edyuser1-2η εμφυτευση 3900grafts τυρκαλας starks

edyuser1

Active Member
οκ θεραπείες βλέπω proscar μέρα παρά μέρα, και minoxidil κάθε βράδυ?

Οι τρίχες του σώματος δεν μεγαλώνουν οπως τα υπόλοιπα μαλλιά και έχουν μικρότερη αναγενή φάση οπως και τα γένια έχουν μικρότερη αναγενή φάση δηλαδή η διάρκεια που μένουν πάνω στο κεφάλι, αλλά θα δινουν κάποια κάλυψη αν και έχουν και λιγότερες πιθανότητες φυτρωσης..Τα γένια ειναι καλύτερα από ομως από τα body hairs....Γιατι δεν θες αλλο από δοτρια να σου πάρουν ?? Κοιτα να δεις από γένια τι αλλο μπορεις να βγάλεις...πως ειναι τα γένια σου...?? Μπορεις να κανεις και κάποιο SMP πάντως...

Προβολή συνημμένου 65850
Καθε μερα προσκαρ και μερα παρα μερα μινοξιδιλη. ναι και το smp ακούγεται καλη ιδέα αλλα δεν ξερω σε βάθος χρονου τι γινετε με αυτο δλδ αν ξεθωριάζει η φαινεται καπως αφύσικο θα δω ομως. Προς το παρων ειναι να αντιστρέψω την εικόνα του κεφαλιού απο καθολου τρίχα σε ενα κεφαλι με τριχες μετα θα δω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
οκ θεραπείες βλέπω proscar μέρα παρά μέρα, και minoxidil κάθε βράδυ?

Οι τρίχες του σώματος δεν μεγαλώνουν οπως τα υπόλοιπα μαλλιά και έχουν μικρότερη αναγενή φάση οπως και τα γένια έχουν μικρότερη αναγενή φάση σε σχέση με τα scalp hairs δηλαδή η διάρκεια που μένουν πάνω στο κεφάλι, αλλά θα δινουν κάποια κάλυψη αν και έχουν και λιγότερες πιθανότητες φυτρωσης..Τα γένια ειναι καλύτερα ομως από τα body hairs, καθώς έχουν μεγαλύτερo αναγενή κύκλο ζωής....Γιατι δεν θες αλλο από δοτρια να σου πάρουν ?? Κοιτα να δεις από γένια τι αλλο μπορεις να βγάλεις...πως ειναι τα γένια σου...?? Μπορεις να κανεις και κάποιο SMP πάντως...

Προβολή συνημμένου 65850
Απο την δοτρια δεν θελω αλλο θα αλλάξει μετα πολυ η εικόνα της θα φαινετε πολυ αραιά πιστευω μεχρι εδω ειναι το όριο για να φαινετε οχι τοσο καλη αλλα και οχι σακατεμενη

LoverBoy

Well-Known Member
Υπομονή αδερφέ καθώς το crown αργεί απο ότι ξέρουμε!Πιστεύω απο εδώ και πέρα θα δεις ακόμα σημαντικότερες αλλαγές!Σου εύχομαι το καλύτερο!

Corona

Active Member
Καθε μερα προσκαρ και μερα παρα μερα μινοξιδιλη. ναι και το smp ακούγεται καλη ιδέα αλλα δεν ξερω σε βάθος χρονου τι γινετε με αυτο δλδ αν ξεθωριάζει η φαινεται καπως αφύσικο θα δω ομως. Προς το παρων ειναι να αντιστρέψω την εικόνα του κεφαλιού απο καθολου τρίχα σε ενα κεφαλι με τριχες μετα θα δω
Κανονικά μινοξιδίλη πρέπει να βάζεις πρωί βράδυ για να δουλέψει στο μέγιστο, και εσυ βάζεις πέρα παρά μέρα βλέπω...Παρε και βιταμίνες αν δεν παίρνεις. Για μαλλιά νυχια δέρμα όπως έχει η Solgar
απλά μετά από κάποια χρόνια νομιζω θέλει επανάληψη το SMP...τώρα δεν ξέρω ακριβώς...

