ManCyprus87
Well-Known Member
Πολύ δυνατό αποτέλεσμα, να το χαίρεσαι φίλε!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η ηλικία είναι φίλεΤο μαλλί που είναι τόσο γυαλιστερό και υγιές Aris βάζεις τίποτα?
Το ήξερα άλλα ήθελα λίγο να παραμυθιαστώ.Η ηλικία είναι φίλε
Το μαλλί που είναι τόσο γυαλιστερό και υγιές Aris βάζεις τίποτα?
Υγιειή ορμονικά ανεξάρτητα τριχοθυλάκια μπροστά μπροστά στη hairline, αυτό είναι!Όχι,δεν χρησιμοποιώ τίποτα.
Από τότε που τα άφησα να μακραίνουν,μπόρεσα να διαπιστώσω αυτό που επεσήμανες.
Μπροστά η τρίχα μου θυμίζει ποιοτικά τα μαλλιά που είχα στα 20 και δε νομίζω να είναι έργο των βιταμινών
όλο αυτό.
Aυτό είναι το μόνο σκεύασμα που παίρνω πλέον:
https://www.amazon.de/-/en/Hair-Vitamins-Capsules-Materials-Laboratory/dp/B07N8YPKSD
έχω κάνει και ένα διάλειμμα και στόχος μου είναι με το που κλείσω χρόνο,να τις σταματήσω
και να παίρνω ότι χρειάζομαι από την διατροφή μου,που είναι αρκετά καλή.
Έχω να σας θέσω πολλά ερωτήματα "για την επόμενη μέρα" σε ένα μήνα,που θα είναι και το τέλος της παρουσίασης.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραίο το μαλλι, τα έχουμε πει .
Super αποτέλεσμα.
Στο κούρεμα υπάρχει ένα θέμα φίλε .
Συγκεκριμένα στη neckline
Nα πεις στον Barber να στη τελειωνει Tapered και όχι Blocked .
Σε προϊόντα δοκίμασε το multi purpose serum της Ordinary.
Δώστου χρόνο όμως .
Φτιάχνει πολύ τη ποιότητα της τρίχας.
Πραγματικά πολύ ωραίο αποτέλεσμα τόσο σε φυσικότητα όσο και πυκνότητα ! Το στοίχημα το νίκησες και θα πρέπει να νιώθεις δικαιωμένος με την επιλογή σου, ακόμα περισσότερο και με τα χρήματα που πλήρωσες για να το αποκτήσεις, αφού σου βγήκε και πολύ οικονομικά... Να το χαίρεσαι φίλε !
φίλε πολύ καλός και δικαιωμένος! Φιλικά, όσο είσαι ζεστός, τελειωποίησέ το μετά από έρευνα, να ανοίξεις τους κροτάφους που χαλάν την τελειότητα/φυσικότητα της υπόλοιπης ΜΜ και φτιάξε λίγο τα temporal. θα δείξεις ακόμα πιο super... Το δύσκολο έγινε πάντως!
Το αποτέλεσμα ειναι όντως πολύ καλό, χωρίς την ανάγκη για touch up. Το ότι καθάρισες και έλυσες το πρόβλημα σου με μια επέμβαση είναι επίσης πολύ σημαντικό. Στον δρόμο έχει καταλάβει κάποιος ότι έχεις κάνει επέμβαση;
Όσο για τα προιόντα συντήρησης που λες αφού δεν θες να πάρεις κάποιο φάρμακο ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις saw palmetto softgel 360 mg. Από το τίποτα θα βοηθήσει κάπως.
Θα προτείνω να ανοιχτεί ένα νήμα με cases μικρά σαν το δικό μας καθώς και άλλα που έπονται,για να ξέρουνε οι υποψήφιοι που τελικά μπορούν να καταλήξουν με μια μμ και που στο τέλος της διαδρομής εάν θέλουν την τελοιοποίηση με μια 2μμ.
Γιατί τελικά μόνο από αυτά βλέπεις ολοκληρωμένη εικόνα εδώ μέσα.
Προσεχώς.
Όσο το επίπεδο παραμένει χαμηλό,θα υπάρχουν έξω οι επιτήδειοι να εκμεταλλεύονται τον πόνο των παιδιών.Ευχαρίστως
Είναι αδιανόητο σήμερα,να μην πάρει κάποιος όχι μόνο ένας αξιοπρεπές αποτέλεσμα,αλλά το μέγιστο για την περίπτωσή του.
Έχοντας πλέον διαβάσει αρκετά εδώ μέσα,θλίβομαι για περιστατικά,κυρίως ελληνικά,που θεωρούνται μάλιστα "επιτυχημένα".
Βλέπω ακόμη και διάσημους Έλληνες, που σίγουρα τους περίσσευαν για μία πρώτης κλάσεως μμ,
να ποζάρουν με καμάρι το αποτέλεσμα? τους χαμογελαστοί δίπλα στους γνωστούς "γιατρούς των διασήμων"
και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω...
Ακριβώς.Όσο το επίπεδο παραμένει χαμηλό,θα υπάρχουν έξω οι επιτήδειοι να εκμεταλλεύονται τον πόνο των παιδιών.
Το οικονομικό παραμένοντας ο βασικός παράγοντας για τους περισσότερους,θεωρώ με κάποιο τρόπο θα είχε ξεπεραστεί αν υπήρχαν αποτελέσματα εφάμιλλα του εξωτερικού.
Ποιός θα αρνιόταν να δώσει 2.5€ ακόμα και 3,00€g το graft,αν είχε εδώ τους Couto,Freitas,Lorenzo,Pinto?
Θεωρώ ελάχιστοι.
Θα βρίσκανε τον τρόπο γιατί θα ήταν σίγουροι και για το αποτέλεσμα αλλά και για τη συνολική αντιμετώπιση που θα είχαν.
Αντίθετα εδώ ζουν και βασιλεύουν οι άλλοι που κάνουν πάρτι στα κεφάλια τα δικά μας.
Καλά μην τους βάζεις ιδέες , έτοιμοι είναι.. εδώ πασχουν σημεία της μεταμόσχευσης κ σου λένε όλα είναι μπομπα, εσυ είσαι τελειοθηρας …Ακριβώς.
Εάν υπήρχε ένας "τοπικός" Lorenzo, Couto, Freitas δίναμε και 3.5€ και 4€, προκειμένου να μην παίζουμε στην τύχη το κεφάλι μας..