Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πολυ καλα τα πηγες ωραια!!!Βαλε και μια φωτο απο μωρο ρε χαχαχα.
Εβαλες σε ολες τις ηλικιες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Dimitri, πέραν της καλής φυτρωσης το γεγονός οτι εχεις σγουρό μαλλί επηρεάζει πολύ την εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

krotaf

Member
Φιλε συγχαρητηρια!!!!Εχεις γινει τουμπανο.Ρε παιδια εχω ψαξει ολο το νημα και δεν βρισκω ποιος γιατρος εκανε αυτην τν μμ και ποσο στοιχισε.Πειτε μου σας παρακαλω.Αυτη η μμ μου εφτιαξε τη διαθεση,θελω κι εγω.Αποτι εχω διαβασει στο φορουμ,αυτη η επεμβαση ειναι επιτυχης επειδη το μερος στο οποιο εγινε η δουλεια ηταν εντελως καραφλο και η φυτρωση χτυπησε κοκκινο.Μπραβο!!!!!!!!Πρεπει να εχει αποκτησει η ζωη σου αλλο νοημα τωρα.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
poseidona θα σε καλυψω ρε φιλε. θα βαλω μια φωτο για σενα που ειμαι στη θαλασσα πριν μιαμιση εβδομαδα πρεπει να ειναι που πηγα χαλκιδικη. δεν ειναι πολυ κοντινη αλλα εχει μπολικο φως. μεσημερι ηταν
http://s4.postimg.org/cat1vqqnh/20151108_130713_HDR.jpg

krotaf αυτο που κερδισα ειναι οτι πλεον δεν εχω ανασφαλεια με τα μαλλια μου και τη φαλακρα μου. και ολα αυτα που σκεφτομαστε ολοι που μας λειπουν μαλλια. (μην μπουμε σε ασανσερ με φωτισμο απο πανω και μοιαζουμε γλομποι μην βγουμε βολτα και φυσαει και φανει η καραφλα και αλλα τετοια ωραια).
οταν κουρευτω θα βγαλω φωτο και τη δοτρια να δω και εγω πως ειναι. ;-)

poseidonas77

Well-Known Member
μητσο σορυ αδερφε που σε ταλαιπωρω αλλα με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος γιατρος
γιατι κακα τα ψεματα πολλοι απο μας εαν ποτε κανουμε μμ μεχρι εκει φτανει το μπατζετ μας
δυστυχως ...

AmazingG

Member
Παρακολουθώ καιρό εδώ τα πράγματα (ακόμα και όταν δεν είχα λογαριασμό) και δεν σχολιάζω, αλλα φίλε εδώ θα χρειαστεί , πραγματικά έγινες άλλος ανθρωπος. Εύχομαι πραγματικά να περνάς καλά φίλε το αξίζεις και τελικά βγήκε καλή επιλογή (τουλάχιστον για σενα προσωπικά) ο γιατρός.

danceworld_2001

Well-Known Member
Είσαι σε καλό δρόμο μήτσο, το αποτέλεσμα για Ελλάδα κορυφαίο, συναγωνίζεται και ξένους γιατρούς, σημαντικό αβανταζ η ποιότητα τρίχας σου προσδίδει καλύτερο illusion. Στα μόνα αρνητικά τα μονότριχα μπροστά κατα μήκος της Hairline, υστερούν τρομερα σε πυκνότητα με τα πίσω, θα σε καταλάβαινα πως έκανες μμ με την μια είτε απο φωτό είτε απο κοντά.

tasos33

Well-Known Member
οντως αν η hairline ειχε λιγο καλυτερη πυκνοτητα θα ηταν ενα κορυφαιο αποτελεσμα για τα ελληνικα δεδομενα, βεβαια δημητρη δεn ειναι δυσκολο να βαλεις μπροστα 300-400 grafts αν νομιζεις οτι ειναι απαραιτητο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gandreal

New Member
Πολλά μπράβο στον γιατρό. Για την hairline ίσως και εγώ να την ήθελα λιγότερο ευθεία αλλά θεωρώ πως αν δεν ξέρεις περι μεταμόσχευσης, δεν ψιλιάζεσαι κάτι

andy.k

Active member
Παιδιά μια ερώτηση...αν έχει σχηματίσει ο γιατρός τη hairline με μια α' πυκνότητα το οποίο συνεπάγεται σταθερές αποστάσεις μεταξύ των grafts, μπορεί μετά να μπει ανάμεσα και να κάνει πύκνωση? Αν έχει αφήσει πχ 1,5 mm κενό επειδή δε μπορούσε τεχνικά να τα βάλει πιο κοντά...πως ΜΕΤΑ από 2-3 χρόνια θα μπει ανάμεσα στο 1,5mm? Θεωρητικά μου φαίνεται απίθανο, αλλιώς θα μπορούσε εξαρχής να κάνει hairline me 80+ grts /cm2!!! Εκτός αν δε βάζει πολλά grts o Β****ς μπροστά για οικονομία grts και όχι από έλλειψη εμπειρίας. Δε ξέρω αν του έχει ζητηθεί σε αυτον η κάποιον της d***i ,απο κάποιον πελάτη από το φόρουμ να παιξει με hairline πάνω από 55-60/cm2...όσοι κάνουν εδώ ελλαδα πάνε για μέτριο και οικονομικό αποτέλεσμα συνήθως και δε ζητάνε φανφάρες...