Corona

Active Member
Απο την δοτρια δεν θελω αλλο θα αλλάξει μετα πολυ η εικόνα της θα φαινετε πολυ αραιά πιστευω μεχρι εδω ειναι το όριο για να φαινετε οχι τοσο καλη αλλα και οχι σακατεμενη
Ναι όντως φαινεται να έχει φτάσει στο οριο της η δότρια σου...οπως και να έχει έχεις δρομο ακόμα υπόμονή φιλε...και ησουν και δυσκολη περίπτωση..

edyuser1

Active Member
Κανονικά μινοξιδίλη πρέπει να βάζεις πρωί βράδυ για να δουλέψει στο μέγιστο, και εσυ βάζεις πέρα παρά μέρα βλέπω...Παρε και βιταμίνες αν δεν παίρνεις. Για μαλλιά νυχια δέρμα όπως έχει η Solgar
απλά μετά από κάποια χρόνια νομιζω θέλει επανάληψη το SMP...τώρα δεν ξέρω ακριβώς...
Ναι εχεις δίκαιο για την μινοξιδιλη αλλα επειδη μερα παρα μερα παω γυμναστηριο μετα απο την δουλεια και δεν εχω χρονο για λουσιμο δεν βαζω γιατι ειναι μακρυα και τα μαλλια και με το ιδρώτα γινετε το Ελα να δεις

edyuser1

Active Member
Ναι όντως φαινεται να έχει φτάσει στο οριο της η δότρια σου...οπως και να έχει έχεις δρομο ακόμα υπόμονή φιλε...και ησουν και δυσκολη περίπτωση..
Ναι ετσι ακριβως φιλε μου θα δείξει πως θα κινηθώ μελλοντικά παντως προτιμώ να μην κανω αλλη απο το να παρω απο δοτρια

Corona

Active Member
Ναι εχεις δίκαιο για την μινοξιδιλη αλλα επειδη μερα παρα μερα παω γυμναστηριο μετα απο την δουλεια και δεν εχω χρονο για λουσιμο δεν βαζω γιατι ειναι μακρυα και τα μαλλια και με το ιδρώτα γινετε το Ελα να δεις

Και εγώ μίνο κάθε βράδυ βάζω πλέον και μερικές φορές μέρα παρά μέρα ανάλογα αν έχω διάθεση να λουστώ

με Oral μινοξιδίλη (χάπι) θα λύσετε αυτό το πρόβλημα πιστεύω ομως...και με πιο χαμηλή δοση 2.5 mg αντί για 5mg, δουλεύει

edyuser1

Active Member
με Oral μινοξιδίλη (χάπι) θα λύσετε αυτό το πρόβλημα πιστεύω ομως...και με πιο χαμηλή δοση 2.5 mg αντί για 5mg, δουλεύει
Το θεμα ειναι μενω γερμανια και ολα εδω μονο με συνταγη το φαρμακειο τα δίνει αλλα θα ενδιαφερόμουνα για οραλ μονο αν δουλευει κιολας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι έχεις δίκιο αλλά χάπι φιναστερίδη χάπι μινοξιδιλη δεν θέλω τόσο βάρος στον οργανισμό

Dob31

Active Member
Ναι έχεις δίκιο αλλά χάπι φιναστερίδη χάπι μινοξιδιλη δεν θέλω τόσο βάρος στον οργανισμό
+ Η μινοξιδιλη σε χάπι είναι αντί-υπερτασικο. Το να " παίζεις" με την αρτηριακή πίεση δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, ιδιαίτερα άμα σκεφτεί κανεις ότι καμία φορά είναι δύσκολο να τη ρυθμίσεις ακόμα και με χάπι. Από τη στιγμή που δουλεύει και η τοπική χωρίς να επηρεάζει τη πίεση για μένα δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στο χάπι

m3e36

Well-Known Member
Θα χρειαστώ και μια ακομα για γεμίσματα σιγουρα αλλα δεν θα γινει ακομα δλδ στον επόμενο χρονο ετσι πιστευω.την τριτη μεταμοσχευση θελω μονο απο σώμα να πάρουν ομως δεν θελω αλλο απο δοτρια να μου πάρουν. Υπαρχει επιτυχια απο τριχες σώματος εχουμε κανενα περιστατικό εδω μεσα για να δω αποτελεσμα;

