bobby
Well-Known Member
Εδώ σε βλέπω λίγο φάουλ. Ο Ισπανός είχε μεγαλύτερη επιφάνεια να καλύψει (του κατέβασε πολύ κάτω το hairline). Για αυτό και τα περισσότερα μοσχεύματα. Για τον σχεδιασμό να κάνουμε κουβέντα αν είναι ωραίος η δεν ξέρω εγώ τι, η πυκνότητα όμως είναι καλή («ισπανική») και το αποτέλεσμα φυσικό, προσωπική άποψη πάντα (δεν είμαι γκουρού…) και σαφώς καλύτερη από αλλά αποτελέσματα του γιατρού.Ο γιατρός δε μπορεί να το δει έτσι γιατί είναι θέμα χαρακτήρα και αυτό δεν αλλάζει φίλε .
Η κατάσταση είναι ήρεμη γιατί πολύ απλά όπως θα έχεις παρατηρήσει,έχουμε αποσυρθεί καιρό τώρα να σχολιάζουμε και κατά δική του απαίτηση,οπότε αυτό έχει γίνει σεβαστό.
Και τώρα εγκαλούμαστε να σχολιάσουμε.Παράνοια.
Αφού ρε άνθρωπε δεν σου αρέσει η κριτική μας θέλεις μόνο να ακούς αποθεωτικά σχόλια αυτό θέλεις.
Τι να μας κάνεις εμάς?
Είναι στην κατηγορία των ανθρώπων που ζούνε με αυτό δηλαδή να γίνεται Βιετνάμ σε κάθε συζήτηση,πολλοί τέτοιοι δεν με εντυπωσίαζει.
Αλλά από την άλλη είμαστε χούλιγκαν επειδή δεν εγκρίνουμε τη δουλειά του.
Τι να κάνουμε το στόμα δεν μας το βουλώνει κανένας.
Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό.
Μετά έρχεσαι εσύ να μου βάλεις λάδι στη φωτιά και να μου πεις για σύγκριση dense packing ο ένας 2600 ο άλλος 3300 και βλέπεις το αποτέλεσμα και στα δύο.
Μάτια έχετε και βλέπετε .
Αυτά.