Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό θα κάνω τώρα θα τα μακρύνω να δούμε τι κάλυψη θα δώσειμη τα ξανακουρεψεις φιλε, αστα να μεγαλωσουν οσο παει τωρα μεχρι το 12μηνο για να δουμε καλυτερα την συνολικη καλυψη... μονο πλαγια κ πισω να κουρευεις!
Την μμ την έκανα με την προϋπόθεση να παίρνω φινα εφόρου ζωής αλλιώς πιστεύω δεν θα ήμουν κατάλληλος για μμ ,καθώς θα πηγαίνα για βαθμίδα 6 και η αραίωση θα προχώραγε προς τα κάτω και θα μου έτρωγε και την δοτρια Ενώ τώρα έχω θωράκιση και λήπτρια κ δοτρια. Για αυτό το λόγο ο γιατρός ανοίχτηκε τόσο στη δότρια και πήρα από μη ασφαλή ζώνη λογο φινας.παντως φιλε για 28 χρονων, ηδη ξοδεψες αρκετα grafts (4680), σου ειπαν απο την κλινικη τι αποθεμα εχεις για μελλοντικες απωλειες; πχ υποθετικα αν κατεβαινε κι αλλο το crown πισω στο μελλον και εχανες κ ενδιαμεσα στις μπροστινες ζωνες θα μπορουσες να τα καλυψεις ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομίζω πρέπει να υπάρχει μία μικρή μικρη βελτίωση, πιστεύω ότι επειδή εχει μεγαλώσει το μαλλί δίνει αυτή την εικόνα ότι είναι okay αλλά δεν είναι έτσι. Επίσης ξανά Κουρεύτηκα γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα με το μαλλί πιο μακρύ και φαίνεται ότι κάτι έχω κάνει ενώ έχω φυτρώσει Παντού υπάρχει αυτό το κενό στη μέση και τα χαλάει όλα. Θα τα κρατήσω κοντά μέχρι τον 8ο μήνα διότι πιστεύω δείχνει καλύτερα η εικόνα ετσι και να δω πως 8α παει η φυτρωσηΑρκετά καλές οι τελευταίες φωτό. Σαν να άρχισε να φτιάχνει εκείνο το κενακι, η απλά μεγάλωσαν οι τρίχες κ το καλυπτουν?
Δεν ξέρω τι να πω πάντως εχω ξενερώσει λίγο Εκείνο το σημείο που έχω κυκλώσει ήτανε τα πρώτα μοσχεύματα που πεσανε καπου μέσα στο μήνα και άρχισε να φαίνεται το κενό ενώ στις άλλες περιοχές είχαν κρατήσει αρκετά μοσχεύματα και κανονικά αφού πέσανε πρώτα δεν πρέπει να είχανε βγει τώρα ?Στο 5ο μηνα εισαι φιλε, χαλαρωσε. Μεχρι και τον 12ο που ειδα εγω διαφορα εχεις πολυ ψωμι ακομα. Ο Υαman ειναι κορυφη σε αυτο που κανει, θα πας πολυ καλα.
Όχι πουθενά δεν χτύπησα το πρόσεχα πάρα πολύΤι να σου πω; Κτυπησες καπου πριν πεσουν; Εγω μετα τον 7ο 8ο ειχα την μεγαλύτερη φυτρωση, εχεις βαλει πολλα μοσχεύματα δεν θα φαίνεται τιποτα οταν μεγαλωσουν.