oreo
Well-Known Member
Θα διαφωνήσω για την αξία που έχει ν ανέβαζες φώτο, απο την άλλη δική σου η παρουσίαση εσύ έχεις το μαχαίρι κ το καρπούζι. Κατα τα άλλα πραγματικά κάνεις μια πολύ ωραία παρουσίασηΔεν έχει απολύτως κανένα νόημα καθώς τώρα είναι ξυρισμένο. Όταν θα έχω πλήρη φύτρωση και θα έχω φτάσει 10+ μήνες στην πρώτη σελίδα εκεί που έχω το placeholder θα ποστάρω τις φωτογραφίες που του έδειξα vs πώς θα είμαι τότε. Μην αγχώνεσαι θα ανεβάσω τα πάντα για να γίνει σύγκριση στην hairline, όπως βλέπεις ήδη έχω ανεβάσει σχεδόν όλες τις φωτογραφίες που έχω από τον γιατρό. Κι εγώ έχω μεγάλη αγωνία στο κατά πόσο έχει επιτευχθεί ο σχηματισμός που του έδειξα.
Στην πρώτη φωτογραφία είναι η άσπρη τρίχα. Στη δεύτερη βρε είναι η δότρια πώς δείχνει την 5η ημέρα αφού ποστάρω ''φωτογραφίες 5ης ημέρας''. Μετά την εξαγωγή 3,000g χωρίς να έχει γίνει απόλυτο healing και με τόσο κοντό μαλλί πώς να δείχνει η δότρια? Κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες μια φορά θα κουρευτώ στη δότρια με 0.7 για να δούμε πώς δείχνει. Επίσης στη δεύτερη φωτογραφία έχω ανεβάσει επίτηδες τη φωτεινότητα όπως και σε πολλές ακόμα πριν τις στείλω στο γιατρό. Μερικές είναι και overexposed κι αυτόματα το πρόβλημα μεγεθύνεται.