Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά οι πτήσεις για Τουρκία απαγορεύονται ακομα ξέρετε ?
πηγαινε οδικωςΠαιδιά οι πτήσεις για Τουρκία απαγορεύονται ακομα ξέρετε ?
Ορίστε κάποιες φωτογραφίες απο crown και μια με ηλιοΣτις πανοραμικές φωτογραφίες δεν μου φαίνεται καλό το αποτέλεσμα.
Έβαλε χερλάιν 2500g και είχε αρκετό μαλλί πίσω να το στηρίξει.
Στις φώτο στον προηγούμενο μήνα φαινόταν πολύ καλή η χερλάιν και σαν σχεδιασμός και σαν πυκνότητα.
Δεν έχουμε δει φώτο από πίσω πως είναι που μπήκανε 1000g στο crown.
Ίσως θέλει ακόμα χρόνο για να δέσει το μαλλί.
Πάντως εγώ κάποιο τοίχο δεν βλέπω ακόμα.
Χαχαπηγαινε οδικως
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε paulako, μιας και το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης πλησιαζει στην ολοκληρωση του και, επειδη πολλες φορες οι φωτογραφιες δεν αποδιδουν την πραγματικοτητα, μπορεις, αν θελεις, να αναφερεις αναλυτικα τις εμπειριες σου (θετικες ή αρνητικες) απο την τουρκικη κλινικη;9 μηνας κ 9 μερεςΠροβολή συνημμένου 28651
Tol Καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς για τις φωτογραφίες για αυτό προσπαθώ κάθε φορά να ανεβάζω με διαφορετικό φωτισμό για να καταλαβαίνουν και τα παιδιά τι γίνεται.Έτσι είναι όπως τα λες ανάλογο το φωτισμό αλλάζει και το αποτέλεσμα άρα μπορείς και να παραπλανήσεις άμα θέλεις αλλά εγώ δεν προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο. Με έχουν ρωτήσει γύρω στα 10 άτομα από δω και σε κανέναν δεν είπα να πάει στον yaman είπα κάτσε να δούμε πως θα πάει αποτέλεσμα και και από κει και πέρα αποφασίζετε μόνοι σαςΦιλε paulako, μιας και το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης πλησιαζει στην ολοκληρωση του και, επειδη πολλες φορες οι φωτογραφιες δεν αποδιδουν την πραγματικοτητα, μπορεις, αν θελεις, να αναφερεις αναλυτικα τις εμπειριες σου (θετικες ή αρνητικες) απο την τουρκικη κλινικη;
Θεωρω οτι καλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος ο πελατης που βλεπει καθημερινα το αποτελεσμα υπο διαφορετικες καθε φορα συνθηκες και που γνωριζει πολυ καλα την προγενεστερη κατασταση του μαλλιου.
Επειδη ο Yaman ειναι μια οικονομικα προσιτη λυση για πολλα μελη του forum και σιγουρα θα επιθυμουσαν να διαβασουν μια αναλυτικη παρουσιαση των ικανοτητων του, θα ηταν πολυ χρησιμο να γραψεις τις εντυπωσεις σου, Έτσι είναι όπως τα λες ανάλογο το φωτισμό αλλάζει και το αποτέλεσμα άρα μπορείς και να αποπλανήσεις άμα θέλεις αλλά εγώ δεν προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο
ΥΓ. Φυσικα, οπως καταλαβαινεις, η αντικειμενικη και αμεροληπτη κριτικη ειναι και η πλεον επωφελης. Εξαλλου τι νοημα θα ειχε μια αναλυση που δε θα ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα;
Στο10μηνο θα βάλω καλύτερεςΠολύ ωραία και φυσική χερλάιν.
Έχεις φώτο να βάλεις να δούμε από πίσω από χερλάιν πώς είναι η εικόνα?
Στο10μηνο θα βάλω καλύτερες
Στις δύο πρώτες φωτογραφίες έχω βάλει πάστα στα μαλλιά και κάνει την τρίχα να στρώνει πολύ ωραία προς τα πίσω
Φινα επαιρνε ηδη 1μησι χρονο πριν την επεμβαση.... Αλλα οντως εντυπωσιακο το αποτελεσμα του φιλου με μονο 4000 ευρω για 4680 grafts...αυτο απο μονο του τα λεει ολα. Μακαρι να εχουμε και αλλα δειγματα απο Yaman στο φορουμ, γιατι φαινεται να ειναι καλη και αξιοπιστη επιλογη.Εντυπωσιακό αποτελεσμα, βοηθησε κ η φινα. Bravo!