Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θεωρώ ότι του Δημήτρη του πάει αυτό που έκανε. Είναι διαφορετική περίπτωση απο εσένα και εμένα που είχαμε ανοιχτούς κροτάφους και συνηθίσαμε αυτή την εικόνα και δεν θέλαμε να φανεί μεγάλη αλλαγή προς τα έξω.Όπως ακριβώς το λες. Είναι καθαρά θέμα γούστου και επιλογής. Προσωπικά μιλώντας, επέλεξα να μην κλείσω τελείως ενώ προηγουμένως και για πολλά χρόνια ήμουν τίγκα ανοιχτός. Με μια ολόισια hairline, η διαφορά θα έκανε μπαμ με την πρώτη ματιά. Αλλά είπαμε, γούστα είναι αυτά. Αρκεί και περισσεύει που είσαι ικανοποιημένος.
Δημήτρη
διακρίνω στις πρώτες φωτογραφίες φυγόκεντρο, vacutainer , ιατρικές ποδίες και ένα γνώριμο περιβάλλον!
Θέλεις να μας πείς κάτι?...
Φίλε Δημήτρη, και ας με κυνηγάς με λύσσα και μανία, εγώ δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι το μαλλί σου τα σπάει!
Τελειο αποτελεσμα το πριν και μετα με ωραια χτενισματα.
Βεβαια το πριν το πισω μερος ειναι τουμπανο το μαλλι με χοντρη τριχα απο οτι φαινεται. Δυσκολα βλεπεις τετοιο norwood σε αα και αν δεις συνηθως ειναι αδυνατισμενο και ας μην εχει ανοιξει το crown.
Του Δημήτρη το αποτέλεσμα είναι φοβερό..αν όχι το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στα 3 καλύτερα αποτελέσματα για μένα..πάλι καλά που μέσα στην ατυχία του με την αραιωση ήταν και τυχερός..το λέω γιατί αυτό που είπε ο nine..όντως πίσω ήταν πολύ δυνατός,ευτυχώς δηλαδή και με την προσθήκη μπροστά έγινε φοβερό το σύνολο..ωραίο το μαλλί και προς τα κάτω με φράντζα Δημήτρη..κάντο και έτσι όχι μόνο προς τα πάνω στα χτενίσματα σου..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πλάκα θα είχε όταν σου έλεγαν τότε για το παράθυρο να ανέβαζες φωτογραφίες με βαμμένη την δότρια και να λες:
Δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Θα σε είχαν επικηρύξει !!
Το 80αρι ειναι το μαύρο καστανο?