Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ίσως να μην έπρεπε να πάρει από τόσο ψηλά να κατέβαινε 3-4 εκατοστά πιο κάτωΚι εμένα μου φαίνεται μια χαρά η δοτρια για τον αριθμό που έχει πάρθει. Απλά θεωρώ ότι σου πήρε πάνω από την σειφ περιοχή που σημαίνει ότι μελλοντικά αυτές οι τρίχες μπορεί και να πέσουν.
Φίλε μου εγω αν και όντας άπειρος, μου φαίνεσαι σε πολύ καλό δρόμο! Φαίνεται ότι όλα πηγαίνουν ομαλά και θετικά! Μπράβο σου! Μακάρι να συνεχίσεις έτσι και καλύτερα εύχομαι!4 Μηνας
Νομίζω πρέπει να τα πηγαίνω καλά μέχρι στιγμής το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι το κέντρο της χερλαιν και λίγο προς τα αριστερά με πάει λίγο αργά φύτρωση αλλά αν ζουμαρουμε τη φωτογραφία φαίνονται κάποιες αδύναμες τρίχες από κάτω. Ο γιατρός μου λέει ότι οι τρίχες δεν βγαινουν όλες μαζί και η φυτρώσει συνεχίζεται μέχρι τον 8ο μήνα. Επίσης στο κεφάλι μου υπάρχει ακόμα ερυθρότητα η πολλή κοκκινίλα έφυγε αλλά είναι ακόμα καπως σαν ροζ
18 μηνες φινα κ 1 μηνα μετα μμ μινοξ κ βιταμίνεςτι ηλικια εχεις φιλε; ακολουθεις καποια θεραπεια;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και ηλικια;18 μηνες φινα κ 1 μηνα μετα μμ μινοξ κ βιταμίνες
Ακόμα δεν έχει φτιάξει αλλά βλέπω από κάτω υπάρχει κινητικότητα βλέπω κάποια κεφαλάκια που έχουνε σκάσει και κάποιες αδύναμες λεπτές τρίχες που για να δώσουν κάλυψη θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να μεγαλώσουν και να πάρουν όγκοΈφτιαξε το κομματάκι εκείνο μπροστα τλκ?
Δεν ξέρω μήπως φταίει επειδή είναι ακόμα κοντό το μαλλί μου. Θα δείξει μετά το δωδεκάμηνο που θα στρώνει καλύτερα το μαλλί επίσης πρέπει να το μακρινό για να δω πώς θα φαίνεταιοι γωνιες φυτρωσης μου φαινονται λιγο αφυσικες στις τελευταιες φωτο. εσυ τα εκανες ετσι με το χερι μηπως και φαινονται ετσι? εννοω να φευγουν προς τα πλαγια οι τριχες
Και με το χέρι να τα πειράξεις, δεν παίρνουν τη φορά που τους δίνεις με το χερι αυτή τη στιγμή συμπεριφέρονται πολύ ατσούμπαλα πρέπει να περάσουν 10 μήνες για να στρώνει καλύτερα η τρίχαστο πολυ κοντο φαινοταν ισιες μια χαρα, τωρα φαινονται να ψιλοπετανε απο δω κ απο εκει. Δεν το πειραξες καθολου με το χερι το μαλλι πριν βγαλεις τη φωτο?