Θα χρειαστώ και μια ακομα για γεμίσματα σιγουρα αλλα δεν θα γινει ακομα δλδ στον επόμενο χρονο ετσι πιστευω.την τριτη μεταμοσχευση θελω μονο απο σώμα να πάρουν ομως δεν θελω αλλο απο δοτρια να μου πάρουν. Υπαρχει επιτυχια απο τριχες σώματος εχουμε κανενα περιστατικό εδω μεσα για να δω αποτελεσμα;
Θα χρειαστώ και μια ακομα για γεμίσματα σιγουρα αλλα δεν θα γινει ακομα δλδ στον επόμενο χρονο ετσι πιστευω.την τριτη μεταμοσχευση θελω μονο απο σώμα να πάρουν ομως δεν θελω αλλο απο δοτρια να μου πάρουν. Υπαρχει επιτυχια απο τριχες σώματος εχουμε κανενα περιστατικό εδω μεσα για να δω αποτελεσμα;
Φίλε μου εγώ στην τελευταία μεταμόσχευση γέμισα την περιοχή που βλέπεις που έχω με μαρκαδόρο.
Στην πρώτη φωτό είναι χτενισμένα προς τα πίσω για να καμουφλάρεται το πρόβλημα (μήκος μαλλιού 10με 12cm) - όπως λέει και ο αερατος καραφλοχτενισμα!!
Η φωτό με το μαρκαδόρο είναι χτενισμένα με τρόπο να αναδεικνύεται η πραγματική έκταση του προβλήματος.
Έβαλα 1060grafts από κεφάλι και 500grafts από γενιά.
Το αποτέλεσμα που πήρα είναι στις 2 τελευταίες φωτό.
Για τα γένια έχω να πω τα εξής.
Λόγω πάχους και λόγω ότι κατσαρονουν ελαφρώς προσφέρουν πάρα πολύ καλή κάλυψη με μικρό αριθμό grafts.
Κατά την άποψη μου είναι ιδανικά μόνο για το crown σε συνδυασμό με λίγα μοσχεύματα από το κεφάλι ( να γίνει ομογενοποίηση) γιατί όταν μετά το κούρεμα αρχίζουν και μεγαλώνουν κάποιες τριχες πετάνε προς τα έξω και είναι κατσαρες.εγω αρκετές φορές τις κόβω με ένα ψαλίδι.
Σε γενικές γραμμές πάντως αξίζει 100% να πάρεις από γένια γιατί προσφέρουν τρομερή κάλυψη.
*Να επισημάνω ότι και στις 2 τελευταίες φωτό που είναι μετά την επέμβαση των (1060+500) το μήκος του μαλλιού είναι πάλι 10+ cm και ότι σε πολύ σκληρές συνθήκες φεγγιζει λίγο το δέρμα.
Βέβαια με λίγο toppik γίνεσαι εντελώς τούμπανο (μαμά πυκνότητα).