Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

Νικολας νικ

Well-Known Member
Δημητρη μονο μπροστα ειχες απωλεια μαλλιων; αν ναι πιστευω οτι με 3000 ευρω καθαρισες πολυ οικονομικα, εγινε καποια συναντηση πριν την ημερα της επεμβασης οπου αξιολογηθηκε ο αριθμος των γκραφτς που απαιτουνται; εγιναν καποιες εξετασεις αιματολογικες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Νικολα ναι μονο μπροστα ειχα απωλεια μαλλιων. πισω καθολου. εγινε συναντηση πριν την επεμβαση στην οποια δεν ηταν παρον ο ιατρος.
δεν ημουν αρκετα ενημερωμενος οποτε δεν ρωτησα για συνολικο αριθμο grafts η ανα τετραγωνικο εκατοστο το μονο που τους ειπα ηταν οτι θελω να εχω φυσικο αποτελεσμα και οτι πηγα συστημενος απο αλλο παιδι που ειχε κανει εκει επεμβαση. μου ειπαν την τιμη και καποιες λεπτομερειες και εφυγα. δεν μου αρεσε το οτι δεν ηταν παρον ο ιατρος.
στο φορουμ ενημερωθηκα για πολλα θεματα μετα τη μμ.
Λαθος μου αλλα ευτυχως μαλλον ημουν τυχερος και δεν πηγα σε καμια απο τις κλινικες που αποδεδειγμενα βγαζουν κακα αποτελεσματα.

aeratos28

Just aeratos
Τυχερός λογικά πρεπει να είσαι..μακάρι ρε φιλε..και καλά θα κανεις που θα τα κρατήσεις κοντά..

Νικολας νικ

Well-Known Member
Δημητρη πιστευω οτι θα πας πολυ καλα μιας και εχεις θεμα μονο μπροστα οπου ηταν τελειως αδειο και με τα μαλλια που μπηκαν θα αλλαξει τελειως η εικονα σου εστω και αν δεν εχεις τρελη πυκνοτητα αλλα σιγουρα ικανοποιητικη, το μονο που εχω σχολιασει ειναι η εξαγωγη και το τετραγωνο που αφησε πισω

Δημητρης38

Active Member
Δημητρη δεν ασχολουμαι καθολου με τη δοτρια περιοχη.. μεχρι τη 12 μερα δεν την ειχα δει καθολου.. εγω πιστευω οτι θα καλυφθει. ηδη παει καλα..
οσο για τη ληπτρια περιοχη ελπιζω να μην πεσουν ολες οπως λες.. ηδη απο τις λιγες που εχουν πεσει σε καποια σημεια βλεπω επανεκφυση.. το ξερω οτι δεν θα εχω υπερβολικη πυκνοτητα, αν θα εχω το αποτελεσμα που εχω μεχρι τωρα θα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.. το θεμα ειναι να μην χασω απο το αποτελεσμα που εχω μεχρι τωρα και να παραμεινουν ζωντανα τα τριχοθυλακια που βλεπω αυτον τον καιρο.. υπαρχει πιθανοτητα να χασω απο αυτα που ηδη εχουν βγει και μεγαλωνουν? η αυτα πετυχαν και θα μεινουν.. ?
οσο για το φορουμ οπως το ειπες ειναι πηγη γνωσης και ηδη εχω μαθει πολλα πραγματα και διαβαζω τα θεματα.

Επανεκφυση ειναι δυσκολο να εχεις Μητσαρα μου τοσο νωρις..
μετα απο 2/3 μηνες θα βλεπεις τις πρωτες τριχουλες να πεταγονται σαν τα ποπ κορν
Μαλλον ειναι μεταμοσχευμενες τριχες που καθονται εκει μεχρι να ερθει το μοιραιο λουσιμο που θα τις παρει μαζι του (φυσιολογικο ειναι μην μασας)

Εγραψα οτι θα αδειασεις στους 2 μηνες γιατι εκανες την μ/μ σε περιοχη που ηταν εντελως αδεια αρα δεν ειχες αιματολογικο δικτυο να προυπαρχει για να κρατησει τα μοσχευματα που τοποθετησες. Μακαρι να μην σου πεσει καμια και να σου πανε ολα οπως εσυ θελεις.

