Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και γιατί δεν παίρνεις την απόφαση κ να γίνεις άλλος άνθρωπος?Αυτή η δεξιά μεριά στον Αρσενίου ,είναι μαχαίρι στην καρδιά..κάπως έτσι πάει να γίνει και η δική μου και δεν μπορώ να την βλέπω καθόλου....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και γιατί δεν παίρνεις την απόφαση κ να γίνεις άλλος άνθρωπος?
Εσωτερικού ή εξωτερικού η αποκατάσταση?Έκατσα διάβασα,ωρίμασα ,έπηξε το μυαλό μου και τσακ,ορίστε ,βγήκα φτυχιουχος μεταμοσχευσιολογος με χαρτί...που έλεγε και ο Ζήκος.!!χαχαχαχα
Φίλε θεωρώ πως αυτή η ηλικία που είμαι τώρα είναι σωστή για να γίνει μια επέμβαση ..για αυτό και δεν την είχα κάνει.ε πιστεύω ήρθε η σειρά μου και εμένα.σιγα σιγά.
Εσωτερικού ή εξωτερικού η αποκατάσταση?
Ε δεν παίζεσαι !!!Για Αναστασακη με κόβω..είμαι και εγώ fanboy του less is more..θεωρώ χρειάζομαι 3500+- ,αλλά και με 1800 το ίδιο θα ειμαι,μη σου πω και καλύτερα.
Ε δεν παίζεσαι !!!
Έκλαψα πραγματικά αχχαχαχαχαχαχαχαχ, θα ξύπναγες με κέρατα τράγου στους κροτάφους αντι για τρίχεςΦαντάζεσαι να πήγαινα Αναστασάκη??
Θα μου έλεγε δεν θα κάνουμε τοπική αναισθησία αλλά μέθη,να μην καταλάβεις τπτ..μόλις θα με έπαιρνε ο ύπνος θα με έκανε μαύρο στο ξύλο,θα μου έκανε την επεμβαση και μόλις ξύπναγα και θα ήμουν μπαούλο θα μου έλεγε δεν είναι κάτι ,πρηξιματακι και μελανιές που σε ένα μήνα το αργότερο θα φύγουν ταυτόχρονα που θα ανοίξουν και τα μάτια σου.χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα
Έκλαψα πραγματικά αχχαχαχαχαχαχαχαχ, θα ξύπναγες με κέρατα τράγου στους κροτάφους αντι για τρίχες