηνες δεν εχουν δυναμη...το θεμα ειναι με το ρολλ θα φρεναρουμε λιγο την τριχοπτωση?στο λεω γιατι ειμαι ακομη με παρθενο κεφαλι και προσπαθω με οτι τροπο να φρεναρω οσο μπορω την τριχοπτωση οσο ειμαι νεος!

lalakis

Active Member
Καπα κανα νεο? .εγω εχω αραιωση και καποιο χνουδι κ κατι ξεκρεμαστες 2 με 3 ξανθες πολυ λεπτες τριχες απτο πουθενα στους κροταφους.δε ξερω τι να πιστεψω.γεμιζω η αδειαζω; γιατι εχω μια αραιωση στο πανω μερος κ καποια μικρη δυναμικη στους κροταφους.και δε ξερω τι γινεται πραγματικα να πω με σιγουρια.βαζω κ νουχερ με φολι μετα το ρολαρισμα δε ξερω αν ειναι καλυτερα η χειροτερα ετσι

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα κανα νεο? .εγω εχω αραιωση και καποιο χνουδι κ κατι ξεκρεμαστες 2 με 3 ξανθες πολυ λεπτες τριχες απτο πουθενα στους κροταφους.δε ξερω τι να πιστεψω.γεμιζω η αδειαζω; γιατι εχω μια αραιωση στο πανω μερος κ καποια μικρη δυναμικη στους κροταφους.και δε ξερω τι γινεται πραγματικα να πω με σιγουρια.βαζω κ νουχερ με φολι μετα το ρολαρισμα δε ξερω αν ειναι καλυτερα η χειροτερα ετσι
μολις χθες ανεφερα τα αποτελεσματα μου:p
θα ελεγα ασε τις λοσιον στην ακρη και κανε μονο τραυματισμο,η θεραπεια παει αργα αλλα κραταει περισσοτερο απο τα τοπικα

BioMike

Member
Καπα αν θελουμε να χρησιμοποιησουμε και μινοξ μαζι ,πως γινεται ακριβως η χρηση του?Τραυματισμος την μια μερα(χωρις χρηση μινοξ) και τις αλλες 6 μονο μινοξ κανονικα?Και κανουμε σε ολο το κεφαλι η μονο εκει που βαζουμε μινοξ?Επισης ποσα περασματα,μεχρι να ματωσει και σταματαμε?Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις απλα σκεφτομαι να το ξεκινησω αμεσα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καπα αν θελουμε να χρησιμοποιησουμε και μινοξ μαζι ,πως γινεται ακριβως η χρηση του?Τραυματισμος την μια μερα(χωρις χρηση μινοξ) και τις αλλες 6 μονο μινοξ κανονικα?Και κανουμε σε ολο το κεφαλι η μονο εκει που βαζουμε μινοξ?Επισης ποσα περασματα,μεχρι να ματωσει και σταματαμε?Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις απλα σκεφτομαι να το ξεκινησω αμεσα.
τραυματισμος χωρις μινοξ μια μερα,σκετη μινοξ 6 μερες.
τωρα απο τραυματισμο θα ελεγα σε σημειο μεταξυ των δυο φωτο που εβαλα,τοσο κανω και εγω.
η επιφανεια ειναι εκει που θελουμε επανεκφυση

BioMike

Member
Απλα επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει απο αποψη χρονου ας πουμε ποσο παιρνει για να γινει τετοιος τραυματισμος?Δηλαδη με 3 περασματα ματωνει το σημειο η θελει ας πουμε 30?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απλα επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει απο αποψη χρονου ας πουμε ποσο παιρνει για να γινει τετοιος τραυματισμος?Δηλαδη με 3 περασματα ματωνει το σημειο η θελει ας πουμε 30?
για να ματωσω εγω τοσο περναω τουλαχιστον 30 φορες.
την μερα που ρολαρω και τις 2 επομενες μερες αν πιασω το δερμα το νιωθω τραυματισμενο,οχι οπτικα ομως πλεον,μονο με την αφη

BioMike

Member
Οκ Καπα σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Κατι σαν συμβουλη αν δεν το ξερεις ηδη (δυσκολο βεβαια :p) εχω διαβασει σε αρκετα φορουμ οτι μετα το ρολλερ χρησιμοποιουν coconut oil για πολυ πιο γρηγορη επουλωση.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Οκ Καπα σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Κατι σαν συμβουλη αν δεν το ξερεις ηδη (δυσκολο βεβαια :p) εχω διαβασει σε αρκετα φορουμ οτι μετα το ρολλερ χρησιμοποιουν coconut oil για πολυ πιο γρηγορη επουλωση.
σαν συμβουλη εχω να προτεινω τον καλυτερο τροπο αναισθησιας.
emla,δυνατο απλωμα,5 εφαρμογες με αποσταση 15 λεπτων,η συνταγη της επητυχιας.
εχω πειραματηστει παρα πολυ σε αυτο το κομματι και κατασταλαξα σε αυτο:D

lalakis

Active Member
Kapa ,πριν 3 μερες εκοψα το φολι και το ςκχυλισ.α δεντρολιβανου.κλεινω 5 μερες απτην τελευταια ρολια.βλεπω ολο το μαλλι μου να παιρνει μια προοπτικη και να δυνωνει.εχω βγαλει χνουδι και μερικες χνουδοτριχες στα λιμανια μου .περιπου μαρτη ξανα ξεκινησα το ρολλερ.νιωθω μια αισιοδοξια μαυτη την βελτιωση.παω καθαρα τωρα μονο δερμα ρολερ και καθε δυο .ε τρεις μερες μινοξιδιλη γιατι δε μαρεσπυν καθολπυ οι παρενεργειες της

lalakis

Active Member
Α εγω για να ματωσω χρειαζομαι 8 ρολιες στο σημειο που τις κανω .μηπψς χρειαζεται παραπανω;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kapa ,πριν 3 μερες εκοψα το φολι και το ςκχυλισ.α δεντρολιβανου.κλεινω 5 μερες απτην τελευταια ρολια.βλεπω ολο το μαλλι μου να παιρνει μια προοπτικη και να δυνωνει.εχω βγαλει χνουδι και μερικες χνουδοτριχες στα λιμανια μου .περιπου μαρτη ξανα ξεκινησα το ρολλερ.νιωθω μια αισιοδοξια μαυτη την βελτιωση.παω καθαρα τωρα μονο δερμα ρολερ και καθε δυο .ε τρεις μερες μινοξιδιλη γιατι δε μαρεσπυν καθολπυ οι παρενεργειες της
κανε υπομονη με σκετη συσκευη γιατι ο αλλος δρομος ειναι να αλαζεις λοσιον καθε τρεις και λιγο.
εγω εχω φτασει να εχω χρησιμοποιησει 20 τοπικα
Α εγω για να ματωσω χρειαζομαι 8 ρολιες στο σημειο που τις κανω .μηπψς χρειαζεται παραπανω;
αν μπορεις και λιγο παραπανω καλο ειναι,εγω δεν αντεχω παραπανω και σταματαω εκει

DeGarmo

New Member
ετσι ημουν και εγω,αλλα κατα εναν περιεργο και ανεξηγητο λογο πλεον δεν μου αφηνει οπτικο ερεθισμο

Και σε μένα σταμάτησε το κοκκίνισμα,απο εκεί που κρατούσε στην αρχή 3 μέρες,τώρα την επόμενη μέρα έχει φύγει τελείως

Μπλουζα