JimKan1
Well-Known Member
Το κουρεμα στο σβησιμο χαμηλα ειναι σαν να ειπες στον κουρεα "Κανε ο,τι μπορεις για να φαινεται οτι εχω κανει μεταμοσχευση."
Παιδια καλο ειναι να καταλαβουμε οτι ο κοσμος εξω δεν εχει τα ματια του forum
Το κουρεμα στο σβησιμο χαμηλα ειναι σαν να ειπες στον κουρεα "Κανε ο,τι μπορεις για να φαινεται οτι εχω κανει μεταμοσχευση."
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το αποτέλεσμα φαίνεται καλό για τα 3000 grafts .Κανείς κορυφαίος γιατρός δεν μπορεί να κάνει θαύματα με 3000 grafts .Αν θέλεις πύκνωση (που σηκώνει όπως φαίνεται) θα πας για δεύτερη μμ
Λοιπόν για να γίνω καλύτερα κατανοητός παραθέτω φωτό πριν την επέμβαση και πως είναι τώρα 7 μήνες μετάΣωστός ο Αλεξ, συμφωνώ.
Οι φωτό δείχνουν ότι εκεί που σου έβαλε grafts βγήκαν .Καταλαβαίνω έναν απαιτητικό πελάτη αλλά μαμισιες πυκνότητες δεν νομιζω ότι μπορεί να σου δώσει κάποιος με 3000 grafts .Η εικόνα σου είναι καλή .Πρέπει όμως να έχει κανίς λογικές απαιτήσειςΛοιπόν για να γίνω καλύτερα κατανοητός παραθέτω φωτό πριν την επέμβαση και πως είναι τώρα 7 μήνες μετά Προβολή συνημμένου 52749
Αν και τώρα επιμένετε ότι είναι καλό το αποτέλεσμα με 3100 grafts τότε δεν ξέρω ίσως εμένα κάτι με διαφεύγει....
Πραγματικα δεν ξερω πως εχει πεσει ο πηχης τοσο χαμηλα εδω στο forum, ποσο μαλλον τελευταια που υπαρχουν και ολα τα ανεξαρτητα του Lorenzo και μπορει να δει ο οποιοσδηποτε τι σημαινει σοβαρη δουλεια και διαφορα πριν-μετα.Λοιπόν για να γίνω καλύτερα κατανοητός παραθέτω φωτό πριν την επέμβαση και πως είναι τώρα 7 μήνες μετά Προβολή συνημμένου 52749
Αν και τώρα επιμένετε ότι είναι καλό το αποτέλεσμα με 3100 grafts τότε δεν ξέρω ίσως εμένα κάτι με διαφεύγει....
Καλά αρχιζω και πιστεύω ότι θέλεις να με τρολαρεις ποιος μίλησε για μάμισιες πυκνότητες εγώ σου δείχνω πως ήταν η κατάσταση και πως είναι τώρα που είναι περίπου κατά 95% το τελικό αποτέλεσμα, ε με 3100 μοσχεύματα έπρεπε να ήτανε καλύτερο το αποτέλεσμα όπως και να το δει κανείς.Οι φωτό δείχνουν ότι εκεί που σου έβαλε grafts βγήκαν .Καταλαβαίνω έναν απαιτητικό πελάτη αλλά μαμισιες πυκνότητες δεν νομιζω ότι μπορεί να σου δώσει κάποιος με 3000 grafts .Η εικόνα σου είναι καλή .Πρέπει όμως να έχει κανίς λογικές απαιτήσεις
Με παρεξηγείς .Δεν σε τρολαρωΚαλά αρχιζω και πιστεύω ότι θέλεις να με τρολαρεις ποιος μίλησε για μάμισιες πυκνότητες εγώ σου δείχνω πως ήταν η κατάσταση και πως είναι τώρα που είναι περίπου κατά 95% το τελικό αποτέλεσμα, ε με 3100 μοσχεύματα έπρεπε να ήτανε καλύτερο το αποτέλεσμα όπως και να το δει κανείς.
