Ενώ παρατηρώντας στον καθρέφτη ακόμα και κάτω από έντονο τεχνητό φως (πόσο μάλλον σε φυσικό φως) δεν βλέπω κάτι που να με ενοχλεί, οι κοντινές φωτογραφίες με το κινητό μου μοιάζουν να αναδεικνύουν πολύ κατώτερο το αποτέλεσμα με αυτό που βλέπω εγώ. Ίσως παρατηρώντας έντονα να δω πχ μια συγκριτικά αραιοτερη εικόνα σε σχέση με το τσουλούφι αλλά μιλάμε για πολύ μεγάλη λεπτομέρεια που δεν θεωρώ ότι φαίνεται από κάποιον που με προσέχει και κι αν γνωρίζει σχετικά. Το ίδιο ισχύει και για τα τριγωνακια, η αλήθεια είναι ότι ο κουρέας από μόνος του έκοψε ένα σημείο παραπάνω θέλοντας να δώσει κάποιο σχήμα το οποίο δεν μου άρεσε και για αυτό τα αφήνω. Ενδεχομένως το πιο κοντό μαλλί να αναδεικνύει καλύτερα το μαλλί μου, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω να το μακρύνω αρκετά για την ώρα. Για την ακρίβεια μετά το πρώτο κούρεμα τον 4ο μήνα δεν έχω πειράξει καθόλου τα πάνω και κουρευω μόνο τα γύρω γύρω. Αν δω ότι μακραινοντας το μαλλί δεν μου αρέσει, φαίνεται πιο αραιό ή οτιδήποτε θα το κόψω. Ωστόσο χρωστάω στον εαυτό μου την προσπάθεια γιατί ενώ ήθελα, δεν μπόρεσα να έχω ποτέ μακρύ μαλλί... Στην τελευταία μου παρουσίαση πάντως θα ήθελα να δοκιμάσω ένα βίντεο αλλά και μια certified φωτογράφιση από τον cvial. Κάθε σχόλιο ωστόσο είναι καλοδεχούμενο. Εγώ ωστόσο αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ βελτιωμένη την εικόνα μου και αυτό εκλαμβάνω και τον περίγυρο μου που ξέρει οπότε συνολικά είμαι ικανοποιημένος πολύ!