Εμένα άμα δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα και ήταν να κανω δεύτερη επέμβαση θα το ψάξω πολύ καλά για το που θα πάω
Φιλε μου, μαλλον δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος μαζι σου. Προσπαθω να σου εξηγησω οτι προθεση μου ειναι να αποτρεψω ατομα σαν εσενα απο καποια λανθασμενη επιλογη, ωστε να μην εχουν ενα μετριο αποτελεσμα και εσυ γραφεις....αν δεν μου αρεσει το αποτελεσμα της πρωτης μεταμοσχευσης που εκανα....θα παω αλλου!!!!
Στο καλο, λοιπον,...πηγαινε οπου θελεις, αφου θα εχεις διαπιστωσει το λαθος σου. Αν δεν εκτιμας την προσπαθεια καποιων να σε αποτρεψουν απο εσφαλμενες επιλογες και τους κατηγορεις απο πανω ως "υποπτους", εισαι αξιος της μοιρας σου.
ΥΓ Τις δυο τελευταιες μμ τις εκανα 2011 και 2015...επομενως, δεν ειναι π.Χ., οπως ισχυριζεσαι. Το λαθος που εκανα, ειναι απο αγνοια. Σου το ξαναγραψα...η αγνοια οδηγει στο λαθος. Μακαρι να ειχα ανακαλυψει το site, μακαρι να μου εδιναν εμπειροι τις συμβουλες τους. Εσυ, αφου δε θελεις συμβουλες, αφου εισαι "ξερολας", οταν περασει το εξαμηνο απο την επεμβαση σου, οπως ο ιδιος γραφεις, ανεβασε το αποτελεσμα να δουμε και να κρινουμε ποιος εχει δικιο. Αν δε δεχεσαι συμβουλες απο εμπειρα ατομα με ιστορικο μεταμοσχευσεων, μακροχρονιας χρησης ολων των εγκεκριμενων θεραπειων (μινοξιδιλης και φιναστεριδης), χρησης πολλαπλων προϊοντων βελτιωσης της εικονας του μαλλιου (τοπικ, βαφων, βιταμινων κ.α.) και θελεις να μενεις στην αγνοια, τοτε δεν εχει κανενα νοημα ο διαλογος μαζι σου. Σταματω εδω...και πολυ καλα θα κάνεις να μη διαβαζεις καμια απο τις συμβουλες/αποψεις που πολυ συχνα γραφω στο forum. Μεινε με τις δικες σου αποψεις και πορευσου με πυξιδα την αγνοια. Καλη συνεχεια.