Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

zotrix

Active Member
Δημήτρη δεν είπα από κακή πρόθεση (όπως γράφουν κάποιοι) 2 σελίδες πριν ότι αν σε έβλεπα θα καταλάβαινα ότι έχεις κάνει μεταμόσχευση. Απλά αν είσαι ψαγμένος στο θέμα της τριχόπτωσης και ξέρεις από μεταμοσχεύσεις (όπως πολλοί εδώ μέσα) καταλαβαίνεις από την hairline σου ότι κάτι έχεις κάνει. Κατά τα άλλα πρόκειται για φοβερή μεταμόρφωση δεν το συζητώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν λες hairline...ποσό μέσα εννοεις...μισό πόντο ας πούμε?ή παραπάνω? Μας ενδιαφέρει μόνο η γραμμή ή κ πιο μέσα? Δλδ αν μετά από 5mm ξεκινήσουν δίτροχα κ τριτριχα, θα φαίνεται άσχημα. Και αν φαίνεται εντάξει, τότε δεν αποκτά κ ή hairline καλύτερη αίσθηση πυκνοτητας με τη βοηθεια των πιο πισω 2-3 τριχών? Δλδ το 45 με το 55 gts/cm2 έχουν ΤΟΣΟ μεγάλη διάφορα για 5mm βάθος?

Η hairline πρεπει να εχει βάθος 2-3 εκ. Στην αρχή πρεπει να εχει πάντα 1τριχα και μετα πάντα 2τριχα. Δεν εχει ποτε 3τριχα παρά μόνο στην αρχή του forelock που ειναι στο κέντρο της όπου εκει εχει περισσότερο βάθος. Το ποτε αρχίζουν τα 2τριχα και σταματούν τα 1τριχα εξαρτάται απο το look που θες, αν θες "soft" look (Shapiro) τότε τα 1τριχα έχουν αρκετό βάθος, αν θες πιο "hard-νεανικό" look έχουν μικρότερο βάθος. Σε όλη την περιοχή όμως πρεπει να πας με τα 55+. Όσο πας προς τα πίσω (ζώνη Β-forelock) πέφτει η πυκνότητα αλλα πρεπει να αυξάνεται ο συνολικός αριθμών τριχών με χρήση 2-3τριχων

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στην περίπτωση του Δημήτρη γινεται μια παρανόηση. Ειναι πολυ καλό αποτέλεσμα, όχι επειδή εχει καλή πυκνότητα και μπροστά και πίσω (είχα κανει μια ανάλυση στη μέση του thread όπου είχα υπολογίσει μια μέση πυκνότητα όλης της περιοχής περίπου 30graft) αλλα επειδή εχει μεγάλο ποσοστό φυτρωσης και ακόμα πιο σημαντικό επειδη εχει εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά (σγουρό μαλλί, χοντρή τρίχα, salt&pepper). Αν κάποιος άλλος που δεν εχει αυτα τα χαρακτηριστικά παει με 30g ακόμα και αν φυτρώσουν όλα δεν θα φαίνεται έτσι με τίποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημήτρη επειδή εχω το ίδιο μαλλί με σένα ειναι αυτό το "light" σγουρό, σπαστό που λες εσυ, αυτό ειναι και το καλύτερο μαλλί γιατι και εχει μεγαλύτερη κάλυψη απο το ίσιο και δεν ειναι δύσκολο στην εξαγωγή...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για να το καταλάβεις και ποσοτικά ο Erdogan μου είχε πει οτι χωρίς αυτό το μαλλί (δηλαδή με κλασικό ίσιο) θα μου πρότεινε να πάω με 55g, με αυτό μου είπε θα μπορούσα και με 45g, τέτοια διαφορά κανει...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
3,5 μήνες ακριβώς θα κλείσω αυριο. Τις τελευταίες 15 μερες υπαρχει διαφορά. Πάντως με βάση την λογική αφού το 90% των μοσχευμάτων μου ειναι σε telogen phase απο την 2-3 εβδομαδα μετα την μμ και με δεδομένο οτι αυτη η φάση (telogen) διαρκεί 3 μήνες, ποσοτική φύτρωση αρχίζει απο τους 3+(15~21μερες), δηλαδή απο τωρα. Αυτό εξάλλου μου είχε πει και ο γιατρός, απο τους 3.5-4.5 μήνες.

