Γιατρέ επίσης το χάπι μινοξιδιλης δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα,τι παρενέργειες έχει και τι απόδοση;
Γιαννη το χαπι ή καλυτερα καψουλα μινοξιδιλης, δεν υπαρχει σαν επισημο φαρμακευτικο προϊον στην ελλαδα απο καποια εταιρια (ακομα).
Μιλαμε για σκευασμα κατοπιν ιατρικης συνταγης μετα απο κλινικη εξεταση και ληψη ειατρικου ιστορικου του ασθενους απο ιατρο.
Πολλοι ιατροι τη χρησιμοποιουν σε ασθενεις για τριχοπτωση. Προκαλει μια υποταση (αναλογα την περιεκτηκοτητα σε gr.) η οποια σε ασθενη που δεν πασχει απο υποταση ή αποκλιση αρτηριακης πιεσης στο συκωτι, ή καρδιολογιες παθησεισ, ειναι ανεπεστατη. δλδ μιλαμε για να πεσεις απο ιδανικη τιμη πιεσης κατω μιση/μια μοναδα. Επισης πρεπει να σας οτι εχω συνατησει μολις 3 ασθενεις στην ιατρικη μου πορεια που εμφανησαν αλλεργια στη μινοξιδιλη (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΡΟ ΟΧΙ ΧΑΠΙ, ΗΤΑΝ ΔΛΔ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΣΤΗ ΜΙΝΟΞ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΠΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΦΡΟΥ ΤΥΠΟΥ regaine.) Να σιγουρευτουμε λοιπον οτι γενικως δεν εχετε αλλεργια στη μινοξ - που οσοι την εχετε βαλει ηδη στο κεφαλι σας εχετε περασει το τεστ- και επειτα οτι δεν εχετε καποια υποκειμενα νοσηματα που ψαχνουμε.
Προσωπικα κανω χρηση καψ μινοξ σχεδον 2 χρονια κλεισμενα και μεσα στο χρονο ημουν 6-8 μηνες στο φαρμακο. Διαφορα 7/10 ασθενεις ειδαμε στο τελος 3μηνου. Το υπολοιπο 30% επιμειναμε αλλους 6 μηνες για να εκτιμησουμε καλυτερα εαν ανταποκρινονται ή οχι.
Ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημενος