γιατρέ καλημέρα, σε μία μεταμόσχευση η φύτρωση ανάμεσα σε υπάρχοντα μαλλιά καθυστερεί σε σχέση με τη φύτρωση σε άδεια περιοχή?
το σοκ λος από τι εξαρτάται αν θα εμφανισθεί?
αν έχουμε σοκ λος σημαίνει ότι δεν θα βγει εκεί μαλλί? ή θα αργήσει να βγει?
το υπάρχον μαλλί χάνεται στο σοκ λος?
ευχαριστώ.
Στρατο πολυ ωραια ερωτηση!
Η φυτρωσητων μοσχευματων/ το ποτε μπαινουμε σε resting phase και ποσο διαρκει ειναι τελειως διαφορετικο αναμεσα μας. Γιατι?
Η φυτρωση σε ληπτρια με υπαρχων μητερα φυση μαλλια μπορει να καθυστερησει οταν τα μητερα φυση μαλλια ειναι το αδυναμα που δεν μπορουν να επιβιωσουν μετα τη χειρουργικη παρεμβαση στην περιοχη. Το σοκ λος ειναι αρκετα χαμηλο ποσοστο (5%), δεν εχω δει πολλα, δεν ειναι μονιμο και πολλες φορες το συγχεουμε με το resting phase. Το σοκ λος ενα μεσο ορο κραταει 3-4 μηνες (ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ tou RESTING PHASE!
Shock Loss has to do with mother nature hair
Resting phase / post-op fue shedding επηρεαζει τα μεταμοσχευμενα μαλλια
Τωρα για resting phase τι να σου πω... τα εχω δει ολα! εχω δει ανθρωπο να του φυτρωνουν θεαματικα γρηγορα μεσα σε 3,5-5 μηνες
εχω δει ασθενη μου να τα φυτρωνουν δυνατα τελευταια στιγμη 7-8 μηνα.
Γενικα νομιζω οτι τα πολλαπλα φυτρωνουν απο τον 6ο μετεγχειρητικο μηνα που ερχεται και η πυκνωση
Η μετεγχειρητικη πορεια εξαρταται και απο τη θεραπεια που θα τη συνοδεψετε ( νομιζω συμφωνουμε ολοι οτι η μινοξιδιλη ειναι must)
Να κανουμε και κανενα prp ( αν θελετε συζηταμε την επιδραση του prp προ εγχειρητικα / διεγχειρητικα / μετεγχειρητικα)
Ελπιζω να βοηθησε