Θα χρειαστώ και μια ακομα για γεμίσματα σιγουρα αλλα δεν θα γινει ακομα δλδ στον επόμενο χρονο ετσι πιστευω.την τριτη μεταμοσχευση θελω μονο απο σώμα να πάρουν ομως δεν θελω αλλο απο δοτρια να μου πάρουν. Υπαρχει επιτυχια απο τριχες σώματος εχουμε κανενα περιστατικό εδω μεσα για να δω αποτελεσμα;
Φίλε μου εγώ στην τελευταία μεταμόσχευση γέμισα την περιοχή που βλέπεις που έχω με μαρκαδόρο.
Στην πρώτη φωτό είναι χτενισμένα προς τα πίσω για να καμουφλάρεται το πρόβλημα (μήκος μαλλιού 10με 12cm) - όπως λέει και ο αερατος καραφλοχτενισμα!!
Η φωτό με το μαρκαδόρο είναι χτενισμένα με τρόπο να αναδεικνύεται η πραγματική έκταση του προβλήματος.
Έβαλα 1060grafts από κεφάλι και 500grafts από γενιά.
Το αποτέλεσμα που πήρα είναι στις 2 τελευταίες φωτό.
Για τα γένια έχω να πω τα εξής.
Λόγω πάχους και λόγω ότι κατσαρονουν ελαφρώς προσφέρουν πάρα πολύ καλή κάλυψη με μικρό αριθμό grafts.
Κατά την άποψη μου είναι ιδανικά μόνο για το crown σε συνδυασμό με λίγα μοσχεύματα από το κεφάλι ( να γίνει ομογενοποίηση) γιατί όταν μετά το κούρεμα αρχίζουν και μεγαλώνουν κάποιες τριχες πετάνε προς τα έξω και είναι κατσαρες.εγω αρκετές φορές τις κόβω με ένα ψαλίδι.
Σε γενικές γραμμές πάντως αξίζει 100% να πάρεις από γένια γιατί προσφέρουν τρομερή κάλυψη.
*Να επισημάνω ότι και στις 2 τελευταίες φωτό που είναι μετά την επέμβαση των (1060+500) το μήκος του μαλλιού είναι πάλι 10+ cm και ότι σε πολύ σκληρές συνθήκες φεγγιζει λίγο το δέρμα.
Βέβαια με λίγο toppik γίνεσαι εντελώς τούμπανο (μαμά πυκνότητα).

Συνημμένα

• Polish_20230227_131648957 (1).jpg
    Polish_20230227_131648957 (1).jpg
    482.6 KB · Προβολές: 62
  • Polish_20230227_131927423 (1).jpg
    Polish_20230227_131927423 (1).jpg
    372.9 KB · Προβολές: 55
  • Screenshot_20241110-150211.png
    Screenshot_20241110-150211.png
    2.4 MB · Προβολές: 64
  • Screenshot_20241110-150156.png
    Screenshot_20241110-150156.png
    2.4 MB · Προβολές: 61

aeratos28

Just aeratos
Έχεις ρίξει καθόλου τόπικ στις δύο τελευταίες φωτό? Σίγουρα έχει βελτιωθεί πολύ,αλλά σίγουρα χρειάζεσαι κι άλλα για να κλείσει .γενικά πάντως έχεις βελτιωθεί αρκετά .βέβαια αυτό θα φανεί,αν κάνεις πάλι χτένισμα όπως εκεί που έχεις σημαδέψει με μπλε γραμμή την έκταση
Φίλε μου εγώ στην τελευταία μεταμόσχευση γέμισα την περιοχή που βλέπεις που έχω με μαρκαδόρο.
Στην πρώτη φωτό είναι χτενισμένα προς τα πίσω για να καμουφλάρεται το πρόβλημα (μήκος μαλλιού 10με 12cm) - όπως λέει και ο αερατος καραφλοχτενισμα!!
Η φωτό με το μαρκαδόρο είναι χτενισμένα με τρόπο να αναδεικνύεται η πραγματική έκταση του προβλήματος.
Έβαλα 1060grafts από κεφάλι και 500grafts από γενιά.
Το αποτέλεσμα που πήρα είναι στις 2 τελευταίες φωτό.
Για τα γένια έχω να πω τα εξής.
Λόγω πάχους και λόγω ότι κατσαρονουν ελαφρώς προσφέρουν πάρα πολύ καλή κάλυψη με μικρό αριθμό grafts.
Κατά την άποψη μου είναι ιδανικά μόνο για το crown σε συνδυασμό με λίγα μοσχεύματα από το κεφάλι ( να γίνει ομογενοποίηση) γιατί όταν μετά το κούρεμα αρχίζουν και μεγαλώνουν κάποιες τριχες πετάνε προς τα έξω και είναι κατσαρες.εγω αρκετές φορές τις κόβω με ένα ψαλίδι.
Σε γενικές γραμμές πάντως αξίζει 100% να πάρεις από γένια γιατί προσφέρουν τρομερή κάλυψη.
*Να επισημάνω ότι και στις 2 τελευταίες φωτό που είναι μετά την επέμβαση των (1060+500) το μήκος του μαλλιού είναι πάλι 10+ cm και ότι σε πολύ σκληρές συνθήκες φεγγιζει λίγο το δέρμα.
Βέβαια με λίγο toppik γίνεσαι εντελώς τούμπανο (μαμά πυκνότητα).

m3e36

Well-Known Member
Έχεις ρίξει καθόλου τόπικ στις δύο τελευταίες φωτό? Σίγουρα έχει βελτιωθεί πολύ,αλλά σίγουρα χρειάζεσαι κι άλλα για να κλείσει .γενικά πάντως έχεις βελτιωθεί αρκετά .βέβαια αυτό θα φανεί,αν κάνεις πάλι χτένισμα όπως εκεί που έχεις σημαδέψει με μπλε γραμμή την έκταση
Όχι αερατε τίποτα δεν έχω ρίξει
Απλά είναι τραβηγμένες από το παλιό κινητό από τη selfie camera (lg v40).
Εννοείται ότι θέλει κι άλλα να γεμίσει το έχω πει αυτό ότι σε πολύ φώς πχ ασανσέρ η σε πολύ ήλιο φεγγιζει το κεφάλι.απλα η δοτρια έχει εξαντληθεί πολύ λίγα έχουν μείνει (1000περιπου+από γενιά ότι βγάλουμε) τα οποία τα κρατάω καβατζα για μια τελευταία σε 5 με 10 χρόνια.
Προσωπικά συμβιβάζομαι με ελάχιστο toppik καθημερινά και είμαι μια χαρά!
Με το post που έκανα ήθελα να πω στον φίλο ότι αξίζει να ασχοληθεί με γενιά μιας κι αυτός όπως λέει έχει περιορισμένη δοτρια γιατί προσφέρουν πολύ καλή κάλυψη.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε μου μπεβδεδακια ,τι δοτρια είχες εξαρχής? Σορυ αλλα δεν θυμάμαι καν
Όχι αερατε τίποτα δεν έχω ρίξει
Απλά είναι τραβηγμένες από το παλιό κινητό από τη selfie camera (lg v40).
Εννοείται ότι θέλει κι άλλα να γεμίσει το έχω πει αυτό ότι σε πολύ φώς πχ ασανσέρ η σε πολύ ήλιο φεγγιζει το κεφάλι.απλα η δοτρια έχει εξαντληθεί πολύ λίγα έχουν μείνει (1000περιπου+από γενιά ότι βγάλουμε) τα οποία τα κρατάω καβατζα για μια τελευταία σε 5 με 10 χρόνια.
Προσωπικά συμβιβάζομαι με ελάχιστο toppik καθημερινά και είμαι μια χαρά!
Με το post που έκανα ήθελα να πω στον φίλο ότι αξίζει να ασχοληθεί με γενιά μιας κι αυτός όπως λέει έχει περιορισμένη δοτρια γιατί προσφέρουν πολύ καλή κάλυψη.

m3e36

Well-Known Member
Φίλε μου μπεβδεδακια ,τι δοτρια είχες εξαρχής? Σορυ αλλα δεν θυμάμαι καν
Είμαι Norwood 6 αλλά με αρκετά μαλλιά στο middle
Δεν είχα κάνει ποτέ καμία θεραπεία.
Έχω αρχίσει από το 2009 τις μεταμοσχεύσεις.
Έχω κανει σύνολο 5 μεταμοσχεύσεις
1 strip 1900grafts
2 strip 1200 grafts
3 fue 2560 grafts
4 fue 790grafts
5 fue 1060 +500 από γένια
Εδώ και 4 χρόνια περίπου αν δεν κάνω λάθος βάζω καθημερινά minox lotion η οποία με έχει βοηθήσει πολύ να κρατήσω τα μαμά μαλλιά.

Μπλουζα