dimitris50423

Well-Known Member
ναι αν κρινω και απο εμενα εκει γινεται το μεγαλο μπαμ της φυτρωσης. 4ο και 5ο μηνα. και 6ο μπορω να πω.

dimitris50423

Well-Known Member
καλημερα σε ολους και καλο σκ. σκεφτομαι να δοκιμασω σε ολο το κεφαλι δαφνελαιο με μια κουταλια κανελα. η και σκετο.
Αρχικα σκεφτομαι μια φορα την εβδομαδα να δω πως θα παει και μετα βλεπουμε. υπαρχει περιπτωση να μου προκαλεσει τριχοπτωση και στα δικα μου μαλλια αλλα και στα μεταμοσχευμενα? εχει βαλει κανεις και σε μεταμοσχευμενα μαλλια?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
ωραια ρε john. να το βαλω σκετο λες η με κανελα? ειδα οτι καποιοι γραφουν οτι το δυναμωνει. αν σκουραινει και τα μαλλια θα το ερωτευτω.. ;-)

andy.k

Active member
Δημητρη το ρωτησα σήμερα που είχα πάει να με λουσουνε...αν πας καλά ως τώρα, μη βάζεις τπτ...μόνο τη μινοξ απαραιτητως...ισοβίως...επειδή κ εμένα με βοηθησε πολύ το δαφνελαιο το Ρώτησα για να δω ποσό καιρό μετά τη μμ μπορώ να το χρησιμοποιησω...και μου είπαν "δε χρειάζεται". Φυσικά
όμως δε μου είπαν ότι πειράζει
κιόλας...δεδομένου ότι μετά το μήνα σου επιτρέπουν να βάζεις ζελεδες κλπ, σίγουρα δε θα σε πειράξει εσένα το δαφνελαιο στους έξι μήνες. Εγώ το Ρώτησα για να το αρχίσω και πριν το μήνα αν γίνεται...και μου είπαν όχι δε χρειάζεται...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εγω για την ωρα σκετο το βαζω,ο solalteno εχει πει στα 200ml 1 κουταλια κανελα+1 κουταλια κακαο για ενισχυση.
Ακομη δε το κανα.Και το αφηνω καμια ωρα+ στο κεφαλι μου και μετα λουσιμο.1 φορα την βδομαδα το κανω.θελω πιο συχνα αλλα βαριεμε.

andy.k

Active member
Εγώ το έκανα όπως ειπες μόλις jhon με την κανέλα και το κακάο...και δε επεφτε ούτε μια τρίχα...γι αυτό είπα να ρώτησω να το ξεκινησω όσο γίνεται πιο άμεσα μετά τη μμ...

dimitris50423

Well-Known Member
το μαλλι ζουγκλα παιδια. βαζω 2-3 φωτο πριν απο δυο μερες

http://s18.postimg.org/tv0dap36x/20151213_231932.jpg

http://s24.postimg.org/t84o6kx2t/20151213_231945.jpg

http://s30.postimg.org/xi4tgflwh/20151213_231955.jpg

και μια το πως ημουν πριν για συγκριση.

http://s21.postimg.org/tvau7d3hz/2015_05_28_00_28_37.jpg

χθες απογευμα κουρευτηκα δεν εβρισκα χρονο και εγιναν ετσι. τωρα ειναι πολυ ωραια. τα εκανα κοντα. συντομα θα βαλω και φωτο και απο τη δοτρια απλα δεν βρηκα χρονο.
πηρα και regain αφρο. τα στρωνει παρα πολυ ωραια και τα κραταει αλλα η τιμη του τσιμπαει. 37,90 ε

Μπλουζα