Πως ειναι η δοτρια/ληπτρια σου τωρα? για γραψε μας καμια ενημερωση ....

dimitris50423

Well-Known Member
Δημητρη ισως να εχεις δικιο. αυτες που ειδα και μιλησα για επανεκφυση ειναι ακριβως μπροστα που εκει ειχα λιγες τριχουλες. υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτες οι λιγες και να αρχισαν να φαινονται?
Για το πεσιμο που λες ακομη ειναι ελαχιστο δεν εχει φανει αραιωση.

Στη ληπτρια περιοχη οι τριχες εχουν μεγαλωσει αρκετα μπορω να πω και το κεφαλι εχει ξεκοκκινισει. δεν εχω φαγουρα καθολου και η αισθηση που τις πρωτες μερες ειχε χαθει επανερχεται και ειναι στο 80% μπορω να πω. Μετα το λουσιμο εμεναν σε καποια σημεια λιγες πετσουλες ασπρες που με λιγο ελαφρυ χτενισμα εφυγα σχεδον ολες.
τη δοτρια περιοχη δεν τη βλεπω καθολου συχνα.. δεν ξερω γιατι αλλα δεν το σκεφτομαι. ισως γιατι δεν τη βλεπω.. οτι ειναι να γινει με τη δοτρια θα γινει..
Αν βρω ευκαιρια θα βαλω καμια φωτογραφια και απο μπροστα και στη δοτρια.
ειμαι στην 23η μερα σημερα.. ;)

danceworld_2001

Well-Known Member
Φιλε μου δεν ξέρω αν ειπώθηκε νωρίτερα στο νήμα σου, αν ναι με συγχωρείς... η συνεδρία σου πως είχε δομηθεί?. Δηλαδή πόσες μέρες, και ώρες την κάθε μέρα και πόσα γκραφτς βάλατε την κάθε μέρα.

dimitris50423

Well-Known Member
Σε μια μερα εγινε dance. 9 ημουν στην κλινικη 11:15 ξεκινησαμε την εξαγωγη μεχρι 2:30, καναμε διαλειμμα μια ωρα εφαγα δυο τοστ και ενα ποτηρι χυμο και ξανα μεσα..πριν το φαγητο μου ειχαν παρει αιμα να ετοιμασουν το prp.
3:30 μεσα παλι αναισθησια και ξεκινησαμε την εισαγωγη μεχρι της 19:00. δυο κοπελες εδιναν τα implanters με τα τριχοθ στο γιατρο ο οποιος εφτιαξε πρωτα το hairline και μετα προχωρησε πιο πισω.. συνεχως ελεγε στα κοριτσια αν θελει μονα διπλα τριπλα η τετραπλα τριχοθυλακια τα οποια τα ειχαν χωρισει απο πριν..
εξαγωγη και εισαγωγη εγιναν απο το βεκρη στο μεγαλυτερο μερος της διαδικασιας και απο μια κοπελα σε μικροτερο μερος. διαλειμμα μεσα στη διαδικασια εξαγωγης εισαγωγης δεν εγινε κανενα. στο τελος εγινε το prp στη ληπτρια περιοχη.
συνολο γκραφτς 2300 μου ειπαν 5300 τριχες ο λογος τριχων ανα θυλακιο 2,3. δεν τα μετρησα τα γκραφτς αλλα τα ειχαν μπροστα σε δεκαδες μετα εκατοσταδες.
παντως στην εξαγωγη το μοτερ δουλευε συνεχεια την ωρα που ημουν μεσα χωρις ουτε ενα λεπτο διαλειμμα..
ελπιζω να σε καλυψα.. αν οχι ρωτησε με οτι θες.. :)
μεχρι σημερα 23η μερα σιγουρα εχουν πεσει καποιες μαλλον στο λουσιμο γιατι στην εφαρμογη μινοξιδιλης δεν μενουν τριχουλες στο χερι.. υπομονη και βλεπουμε..

