dimitris50423
Well-Known Member
Παίδες προσοχή. Το men perfect και όλα τα αντίστοιχα είναι ΜΟΝΟ για όσους έχουν λίγες άσπρες τρίχες . Επίσης δεν κάνουν για όσους το φυσικό τους είναι κατάμαυρο . Ο λόγος είναι επειδή είναι πολύ ασθενείς βαφές και με τον ήλιο το χρώμα ξεβάφει και κιτρινίζει ΠΟΛΥ γρήγορα. Ετσι σε σχεση με τα υπόλοιπα μαύρα φαίνεται χάλια. Αναγκάζεσαι λοιπόν να ξαναβαζεις βαφή πολύ συχνά και το μαλλί σκουραίνει πιο πολύ απο όσο θελεις να το διατηρήσεις.
Πειραματιστείτε με μικρές ποσότητες και λίγες ημέρες πριν κουρευτείτε έτσι ώστε αν κάτι δε σας αρέσει,με το κούρεμα να διορθωθεί η κατάσταση . Σίγουρα ταιριάζει σαφως περισσότερο σε καστανούς και ακόμη καλύτερα σε καστανόξανθους .
καλα κανεις και δινεις πληροφοριες γιατι και εγω αρχαριος ειμαι στη χρηση του. ξερω οτι με τα λουσιματα χανει και αντεχει εως 28 λουσιματα οπως γραφει. αυτος ειναι και ο λογος που δεν το φοβηθηκα.
Αυτο που ειπες οτι με τον ηλιο κιτρινιζει με τρομαζει λιγο. ελπιζω να μην ισχυει. καστανος ειμαι οποτε ολα καλα.. μαυρομαλληδες δεν εχει και πολλους νομιζω.
Ε τωρα να πηγαινα σε κομμωτηριο για να βαψω μαλλι νομιζω δεν θα εμπαινα στη διαδικασια. αυτο ειναι μπαμ μπαμ σε 15 λεπτα μαζι με τη βαφη το λουσιμο και στεγνωμα εισαι κομπλε..