Μακη ειναι το μονο νημα που καλυτερα να ξεφυγει, παρα να συζηταμε για ενα γιατρο με αναμονη μαμουθ. Αλλα μιας και το θεμα μας ειναι η Ισπανια να αναφερω καποιες εντυπωσεις απο την ενασχοληση μου το τελευταιο διαστημα με το ισπανικο φορουμ.
Να αρχισω με το κομματι θεραπεια. Αποσο εχω καταλαβει η συντριπτικη τους πλειοψηφια παει με BIG-3 και δε γραφουν παπαριες σαν εμας του τυπου "η μινοξιδιλη μου εριξε τα δοντια και η φινα με αφησε παραλυτο".
Οσον αφορά τις παρουσιασεις τους:
- Οι 7/10 περιπτωσεις στο ισπανικο φορουμ ειναι απο Pinto στην Πορτογαλία. Μαλιστα ειναι κλειστος για ολο το 2020 και ενα μεγαλο κομματι του 2021. Ο εκπροσωπος του εγραψε σας παρακαλω μη στελνετε γιατι δε θα απανταμε για καποιο διαστημα.
- Επομενος ερχεται ο De Freitas, με πολυ μεγαλες αναμονες και αυτος.
- Πολλές περιπτωσεις μετά από Heinicke πολύ παρόμοιο στυλ δουλειάς με De Freitas (μοτορι+Lion).
- Η Vila με know-how απο τον G.O.A.T (ή αλλιώς Lorenzo) και την τιμη στα 2,5 με MANUAL FUE (Freitas/Heinicke παιζoυν μοτορι) 8 μηνες αναμονη οπως ολα δειχνουν θα παει τρενο.
Το επιπεδο ειναι κατ'εμε ως συνολο χωρας πολυ ανωτερο απο οποιαδηποτε αλλη Ευρωπαϊκη (και ειδικα απο το πολυδιαφημισμενο Βελγιο). Με λίγα λόγια αν δεν υπηρχε ο GOAT ολοι αυτοι οι γιατροι, στην καλυτερη θα καναν αποτριχωσεις με laser.