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε μου καταρχάς, σε ρωτάω διότι για ανεξάρτητο γιατρο και Ελλάδα που δυστυχώς δεν έχουμε λύσεις όπως εξωτερικό, δείχνει καλή δουλειά στην τοποθέτηση, βέβαια το τελικό αποτέλεσμα θα το κρίνει πραγματικά εύχομαι να ειναι σούπερ. Και ρώτησα ώρες για να συγκρίνω με Κύπρο και τις τακτικές τους. Πχ στον δικό μου γιατρό έχουνε μέγιστο όριο σε fue να βάλουν 2000 grafts σε μια μέρα, εκκίνηση το πρωί 8, μετα τους σχεδιασμούς και τα διαδικαστικά, 10 είσαι στο τραπέζι και η επέμβαση ως 2000 grafts τελειώνει κοντά 9 με 10 το βράδυ και διαρκεί 11 με 12 ώρες καθαρού χειρουργείου. Ο γιατρός συνήθως δεν κάνει placing μόνο τις τομές για την εξαγωγή και τις τομές για την εισαγωγή. Placing 2 κοπέλες και διαχωρισμό η μια, αυτός εκεί επιβλεπει την όλη διαδικασία.

dimitris50423

Well-Known Member
δεν ειναι ανεξαρτητος γιατρος φιλε.. ειναι ο Βεκρης στην advanced hair clinics στην Αθηνα. επισης εκανα με fue. για τις τομες που λες μηπως εννοεις με τη μεθοδο στριπ?
την μεταμοσχευση ειχα ζητησει εγω να μου την κανει ο βεκρης. συμμετειχε και μια κοπελα αλλα δεν με πειραξε γιατι επειδη δεν καναμε κανενα διαλειμμα αν συνεχιζε ο ιδιος θα εχανε ταχυτητα απο την κουραση.. και η κοπελα ηταν εμπειρη.
Απο οτι μου ειπε στην fue παιζει ρολο και το πως θα βγουν τα τριχοθυλακια για να μην τραυματιστουν αλλα και το ποσο βαθια θα μπουν.
Αν μπουν πιο βαθια απο οτι πρεπει δεν θα μπορεσει να βγει η τριχα αν μπουν ρηχα παλι θα πεσει. για αυτο καποιοι γιατροι δεν κανουν καθολου fue. επισης για φυσικο αποτελεσμα παιζει ρολο που θα μπουν τα μονοτριχα διτριχα κτλ.
Μακαρι να μεινουν οι τριχες και οσες πεσουν να ξαναβγουν.. αν γινει αυτο θα ειμαι ευχαριστημενος γιατι εδω μεσα στο φορουμ εχω δει κακα αποτελεσματα που η ηταν κακα απο την αρχη η στην πορεια επεσαν οι τριχες και δεν ξαναβγηκαν..
Θα δειξει ο χρονος.. θα ενημερωνω για την εξελιξη μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Όταν λες δούλευε το μοτέρ συνέχεια τι εννοείς?
Πως κάνει ο οδοντίατρος στο καθαρισμό των δοντιών που πατάει το .....Γκάζι με το πόδι ....
Το ίδιο είναι και με το μοτερακι ....σε πατάει στα γκάζια και τελειώνεις στο πι κέ φι.....
Όταν χρησιμοποιείς μοτερρακι στην εξαγωγή των μοσχευμάτων ειναι λογικό ο χρόνος να ειναι πολύ μικρότερος από τι να να το κάνεις χειροκίνητα ... Συν οτι ο γιατρός χρησιμοποιεί για την εισαγωγή pen choi άρα στην λήπτρια περιοχή δεν κάνεις τρύπες για μπουν τα νεα μοσχεύματα και μετά να τα τοποθετήσεις αλλά κάνεις την διαδικασία συγχρόνως άρα κερδίζεις χρόνο .....
Σημείωση αρκεί ο γιατρός να ειναι σωστός και στις δυο διαδικασίες

dimitris50423

Well-Known Member
οπως τα λες gkast. στην εξαγωγη για αυτο φανταζομαι φτασαμε τα 2300 γραφτς συν το οτι ειχα καλη δοτρια οπως μου ειπαν.
οταν ξεκινησαμε και τους ρωτησα ποσα θα βγαλουμε μου ειπαν θα παμε για 2000 και αν βγουν και παραπανω καλως.
Στην εισαγωγη εχουν κατι σαν μικρους στυλους implanters τα λενε, δυο κοπελες βαζανε το τριχοθυλακιο και ο γιατρος το εβαζε στο κεφαλι με μια κινηση οπου ηθελε με τη φορα που ηθελε.. χωρις απο πριν να γινουν τρυπες.. που και που ψεκαζε τη ληπτρια περιοχη με φυσιολογικο ορο για να ενυδατωνεται.

danceworld_2001

Well-Known Member
Τον ξέρω φίλε Δημήτρη, δεν είχα συγκρατήσει απλά το όνομα της κλινικής. Με την λέξη τομές σόρι εκφράστηκα λάθος, ήθελα να πω τις οπές για την εξαγωγή και μετά εισαγωγή των grafts. Σχετικά γρήγορα τελειώσατε πάντως για 2300 αλλά ο καθένας έχει τον ρυθμό του. Σε όλα τα άλλα που λες τα λες σωστά. Καλή επιτυχία φίλε μου, όλα καλά θα πάνε.

