Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το είχα διαβάσει γενικώς και το ρώτησα στον λορέντζο προεχειρητικά και το επιβεβαίωσε. Πήρα μια τυχαία από τα hondos center. Δεδομένου ότι είναι υποτίθεται 99,9% αλόη υποθέτω ότι δεν θα έχει διαφορά ποιά θα πάρεις...Το ελεγαν και οι οδηγιες οτι αν μας ενοχλει η κοκκινιλα να βαλουμε αλοη στη ληπτρια μετα το μηνα...
Ποια αλοη πηρες?
την εχω σταματήσει εδώ και 1-2 χρόνια. Το ανέφερα και στον Λορέντζο και συμφώνησε ότι είναι χάσιμο χρημάτων. Εγώ διαφωνώ, νομίζω ότι ειδικά για γυναίκες, ή για περιπτώσεις που έχουμε αραιές (αλλά όχι τελείως άδειες) περιοχές έχει νόημα να δοκιμαστεί Χ1 την ημέρα. Προσωπικά έβαζα μίνοξ για 1 χρόνο πριν αρχίσω φίνα και δεν είδα βελτίωση, αντιθέτως.@DoctorWho χρησιμοποιείς ακόμα μινοξ ή την σταμάτησες εντελώς?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προσυπογράφω.Doctor Who, δεν ξέρω ποσό σε βοήθησε το φόρουμ, αλλά για τόσο μικρός έχεις ακολουθήσει πραγματικά αριστοτεχνικό τρόπο στην αντιμετώπιση της ΑΓΑ.
Πρώτα απ όλα έβαλες πολύ γερά θεμέλια ξεκινώντας έγκαιρα, πολύ μικρος θα έλεγα και με full δόση, την καλύτερη δυνατή θεραπεία που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στην καταπολέμηση της ΑΓΑ.
Στη συνέχεια και σε μια πολύ καλή ηλικία κατεμε, δεδομένου ότι περνεις φίνα, διάλεξες έναν εκ των κορυφαίων παγκοσμίως γιατρών για να φτιάξεις την κορνίζα του προσώπου τη hairline και μάλιστα παρά πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου μπήκατε και στα temporal peaks που θα δέσει ολοκληρωτικά το αποτέλεσμα.
Εύχομαι να σου πάνε όλα κατευχην, καλή συνέχεια.
ΥΓ. Σε περίπτωση λήψης φίνας τα 26 με 27 προσωπικά τα θεωρώ πολύ σωστή ηλικία για μμ και για χτίσιμο κυρίως hairline καθώς θεωρώ ότι η φίνα στη συντριπτική πλειονότητα προστατεύει, και είναι εξαιρετικά χρόνια για τη ζωή ενος ανθρώπου για να τα περνά κανείς με σκόρο φαγωμένη hairline όταν υπάρχει δυνατότητα να φτιάχτει όπως πρέπει και μαζί να φτιάξει και την ψυχολογία ενός νέου ανθρώπου.
Μου είπε να μην βάλω μηχανή στη ληπτρια για 5 μήνες οπότε θα αποδεχτώ την εικόνα του ασχημοπαπου για ένα διάστημα. Για έναν άσχετο ίσως φαίνεται απλώς ως κάποιος που αραιώνει στους κροτάφους... Σίγουρα καλύτερο από το κενό+ ερυθρότητα ως τώρα.Έτοιμος να κάνεις τσαφ σε ένα μήνα τέτοια μέρα φαίνεσαι. Τα μαλλιά θα τα πάρεις πάνω; Θα φαίνεται περίεργο αρκετά για 2-3 μήνες νομίζω το κούρεμα αν οχι.
Doctor Who, δεν ξέρω ποσό σε βοήθησε το φόρουμ, αλλά για τόσο μικρός έχεις ακολουθήσει πραγματικά αριστοτεχνικό τρόπο στην αντιμετώπιση της ΑΓΑ.
Πρώτα απ όλα έβαλες πολύ γερά θεμέλια ξεκινώντας έγκαιρα, πολύ μικρος θα έλεγα και με full δόση, την καλύτερη δυνατή θεραπεία που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στην καταπολέμηση της ΑΓΑ.
Στη συνέχεια και σε μια πολύ καλή ηλικία κατεμε, δεδομένου ότι περνεις φίνα, διάλεξες έναν εκ των κορυφαίων παγκοσμίως γιατρών για να φτιάξεις την κορνίζα του προσώπου τη hairline και μάλιστα παρά πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου μπήκατε και στα temporal peaks που θα δέσει ολοκληρωτικά το αποτέλεσμα.
Εύχομαι να σου πάνε όλα κατευχην, καλή συνέχεια.
ΥΓ. Σε περίπτωση λήψης φίνας τα 26 με 27 προσωπικά τα θεωρώ πολύ σωστή ηλικία για μμ και για χτίσιμο κυρίως hairline καθώς θεωρώ ότι η φίνα στη συντριπτική πλειονότητα προστατεύει, και είναι εξαιρετικά χρόνια για τη ζωή ενος ανθρώπου για να τα περνά κανείς με σκόρο φαγωμένη hairline όταν υπάρχει δυνατότητα να φτιάχτει όπως πρέπει και μαζί να φτιάξει και την ψυχολογία ενός νέου ανθρώπου.
Όντως όπως τα λες φίλε @DoctorWho .Ναι κ;ι μάλιστα είπα στον Λορέντζο να συζητήσουμε αν θα χρειαστεί να κλιμακώσω λίγο τη θεραπεία βάζοντας μια φορά τη βδομάδα ντουτα και είπαμε θα το συζητήσουμε μετά το 6μηνο. Έχω την εντύπωση ότι στα 7 χρονια που παίρνω φίνα έχω χάσει έδαφος με πολύ αργό Ρυθμό. Βέβαια βάση των μετρήσεων έχω μετά τα 2600 που έβαλα τώρα άλλα 8000 καβαντζα για filler operations αν χρειαστεί. Κατά τα άλλα η ενημέρωση είναι δυνατό όπλο και θεωρώ τον εαυτό μου από τις δύσκολες περιπτώσεις (λόγω ηλικίας έναρξης και κληρονομικού ιστορικού) οπότε αν βγω κερδισμένος θα αποτελέσω και έναν δυναμικό πήχη για το που βρίσκεται η επιστήμη του τώρα απέναντι στη μάχη με την ΑΓΑ.
Μου αρέσει και εμένα ο σχεδιασμός, ελπίζω η τελική εικόνα να κάνει ωραίο blend in με το τσουλούφι. Στις φωτογραφίες της δότριας δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σοκλος (στο κέντρο της) ή αποχρωματισμός λόγω φωτός. 8000 g ακόμα μου μοιάζει υπερβολή.Ναι κ;ι μάλιστα είπα στον Λορέντζο να συζητήσουμε αν θα χρειαστεί να κλιμακώσω λίγο τη θεραπεία βάζοντας μια φορά τη βδομάδα ντουτα και είπαμε θα το συζητήσουμε μετά το 6μηνο. Έχω την εντύπωση ότι στα 7 χρονια που παίρνω φίνα έχω χάσει έδαφος με πολύ αργό Ρυθμό. Βέβαια βάση των μετρήσεων έχω μετά τα 2600 που έβαλα τώρα άλλα 8000 καβαντζα για filler operations αν χρειαστεί. Κατά τα άλλα η ενημέρωση είναι δυνατό όπλο και θεωρώ τον εαυτό μου από τις δύσκολες περιπτώσεις (λόγω ηλικίας έναρξης και κληρονομικού ιστορικού) οπότε αν βγω κερδισμένος θα αποτελέσω και έναν δυναμικό πήχη για το που βρίσκεται η επιστήμη του τώρα απέναντι στη μάχη με την ΑΓΑ.
Πω πω !Αυτό είναι fibrin γιατρέ, δηλαδή μια ινώδης, μη σφαιρική πρωτεΐνη που εμπλέκεται στην πήξη του αίματος. Σχηματίζεται από τη δράση της θρομβίνης πρωτεάσης στο ινωδογόνο, η οποία την προκαλεί να πολυμεριστεί. Το πολυμερισμένο ινώδες, μαζί με τα αιμοπετάλια, σχηματίζει αιμοστατικό πώμα ή θρόμβο πάνω σε ένα σημείο πληγής που έχεις στο δέρμα σου από το implanter. Εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο.