edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

edyuser1

Active Member
καλησπερα λοιπον εκανα 2 εμφυτευση μαλλιων 6/6 και 7/6 γ ζωνη αυτη την φορα στον τυρκαλα Θεσσαλονικη.Εχω βαλει 3900 grafts συνολο τα 3000 ειναι απο πισω απο την δοτρια και τα 900 ειναι απο γενια.Την εμφυτευση μου την εκανε ο ιδιος ο γιατρος μαζι με ακομα εναν γιατρο τον Δημητρη απο Αθηνα.Οι νοσοκομες καναν μονο τον διαχωρισμο και μετρηματα.Η πρωτη εντυπωση μου ειναι πολυ θετικη, τωρα θα δειξει και το τελικο αποτεσμα μου.Η κλινικη ωραια καθαρη με φαγητο στο ενδιαμεσω και διαλλειματακια.Η μονη δυσκολια ηταν με την δοτρια απο την πρωτη μεταμοσχευση θα δειτε και θα καταλαβετε ηταν λιγο κουρασμενη να το πω.με μακρυα μαλλια δεν φαινετε τιποτα αλλα με κοντο εχει τα θεματακια της.ο γιατρος την ομογενοποιησε οσο μπορουσε.αυτα τα λιγα περιεκτικα οτι αποριες εχετε υα σας τις λυσω.Η τιμη ηταν στα 4000 ευρω.

φωτο απο την κλινικη πριν την 2η μεταμοσχευση.
IMG_2019.JPEGIMG_2020.JPEGIMG_2021.JPEGIMG_2023.JPEGIMG_2024.JPEGIMG_2025.JPEGIMG_2022.JPEG
φωτο μετα την 2η μεταμοσχευση 2η μερα
IMG_2036.JPEGIMG_2037.JPEGIMG_2038.JPEG

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
ανεβαζω φωτος σημερινες 11 μερες μετα την μεταμοσχευση απο το μπανιο του σπιτιου μου
IMG_0879.JPEGIMG_0880.JPEGIMG_0882.JPEGIMG_0883.JPEGIMG_0884.JPEGIMG_0885.JPEGIMG_0887.JPEGIMG_0888.JPEG

θελω να ευχαριστησω και τον loverboy δημοσια που με εμψυχωσε να την κανω στον τυρκαλα.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Member
Που έμεινες πιο ευχαριστημένος ; Αναστασάκη η Τυρκαλα; Είσαι ο πρώτος που τους συνδυάζεις και τους 2. Καλή επιτυχία

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Που έμεινες πιο ευχαριστημένος ; Αναστασάκη η Τυρκαλα; Είσαι ο πρώτος που τους συνδυάζεις και τους 2. Καλή επιτυχία
Ευχαριστω φιλε μου.θα δω πρωτα το αποτελεσμα και του τυρκαλα και μετα θα παρω θεση ποιος αξιζει πιο πολυ για τα λεφτα που παιρνει εχουμε ακομα.

bobby

Well-Known Member
Και επιτυχία φίλε!

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι σε περιοχή γυαλί τα 3600 φαίνεται να φύτρωσαν σχεδόν όλα. Αλλά χωρίς υποστήριξη από μαμά αυτή είναι η φυσιολογική εικόνα ως προς την πυκνότητα.
Αν θες πιο μεγάλη πυκνότητα πρέπει να κάνεις έξτρα πύκνωση σε δεύτερη (εν προκειμένω τρίτη ΜΜ).

Αυτό που νομίζω ήθελε μεγαλύτερη προσοχή (δηλαδή να βάλει κάποια μοσχεύματα εκεί) είναι το transition zone στο πλάι (από τη περιοχή με μαλλια στην περιοχή χωρίς) γιατί φαίνεται κάποιο κενό εκεί. Το ίδιο νομίζω συνέβη και στην 2η ΜΜ.

Τελευταία επεξεργασία:

edyuser1

Active Member
Και επιτυχία φίλε!

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι σε περιοχή γυαλί τα 3600 φαίνεται να φύτρωσαν σχεδόν όλα. Αλλά χωρίς υποστήριξη από μαμά αυτή είναι η φυσιολογική εικόνα ως προς την πυκνότητα.
Αν θες πιο μεγάλη πυκνότητα πρέπει να κάνεις έξτρα πύκνωση σε δεύτερη (εν προκειμένω τρίτη ΜΜ).

Αυτό που νομίζω ήθελε μεγαλύτερη προσοχή (δηλαδή να βάλει κάποια μοσχεύματα εκεί) είναι το transition zone στο πλάι (από τη περιοχή με μαλλια στην περιοχή χωρίς) γιατί φαίνεται κάποιο κενό επεί. Το ίδιο νομίζω συνέβη και στην 2η ΜΜ.
Ευχαριστω bobby θα δειξει στην πορεια.μπορει να μπω και για τριτη το συμμαζεμα να γινει και οι περιοχες που λες

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι και μενα μου αρεσε πιστευω να εχω ενα ωραιο αποτελεσμα αλλα το ταξιδι μολις τωρα ξεκινησε :)
Ναι τώρα ξέρεις προσοχή,θεραπεία,Καπέλο στον ήλιο κτλ......Μπορείς να μας πεις τι σου πρότεινε ο γιατρός σαν θεραπεία?

edyuser1

Active Member
Ναι τώρα ξέρεις προσοχή,θεραπεία,Καπέλο στον ήλιο κτλ......Μπορείς να μας πεις τι σου πρότεινε ο γιατρός σαν θεραπεία?
Σαν θεραπεια για μπουσταρισμα μινοξιδιλη και φινα. Αλλα για μετα μου ειπε δεν χρειαζεται τιποτα το ιδιαιτερο γιατι ειναι ολα μεταμοσχευμενα. Αλλα εγω θα παιρνω 1/4 προσκαρ μετα παρα μερα ετσι να εχω οσο γινετε σε καλη κατασταση το κεφαλι

LoverBoy

Well-Known Member
Σαν θεραπεια για μπουσταρισμα μινοξιδιλη και φινα. Αλλα για μετα μου ειπε δεν χρειαζεται τιποτα το ιδιαιτερο γιατι ειναι ολα μεταμοσχευμενα. Αλλα εγω θα παιρνω 1/4 προσκαρ μετα παρα μερα ετσι να εχω οσο γινετε σε καλη κατασταση το κεφαλι
Και πολύ καλά θα κάνεις.......Να συνεχίσεις με Φίνα για να είναι γερά και τα μεταμοσχευμένα!

edyuser1

Active Member
Και πολύ καλά θα κάνεις.......Να συνεχίσεις με Φίνα για να είναι γερά και τα μεταμοσχευμένα!
Ετσι ακριβως με low dose δεν εχω να χασω τιποτα. Κει η δοση θα ειναι μικρη και θα κανω συγχρονως καλο στα μαλλια γενικως

Μπλουζα