Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπράβο ρε φίλε…Εκ νέου φωτογραφίες της δοτριας (2 μήνες post op)
Έκανα στον Lorenzo crown μερικές μέρες μετά από εσένα .Σε εμένα υπάρχει λίγη φυτρωση .Δεν μου είπε να βγουν γιατί είναι οι μεταμοσχευμένες όπως σου έγραψε και μου έκανε εντύπωση .Καλά τα βρήκε όλα .Οι τρίχες που βγήκαν είπε ότι είναι νέες και να περιμένουμε τους επόμενους μήνεςΘα βγάλω καλύτερες φωτός της δοτριας στις επόμενες ημέρες. Ο Λορέντζο μου απάντησε ότι οι μικρές τριχουλες που φαίνονται ακόμα στη ληπτρια είναι μεταμοσχευμενα μαλλιά που δεν έχουν πέσει ακόμα και πρέπει να τα αφαιρέσω με twizzers καθώς στους δύο μήνες τα νέα μαλλιά δεν έχουν αρχίσει να βγαίνουν. Είχατε κι εσείς αντίστοιχη εμπειρία?
αν απλα τα αφησεις και δεν τα αφαιρεσεις θα υπαρξει καποιο προβλημα;Θα βγάλω καλύτερες φωτός της δοτριας στις επόμενες ημέρες. Ο Λορέντζο μου απάντησε ότι οι μικρές τριχουλες που φαίνονται ακόμα στη ληπτρια είναι μεταμοσχευμενα μαλλιά που δεν έχουν πέσει ακόμα και πρέπει να τα αφαιρέσω με twizzers καθώς στους δύο μήνες τα νέα μαλλιά δεν έχουν αρχίσει να βγαίνουν. Είχατε κι εσείς αντίστοιχη εμπειρία?
Θα δημιουργηθούν pimples, από το νέο μαλλί το οποίο προσπαθεί να βγει και μπλοκάρεται από το παλιό.. τα έβγαλα με twizzer και δεν υπήρχε καθόλου πίεση, ήταν λες και απλώς ήταν τοποθετημένα στην τράπουλα.αν απλα τα αφησεις και δεν τα αφαιρεσεις θα υπαρξει καποιο προβλημα;
Η δυναμη που εβαζες στο λουσιμο ομως δεν ηταν αρκετη για να πεσουν;Θα δημιουργηθούν pimples, από το νέο μαλλί το οποίο προσπαθεί να βγει και μπλοκάρεται από το παλιό.. τα έβγαλα με twizzer και δεν υπήρχε καθόλου πίεση, ήταν λες και απλώς ήταν τοποθετημένα στην τράπουλα.
Εκ νέου φωτογραφίες της δοτριας (2 μήνες post op)
Γράψε ρε δόκτορα τσιμπιδακι να καταλάβει ο κοσμος, googlαρουμε να δούμε τι είναι το twizzerΘα δημιουργηθούν pimples, από το νέο μαλλί το οποίο προσπαθεί να βγει και μπλοκάρεται από το παλιό.. τα έβγαλα με twizzer και δεν υπήρχε καθόλου πίεση, ήταν λες και απλώς ήταν τοποθετημένα στην τράπουλα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι όχι και οι δύο χθεσινές ήταν. Απλώς το φως έπεφτε περίεργα στις πρώτες. Δεν είχε κάποιο σοβαρό θέμα η δοτρια..Aυτες τις είχε ανεβάσει Απρίλιο αν δεν κάνω λαθος
Μόνο φίνα. Μινοξ έχω σταματήσει εδώ κ κάνα χρόνο, ρώτησα τον Λορέντζο και συμφώνησε ότι δεν βοηθάει τουλάχιστον εν προκειμένω..Όντως πάει να ξεκινήσει νωρίς η φύτρωση.
Βάζεις μινόξ ή μόνο φίνα;
Καλή φύτρωση εύχομαι στη συνέχεια.