δεν ειναι ανεξαρτητος γιατρος φιλε.. ειναι ο Βεκρης στην advanced hair clinics στην Αθηνα. επισης εκανα με fue. για τις τομες που λες μηπως εννοεις με τη μεθοδο στριπ?
την μεταμοσχευση ειχα ζητησει εγω να μου την κανει ο βεκρης. συμμετειχε και μια κοπελα αλλα δεν με πειραξε γιατι επειδη δεν καναμε κανενα διαλειμμα αν συνεχιζε ο ιδιος θα εχανε ταχυτητα απο την κουραση.. και η κοπελα ηταν εμπειρη.
Απο οτι μου ειπε στην fue παιζει ρολο και το πως θα βγουν τα τριχοθυλακια για να μην τραυματιστουν αλλα και το ποσο βαθια θα μπουν.
Αν μπουν πιο βαθια απο οτι πρεπει δεν θα μπορεσει να βγει η τριχα αν μπουν ρηχα παλι θα πεσει. για αυτο καποιοι γιατροι δεν κανουν καθολου fue. επισης για φυσικο αποτελεσμα παιζει ρολο που θα μπουν τα μονοτριχα διτριχα κτλ.
Μακαρι να μεινουν οι τριχες και οσες πεσουν να ξαναβγουν.. αν γινει αυτο θα ειμαι ευχαριστημενος γιατι εδω μεσα στο φορουμ εχω δει κακα αποτελεσματα που η ηταν κακα απο την αρχη η στην πορεια επεσαν οι τριχες και δεν ξαναβγηκαν..
Θα δειξει ο χρονος.. θα ενημερωνω για την εξελιξη μου.

warrior

New Member
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολλά χρόνια στο φόρουμ αλλά δε μιλάω πολύ. Και γω εκεί έκανα μμ πριν από 6 (3200ε , 1500 περιπου) . Και έγιναν ακριβώς τα ίδια πράγματα( με χάρακακι η μέτρηση, τα γκραφτ τα έμαθα στο τέλος, η δότρια έδειχνε ολόιδια, ίδιο σαμπουάν,. Στο hairline είναι πολύ καλός αυτός ο γιατρός . Στο κραουν ελπιζω για λίγο πυκνοση ακόμα τους επόμενους 3 μήνες ( να αυξηθεί η διάμετρος) . Είναι λίγο αρπακολας και δε σου εμπνέει η όλη ατμόσφαιρα και πολύ ηρεμία ( εμένα τουλάχιστον ) αλλά πιστεύω ότι σα γιατρός το έχει.

Σκέφτομαι να πάω να με δουν στους 9 μήνες και να συζητήσουμε μια συμπληρωματική στο κραουν με καλύτερη τιμή.

P.s. Στην δότρια θες το πολύ 12 σκάλα αλλιώς μετά πσιλοφαινεται στο φως προς το παρόν τουλάχιστον .

dimitris50423

Well-Known Member
εισαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα φιλε? πως ειναι τα μαλλια μπροστα στο 6μηνο? σχετικα λιγα εβαλες.. αν θες στειλε μου σε μηνυμα το facebook σου να τα πουμε και εκει.. και πες μας για το αποτελεσμα σου να ξερουν και τα παιδια στο φορουμ για την κλινικη που καναμε καθως οπως ειδα υπαρχουν λιγες πληροφοριες

dimitris50423

Well-Known Member
μετα το λουσιμο που μαλακωνει το δερμα φαινονται ασπρες νιφαδες στο τριχωτο.. αυτο προκαλειται απο τη μινοξιδιλη?
Λουζομαι με το frezyderm hairforce. να παρω και fungoral να κανω μια φορα την εβδομαδα? θα μου τα καθαρισει?
Οταν χτενιζω μπροστα φευγουν μερικες νιφαδες.. ειναι πιτυριδα η κατι αλλο?

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια ξερει καποιος να μου απαντησει στην ερωτηση μου? φοβαμαι μην κανουν ζημια στα τριχοθυλακια οι νιφαδες

Μπλουζα