Λοιπόν για να γίνω καλύτερα κατανοητός παραθέτω φωτό πριν την επέμβαση και πως είναι τώρα 7 μήνες μετά Προβολή συνημμένου 52749
Δεν ξέρω τι λέει ο Άλεξ εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω διαφορά αισθητήΛοιπόν για να γίνω καλύτερα κατανοητός παραθέτω φωτό πριν την επέμβαση και πως είναι τώρα 7 μήνες μετά Προβολή συνημμένου 52749
Για να μπορεί να γίνει σύγκριση θα πρέπει οι συνθήκες να είναι ιδιες, πχ στην πρωτη φώτο το μαμά μαλλί έχει φορά προς τα μπροστά και στην δεύτερη είναι combed back.Εχεις την πρωτη φώτο με το ίδιο χτένισμα(προς τα πίσω) και όχι ατημέλητο που είναι γνωστό ότι κρύβει πολλά κενά και δεν δίνει ακριβή εικόνα;Λοιπόν για να γίνω καλύτερα κατανοητός παραθέτω φωτό πριν την επέμβαση και πως είναι τώρα 7 μήνες μετά Προβολή συνημμένου 52749
Εγώ σου εύχομαι εσένα -όταν θα κανείς ΜΜ -να πάρεις τέλειο αποτέλεσμα .Είσαι όμως πολύ δύσκολος και απαιτητικός πελάτης.Δεν ξέρω τι λέει ο Άλεξ εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω διαφορά αισθητή
Πεστα ρε @jersey, γιατί εδώ όπως το βλέπουνε μερικοί το θέμα αν πληρώνεις 3000,σου βάζουνε 2000 και φυτρώνουνε τα 1500 πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος που βγήκανε κάποιες τρίχες και πήρες κατά αλλά ένα πολύ.....φυσικό αποτέλεσμα.Νομίζω δικαιολογημένα δεν είσαι ικανοποιημένος με την εικόνα σου λαμβανοντας υπόψιν οτι είχες πολύ μαλλί πριν την επέμβαση, πήγες υποτίθεται και σε εναν τοπ γιατρο (ο οποίος δεν τήρησε όσα είχατε πει πριν την επέμβαση να κάνει δηλαδή και την εξαγωγή μόνος του. για το οποίο τον πλήρωσες), ταξίδεψες μέχρι το Βέλγιο, έδωσες τόσα λεφτά για να πάρεις το μέγιστο αποτέλεσμα τουλάχιστον με τα grafts που έβαλες αλλά και πέρα από αυτό περίμενες και το κάτι παραπάνω που λέμε…Αλλά δεν το βλέπω και συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πήρες αυτό που έπρεπε σαν αποτέλεσμα...Βέβαια και οτι πληρώνεις παραπάνω από αλλου δεν σημαίνει οτι θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα από την άλλη κλινική αλλά τουλάχιστον να πάρεις αυτό που θα έπρεπε...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πεστα ρε @jersey, γιατί εδώ όπως το βλέπουνε μερικοί το θέμα αν πληρώνεις 3000,σου βάζουνε 2000 και φυτρώνουνε τα 1500 πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος που βγήκανε κάποιες τρίχες και πήρες κατά αλλά ένα πολύ.....φυσικό αποτέλεσμα.
Για μια γνώμη;Τουλάχιστον επικίνδυνος ,πονηρός και λειτουργεί σαν έμμισθος...
Άρχοντα συντονισου, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ οι κλινικές, οι τιμεσ Τους -και οι υπάλληλοι τους. Να πηγαίνουν τα παιδιά τέλεια θελουμε, χωρίς δραματα.επειδή έχω μελετήσει και διαβάσει αναλυτικά όλα τα γραφόμενα του τρολ με το νουμερο .... παρατηρώ ότι έχει αναλάβει εργολαβία να φθείρει τον Τυρκάλα συστηματικά εδώ στο φόρουμ.Γράφει για παράδειγμα στον Vlafo- που πήρε πολυ δυνατό αποτέλεσμα -ότι κατά τύχη το πήρε.Άδραξε την ευκαιρία με κάποιους συναδέλφους που δεν πήγαν καλά για διαφορετικούς λόγους να επιτεθεί κατά Τυρκάλα και υποστηρικτών και με τη φασίζουσα νοοτροπία που τον διακατέχει θέλει να εμποδίσει και μέλη να εκφραστούν. Μόνο αν τα έχεις "πιάσει" χοντρά κινείσαι και γράφεις έτσι.Ειναι γνωστό το κέντρο που τον κατευθύνει .Και είναι πολύ λογικό αυτό λόγω του των ανταγωνισμού των κλινικών.Του Τυρκάλα το μπάτζετ των 2500-4000ευρώ ενοχλεί πολλά συμφέροντα.Ειδικά όταν έχει πάρει από το φόρουμ 100+ περιστατικά σύμφωνα με τα γραφόμενα του διαχειριστή(εκεί το διάβασα).Συγκρίνεται απλά τις τιμές από τις κλινικές που υπάρχουν στο φόρουμ και θα συμπεράνετε όλοι πως και γιατί γράφει ο τρόλ με νούμερο ετσικαι κατά αυτόν τον τρόπο.Λέει εμένα οτι δήθεν είμαι υπάλληλος ενώ ειναι ολοφάνερο πως κινείται.Θα πω και πάλι πως εμένα δεν με ενοχλούν αυτά που γράφονται ,καθώς δεν έχω επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο.Εγώ το μαλλί μου ήρθα να φτιάξω και το έκανα.Τους έχω γραμμένους όλους.Και να μπαναριστώ χέστηκα.