Φιλε theoxari, εισαι νεο μελος και δε γνωριζεις, ουτε εχεις διαβασει στοιχεια και πληροφοριες για αλλα μελη.
Ποιος σου ειπε οτι εκανα επεμβαση στο εξωτερικο; Αν ειχα κανει στο εξωτερικο, με ποιες αποδειξεις και με ποια εμπειρια θα κατεκρινα τις ελληνικες κλινικες; Επειδη λοιπον δε γνωριζεις, εχω κανει ηδη 3 επεμβασεις στη DHI. Επομενως, θεωρω τον εαυτο μου εμπειρο των ελληνικων κλινικων.
Και, επειδη η εμπειρια ειναι γνωση, ενω η απειρια/η αγνοια επικινδυνη, προσπαθω, οσο μπορω, καλοπροαιρετα να επισημαινω συνεχως σε νεα μελη, οπως εσυ, τις κακοτοπιες, τις ελλειψεις, τα μειονεκτηματα επεμβασεων σε ελληνικες κλινικες (ειδικα στη DHI). Μακαρι να ειχα γραφτει στο forum, πριν απο τις επεμβασεις μου, μακαρι να ειχα τις γνωσεις που εκ των υστερων απεκτησα μελετωντας τα διαφορα θεματα που εχουν σχεση με τη τριχοπτωση, μακαρι να υπηρχε καποιος που θα με συμβουλευε και θα με απετρεπε απο τις επιλογες που εκανα.
Τωρα, αν εσυ την προσπαθεια που κανουμε καποιοι να διαφωτισουμε, να καθοδηγησουμε σωστα απειρα μελη, οπως εσυ, τη θεωρεις "συνωμοτικη", "υποπτη" (και καποιους αλλους χαρακτηρισμους που εχεις δωσει σε προσφατα σχολια σου), τοτε μεινε στο σκοταδι της αγνοιας και μην λαμβανεις υποψη σου τις γνωμες μας. Καλο σου βραδυ!