Toni74

New Member
Φίλε μου διάβασα όλο το ποστ από την αρχή και σου εύχομαι τα καλύτερα! Έκανα πρόσφατα και εγώ μεταμόσχευση και ελπίζω να πάω όπως εσύ!

andy.k

Active member
Toni αν θέλεις άνοιξε νήμα να μας πεις που την έκανες και να βάλεις καμία φωτό...όταν κάποιος πει πως έκανε μμ καταλαβαίνεις...ανοίγει ή όρεξη...

dimitris50423

Well-Known Member
taso το αποτελεσμα που εχω αυτη τη στιγμη πιστευω δεν ειναι τελικο. Ειμαι στους 6 μηνες ακομη. Καποια διαφορα εστω και μικρη πιστευω θα εχω. με καλυπτει ηδη αυτο το αποτελεσμα που εχω, θα δουμε και τους επομενους μηνες.
andy το αποτελεσμα που ειδα εγω και αποφασισα να παω στο βεκρη ειχε προβλημα μονο κροταφους. πηγε και εριξε πολλα μοσχευματα στη hairline ο ιατρος και τον τουμπανιασε.
Ειχε πολυ μικροτερο προβλημα απο το δικο μου αλλα και μεγαλυτερη πυκνοτητα μετα. εμενα ειχε να καλυψει μεγαλη επιφανεια.
νομιζω οτι με μικροτερο εργαλειο μπορει να επεμβει αργοτερα για πυκνωση αν καποιος το θελει.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά μια ερώτηση...αν έχει σχηματίσει ο γιατρός τη hairline με μια α' πυκνότητα το οποίο συνεπάγεται σταθερές αποστάσεις μεταξύ των grafts, μπορεί μετά να μπει ανάμεσα και να κάνει πύκνωση? Αν έχει αφήσει πχ 1,5 mm κενό επειδή δε μπορούσε τεχνικά να τα βάλει πιο κοντά...πως ΜΕΤΑ από 2-3 χρόνια θα μπει ανάμεσα στο 1,5mm? Θεωρητικά μου φαίνεται απίθανο, αλλιώς θα μπορούσε εξαρχής να κάνει hairline me 80+ grts /cm2!!! Εκτός αν δε βάζει πολλά grts o Β****ς μπροστά για οικονομία grts και όχι από έλλειψη εμπειρίας. Δε ξέρω αν του έχει ζητηθεί σε αυτον η κάποιον της d***i ,απο κάποιον πελάτη από το φόρουμ να παιξει με hairline πάνω από 55-60/cm2...όσοι κάνουν εδώ ελλαδα πάνε για μέτριο και οικονομικό αποτέλεσμα συνήθως και δε ζητάνε φανφάρες...

Δεν τίθεται θεμα οικονομίας. Οι μεγάλες πυκνότητες θέλουν αρκετή εμπειρία για να έχουν μεγάλα ποσοστά φυτρωσης. Παλαιότερα η αντίληψη, ιδιαιτερα στις ΗΠΑ, ήταν οτι πάνω απο 45g το ποσοστό φυτρωσης έπεφτε σημαντικά, σήμερα με τις καινούργιες τεχνικές και την αποκτηθείσα εμπειρία αυτό πλέον δεν ισχύει για τους πολυ καλούς γιατρούς/κλινικές οι οποίοι πλέον τα 55-60 τα κάνουν κατα κορο χωρίς πρόβλημα. Το 80 δεν χρειάζεται, η προσωπική μου γνώμη εινσι ειναι το ζητούμενο εύρος στην hairline(μπροστά) ειναι απο 55-65max και μάλιστα το 65 σε πολυ extreme περιπτώσεις (λεπτή τρίχα,κλπ). Ο λόγος, όπως εχω αναφέρει ειναι η αποκλειστικη χρήση μόνοτριχών εκει. Πιο πίσω και με 40-45 να πας επειδή χρησιμοποιείς 2-3τριχα οι συνολικές τρίχες θα ειναι αρκετές για να δώσουν την αίσθηση της καλής πυκνότητας. Μπροστά όμως πρεπει να πας μόνο με 1τριχα αρα αναγκαστικά οι μεγάλες πυκνότητες ειναι μονόδρομος. Δεν θα απαιτούσα απο γιατρό που δεν εχει εμπειρία σε τέτοιες πυκνότητες στην hairline να μου κανει τέτοιου είδους φύτευση γιατι τότε όντως θα ρίσκαρα...

Sent from my iPhone using Tapatalk

andy.k

Active member
Όταν λες hairline...ποσό μέσα εννοεις...μισό πόντο ας πούμε?ή παραπάνω? Μας ενδιαφέρει μόνο η γραμμή ή κ πιο μέσα? Δλδ αν μετά από 5mm ξεκινήσουν δίτροχα κ τριτριχα, θα φαίνεται άσχημα. Και αν φαίνεται εντάξει, τότε δεν αποκτά κ ή hairline καλύτερη αίσθηση πυκνοτητας με τη βοηθεια των πιο πισω 2-3 τριχών? Δλδ το 45 με το 55 gts/cm2 έχουν ΤΟΣΟ μεγάλη διάφορα για 5mm βάθος?

Μπλουζα