Οκ φίλε σεβαστό .Οκ φιλε μου διαφωνουμε,σεβομαι τη δικη σου,εγω εχω τη δικη μου!!
Φίλε ψάχνομαι για Μετ στο πηγούνι. Έχεις υπόψιν κάποιον που να ξέρει απο τέτοιες δουλειές ;
Οκ φίλε σεβαστό .Οκ φιλε μου διαφωνουμε,σεβομαι τη δικη σου,εγω εχω τη δικη μου!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπάρχει ένα στάνταρ μάξιμουμ πυκνότητας χωρίς να υπάρχει κίνδυνος shock loss? Γνωρίζει κανεις;Για 50+ πυκνότητα του είχε μιλήσει.εδω θα πρέπει αν μπορεί ο φίλος,να κάνει μια μέτρηση στη hairline ,να δει πόσα grafts έχει ήδη φυτρωμενα και αν φαίνεται να έχει συνέχεια η φυτρωση.
Σε ευχαριστώ. Μαμισια πόσο έχουμε περίπου, ξέρει κανεις;Τα 50 μέχρι το ανωτερο 55,σε μια επέμβαση,θεωρούνται safe..βέβαια στα κατάλληλα χέρια αυτό..
80-100Σε ευχαριστώ. Μαμισια πόσο έχουμε περίπου, ξέρει κανεις;
Αναφερεσαι σε κεφαλι που δεν εχει πληγει απο αα;Πολλά λες. Συνήθως έχουμε 180 τρίχες που σε g αντιστοιχούν 70-80g. Αυτός είναι ο μέσος όρος.
Πρώτα θα ήθελα να αναφέρω ότι ήταν δικιά μου επιθυμία να μην φτιαχτεί στην πρώτη επέμβαση η hairline.Θα τολμήσω να πω ότι η dhi, με όλες τις παθογένειες που παρουσιάζει κατά καιρούς, και παρόλο που δε σου έδωσε ζηλευτό αποτέλεσμα, σου προσεφερε πολύ αξιόλογη κάλυψη. Τη θεωρώ αρκετά πετυχημένη την πρώτη σου μμ. Το crown έκλεισε αξιοπρεπώς και μπροστά μπήκε μια πολύ καλή βάση για την επόμενη μμ...κλασσικά hairline δε σου φτιάξανε βέβαια...
Από τη δεύτερη πιστεύω έχεις να περιμένεις ακόμα. Ακόμα και έτσι πάντως η hairline ωραια δείχνει και φυσικότατη...όμως το ζήτημα με τόσα μοσχεύματα είναι να δείχνει και πυκνότερη, ελπίζω να έρθει τους επόμενους μήνες αυτο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για πόσα grafts υπολογίζεις ότι θα χρειαστεί, εγώ πιστεύω θα είναι σχετικά μεγάλο touch up γύρω στα 700 800.Πάντως στα δεσίματα και στις ενώσεις που πάσχεις θα βελτιωθεί αρκετά με την πάχυνση της τρίχας δεν θα είναι αυτή η τελική εικόνα.
Παρόλο αυτά ένα μικρό touch up θα το χρειαστείς δεν θα το αποφύγεις.
Αυτό είναι ένα σωστό νούμερο για να το πας σε άλλο επίπεδο.Για πόσα grafts υπολογίζεις ότι θα χρειαστεί, εγώ πιστεύω θα είναι σχετικά μεγάλο touch up γύρω στα 700 800.
Σωστός ο Αλεξ, συμφωνώ.Το αποτέλεσμα φαίνεται καλό για τα 3000 grafts .Κανείς κορυφαίος γιατρός δεν μπορεί να κάνει θαύματα με 3000 grafts .Αν θέλεις πύκνωση (που σηκώνει όπως φαίνεται) θα πας για δεύτερη μμ