Να ευχηθώ και εγώ καλή φύτρωση στον φίλο
@Didier11. Όπως και στην περίπτωση του DoctorWho τα στατιστικά θέλουν μια περαιτέρω ανάλυση για να ξεφύγουμε από τους μέσους όρους οι οποίοι δεν λένε και πολλά όταν υπάρχουν μαμα σε μέρος της περιοχής.
Ξεκινάμε από την περιοχή που είναι άδεια και είναι σίγουρα στο defined zone αφού δεν υπάρχουν μονότριχα. Είναι προφανές γιατί έχει μόνο 1 μαμίσιο graft (τα άλλα φαίνονται πολύ λεπτά) και έχουν μπει άλλα 41, το σύνολο λοιπόν 42 με λόγο 2,71 και σύνολο τριχών 114.
Το CV που προκύπτει εδώ είναι 42x2.71x0.057=6.48 και με ποσοστό φύτρωσης 95% θα πάει στο 6,16>5,4.
Προβολή συνημμένου 47223
Πάμε στις πιο πίσω περιοχές που έχουν μαλλί. Η παρακάτω φώτο είναι από περιοχή που έχει λίγα σχετικά μαμα. Εδώ έχουν μπεί 33g με λόγο 2.91 που μας δίνει 96τρίχες/cm2 επιπρόσθετα των μαμά
Προβολή συνημμένου 47224
Για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε εδώ το CV πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τα μαμα της περιοχής. Έτσι λοιπόν στην παρακάτω φώτο με μπλέ κύκλο έχω μαρκάρει αυτές που θεωρώ ότι έχουν κάποιο επαρκές πάχος για να δώσουν κάλυψη και επίσης θεωρώ ότι έχουν το 50% της κανονικής διαμέτρου αφού είναι πιο λεπτές και τις κρατάει η φίνα. Έτσι έχουμε
CV= 96 νέες τρίχες x 0,057 + 39 μαμα x 0.0285 = 6.58 και με ποσόστο φύτρωσης 6,25>5,4
Προβολή συνημμένου 47225
Η παρακάτω φώτο είναι από περιοχή που έχει αρκετά μαμα. Εδώ έχουν μπεί 23g με λόγο 2.83 που μας δίνει 65τρίχες/cm2 επιπρόσθετα των μαμά
Προβολή συνημμένου 47226
Για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε εδώ το CV πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τα μαμα της περιοχής. Έτσι λοιπόν στην παρακάτω φώτο με μπλέ κύκλο έχω μαρκάρει αυτές που θεωρώ ότι έχουν κάποιο επαρκές πάχος για να δώσουν κάλυψη και επίσης θεωρώ ότι έχουν το 50% της κανονικής διαμέτρου αφού είναι πιο λεπτές και τις κρατάει η φίνα. Έτσι έχουμε
CV= 65 νέες τρίχες x 0,057 + 70 μαμα x 0.0285 = 5.7 και με ποσόστο φύτρωσης 92% 5,41>5,4
Προβολή συνημμένου 47227
Συνοψίζοντας, βλέπουμε ότι το CV είναι πάνω από 5,4 στις περιοχές ενδιαφέροντος και το πιο σημαντικό οι μεγαλύτερες τιμές του είναι στις μπροστινές ζώνες έτσι ώστε το layering του μήκους να αυξήσει το CV και στις πιο πίσω ζώνες. Το σημείο κλειδί αυτής της μμ είναι το πάχος τρίχας.