ManCyprus87
Well-Known Member
Καλός ήσουν και πριν τη ΜΜ, πολύ μικρό το πρόβλημα.Καμία αγωγή
Νομίζω πως στα 35 άρχισε η κατηφόρα,την μμ την έκανα στα 38
Με τη ΜΜ φυσικά το απογείωσες και μπράβο.
Καλός ήσουν και πριν τη ΜΜ, πολύ μικρό το πρόβλημα.Καμία αγωγή
Νομίζω πως στα 35 άρχισε η κατηφόρα,την μμ την έκανα στα 38
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δυνατό αποτέλεσμα. Αμφιβάλλω αν σε ελληνική κλινική θα έπαιρνες καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό...μάλλον πιο αραιό θα έπαιρνες!
Νομίζω ότι το να σε τουμπανιάζουν με πολλά grafts είναι τακτική των περισσότερων τούρκικων κλινικών.
Είναι κάτι που το προσφέρουν σε ασυναγώνιστη τιμή και ξέρουν να το υλοποιούν.
Για αυτό που εγώ όχι μόνο αμφιβάλλω,αλλά είμαι σίγουρος,είναι ότι δεν θα έπαιρνα στην Ελλάδα αυτό το αποτέλεσμα με 1750ευρώ.
Κοίταξε σου βάζουν τόσα όσα να πάρεις και το ανάλογο πυκνό αποτέλεσμα. Χωρίς να μπει ικανοποιητικός αριθμός grafts σε μια περιοχή αναλόγως τα τετραγωνικά δεν θα δεις πυκνό αποτέλεσμα, αλλά αραιό. Απλή λογική είναι.Νομίζω ότι το να σε τουμπανιάζουν με πολλά grafts είναι τακτική των περισσότερων τούρκικων κλινικών.
Είναι κάτι που το προσφέρουν σε ασυναγώνιστη τιμή και ξέρουν να το υλοποιούν.
Για αυτό που εγώ όχι μόνο αμφιβάλλω,αλλά είμαι σίγουρος,είναι ότι δεν θα έπαιρνα στην Ελλάδα αυτό το αποτέλεσμα με 1750ευρώ.
Κοίταξε σου βάζουν τόσα όσα να πάρεις και το ανάλογο πυκνό αποτέλεσμα. Χωρίς να μπει ικανοποιητικός αριθμός grafts σε μια περιοχή αναλόγως τα τετραγωνικά δεν θα δεις πυκνό αποτέλεσμα, αλλά αραιό. Απλή λογική είναι.
Αυτά περί κοινής λογικής να τα εξηγήσεις στην ελληνική κλινική που μου είχε κάνει την καταπληκτική προσφορά,
1500grafts στην τιμή των 4500ευρώ.
Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!
Γελάω,για να μην γράψω τίποτα βαρύ..
Θα είχα πληρώσει υπερδιπλάσια λεφτά,για υποδιπλάσια grafts
και το πιο σημαντικό...
Δε θα είχα λύσει το πρόβλημα μου και θα ήμουν δυσαρεστημένος..
Όπως τα λες. Α ρε φίλε τι εποχές ζούμε...Αυτά περί κοινής λογικής να τα εξηγήσεις στην ελληνική κλινική που μου είχε κάνει την καταπληκτική προσφορά,
1500grafts στην τιμή των 4500ευρώ.
Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!
Γελάω,για να μην γράψω τίποτα βαρύ..
Θα είχα πληρώσει υπερδιπλάσια λεφτά,για υποδιπλάσια grafts
και το πιο σημαντικό...
Δε θα είχα λύσει το πρόβλημα μου και θα ήμουν δυσαρεστημένος..
Ποιος ήταν αυτός που σου προσφερε 1500grafts με 4500€?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με αυτές τις κλινικές σου φεύγει το «μαλλί» κυριολεκτικάΔεν είναι κανένα μυστικό,το έχω αναφέρει και στις πρώτες σελίδες
της παρουσίασης.
Η κλινική του γιατρού που γράφει εδώ μέσα.
Φυσικά να το αποδείξω δεν μπορώ..
Γιατί σε αντίθεση με τις κλινικές του εξωτερικού,οι οποίες μου απάντησαν
εγγράφως όσο αφορά θεραπεία/κόστος,
από τη συγκεκριμένη κλινική έλαβα απλά μία τηλεφωνική κλήση,
όπου μία υπάλληλος αγνώστου ιδιότητας, μου μετέφερε προφορικά την πρόταση της κλινικής...
Μπράβο φίλε glad for you!
Ξύρισε το μουσι και ίδιος ο Joe Stummer απο The Clash
Πολυ καλος φιλε αρη να το χαίρεσαι. Οσο για την γνωστή ελληνική κλινική που σου προτεινε 1500 grafts με 3 ευρω το graft, ευτυχώς σου έκοψε και την απερριψες...