Υπομονή κανά 2 μήνες ακόμα να δεις πως θα πάει...
Υπομονή κανά 2 μήνες ακόμα να δεις πως θα πάει...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φυσική για έναν άνθρωπο που πάσχει από ΑΑ. Συμφωνώ με νηματοθέτη, αν μείνει έτσι πρέπει να γίνει touch up. Η συνολική εικόνα όμως έχει βελτιωθεί αρκετά.Κι εμένα η hairline μου φαίνεται φυσική, δεν ξέρω τι είχατε συμφωνήσει ή αν την ήθελες φουλ νεανική, αλλά για hairline ενός 30+ άντρα μου φαίνεται πολύ πειστική. Και όπως είπαν και οι άλλοι είσαι μόνο στους 6 μήνες, υπομονή.
Φιλε δεν ξερω αν ειναι αυτο που περιμενες αλλα το αποτελεσμα ειναι σιγουρα αξιολογο και σιγουρα θα δωσει και αλλο
Φίλε μου δεν εχω ξαναμπεί στο νήμα σου οπότε το είδα τελείως αντικειμενικά και χωρίς μυωπία απο το σιγά σιγά της εξέλιξης.
Μια χαρά μου κάνει το αποτέλεσμα και μια χαρά φυσική μου κάνει και η χερλαιν. Ναι έχει αδυναμίες οι οποίες κατα την γνώμη μου θα λιγοστέψουν στους επόμενους 6 μήνες. Μπορεί να μην γίνει τελείως όπως το περίμενες με βάση το κόστος και τις προσδοκίες σου αλλα αυτό είναι προσωπική μάχη του καθενός και δεν εχω άποψη. Υπομονή.
Φίλοι μου το να βαφτιζουμε φυσικό κάθε μη αναμενόμενο αποτέλεσμα νομίζω ότι έχει γίνει κανόνας εδώ στο φόρουμ.Κι εμένα η hairline μου φαίνεται φυσική, δεν ξέρω τι είχατε συμφωνήσει ή αν την ήθελες φουλ νεανική, αλλά για hairline ενός 30+ άντρα μου φαίνεται πολύ πειστική. Και όπως είπαν και οι άλλοι είσαι μόνο στους 6 μήνες, υπομονή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτή είναι και η δική μου άποψη,από τις φωτογραφίες που έχω δέκα μέρες μετά την επέμβαση που είναι πιστεύω και η πλέον ενδεικτικές για τη τοποθέτηση των grafts είχα και εγώ την εντύπωση για μια πολύ ικανοποιητική πυκνότητα.Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι μια χαρά αλλά με βάση τον αριθμό των g και την περιοχή που δουλεύτηκε,τα υπάρχοντα μαμά θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο πυκνό.
Ειδικά χερλάιν τα δεσίματα δεν είναι όπως πρέπει.
Από τη φύτευση φάνηκε σωστή πυκνότητα μπροστά.
Ένα πέρασμα θα το χρειαστεί πάλι.
Πολύ σωστή η παρατήρηση σου Γιάννη, και να σκεφτείς ότι πριν την επέμβαση είχα δει διαφορά περιστατικά με αυτό το patent εξαγωγής και τους είπα ότι δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο αλλά μια πιο ομοιόμορφη εξαγωγή κάτι που δεν έγινε.Γιώργο πολύ καλή η εικόνα σου αλλά καλά κάνεις και απαιτείς το μέγιστο...Πιστεύω παίρνει λίγο ακόμα σίγουρα με βάση γκραφτς/ληπτρια...
Αυτό που βλέπω και δεν καταλαβαίνω και μόνο προβλήματα δημιουργεί είναι η ανομοιόμορφη εξαγωγή απο δοτρια...Η δεξιά σου πλευρά φαίνεται πιο φαγωμενη από την αριστερή ευτυχώς μόνο πολύ χαμηλά...Το ίδιο έπαθα και εγώ στην 1η επέμβαση και η δεξιά αν κουρευτω κάτω από 1,5 πόντο φαίνεται φαγωμενη καθώς και μένα πήγε σύριζα η εξαγωγή και γύρω από το αυτί...Όπου ήδη είχα μια μικρή αραίωση...
@CVIAL μια πιθανή ρετρό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την φύτρωση ή επηρεάζει μόνο αν τα τριχοφυλακια επιβιώσουνε μελλοντικά;Φυσική για έναν άνθρωπο που πάσχει από ΑΑ. Συμφωνώ με νηματοθέτη, αν μείνει έτσι πρέπει να γίνει touch up. Η συνολική εικόνα όμως έχει βελτιωθεί αρκετά.
Αν έχεις retrograde alopecia και έχουν παρθεί από εκεί τριχοθυλάκια, τότε αυτά θα είναι επισφαλή. Μπορεί ειτε να μη φυτρώσουν είτε να φυτρώσουν και να φύγουν μελλοντικά.@CVIAL μια πιθανή ρετρό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την φύτρωση ή επηρεάζει μόνο αν τα τριχοφυλακια επιβιώσουνε μελλοντικά;
Ευχαριστώ, πως το εννοείς ότι αθροιστικά είμαι σε καλό δρόμο;Τεραστια βελτιωση αλλα καταλαβαινω τι εννοεις, οτι με βαση αυτη την επιλογη ηθελες κατι extraordinaire.
Επισης θα επρεπε να ειναι καλυτερο αν συνυπολογισουμε το δυνατο θεραπευτικο σχημα που ακολουθεις.
Αθροιστικα ομως εισαι σε πολυ καλο δρομο.
Ακριβώς αυτή ήτανε η κατάσταση πριν την επέμβαση, η φωτός στην αρχή είναι η αρχική κατάσταση πριν και από την πρώτη επέμβαση.Φίλε πριν την επέμβαση έτσι ήσουν ; για να καταλάβουμε και το πριν. Επειδή ειχες βάλει αλλες φωτογραφίες στην 1η σελίδα και όχι αυτές και μπορεί κάποιος να μπερδευτεί.
Προβολή συνημμένου 51805Προβολή συνημμένου 51807
Προβολή συνημμένου 51808
Κοίταξε το αποτέλεσμα σου σχετικά καλό ειναι (όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια που να δικαιολογεί τα λεφτά που πλήρωσες, δεν φαίνεται δηλαδή το κάτι παραπάνω σε σχέση με άλλους γιατρούς που χρεώνουν πολύ λιγότερα) και σίγουρα η συνολική εικόνα έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πριν. Είναι αρκετό αυτό ομως ; Κατά την γνώμη μου όχι. Λαμβάνοντας υπόψιν το πριν που ειχες αρκετό μαλλί, αλλά και την επιλογή ενός θεωρητικά πολύ καλού και ακριβού γιατρού θα περίμενα αρκετά καλύτερη εικόνα με τα 3100 g, σε αυτή τη περιοχή που τοποθετήσατε καθώς είχες και αρκετά δικά σου μαλλιά ήδη από πριν. Η τοποθέτηση στη Hairine φαινόταν πυκνή γενικά, και νομίζω είχες πει ότι θα κινηθείτε στα 50g πυκνότητα, αλλά βλέπω ότι hairline πάσχει από πυκνότητα και έχει θέματα ακόμα, ειδικά προσ τους κροτάφους φαίνεται πιο αδύναμη και χρειάζεται πάλι ενίσχυση. Και ήδη έχεις κάνει 2 μεταμοσχεύσεις. Βέβαια εισαι ακόμα στο 6μηνο οπότε μπορεί να περιμένεις κι άλλη βελτίωση, αν και μετά έρχεται βελτίωση κυρίως αν έχεις χοντρή τρίχα ή έχεις πολύτριχα όπου βγαίνουν όλες οι τρίχες των πολύτριχων. Hairline έχεις περισσότερα μονότριχα όμως.Ακριβώς αυτή ήτανε η κατάσταση πριν την επέμβαση, η φωτός στην αρχή είναι η αρχική κατάσταση πριν και από την πρώτη επέμβαση.
Εσύ πως το βλέπεις θα ήσουνα ικανοποιημένος με το σημερινό αποτέλεσμα μετά 3100 τρ. ;