Καλη φυτρωση φιλε
@Aris81 , βλεπουμε σιγα σιγα ολο κ πιο πολλοι πηγαινουν στην Τουρκια για μεταμοσχεύσεις. Θα ηθελα να σε ρωτησω ποιοι ηταν οι λογοι που σε οδηγησαν να επιλεξεις την συγκεκριμενη κλινικη στην Κων/πολη και δεν πηγες σε καποια αλλη εκει; Εχουν μπει παντως αρκετα μοσχευματα, νομιζω πως το αποτελεσμα θα σε ικανοποιησει αν εχεις μια καλη φυτρωση. Επισης στην Ελλαδα ποιος σου εκανε την απαραδεκτη προσφορα 4500 ευρω για 1500 Grafts;
Σε ευχαριστώ
Αρχικά να πω,ότι την Elithair και την HairOfInstabul τις είχα στο μυαλό μου σαν τρέντυ κλινικές που απευθύνονται περισσότερο σε πιτσιρικάδες,έχουν διασημότητες να τις προωθούν,instagram,κ.λ.π.
Οπότε δεν τις είχα πάρει στα σοβαρά..
Προσανατολιζόμουν σε άλλες λύσεις τύπου Serkan Aygın,Erdogan,Yaman που για διαφορετικούς λόγους δε συνέχισα να επικοινωνώ.
Μετά είδα κάποιους Γερμανούς και έναν Άγγλο στο youtube,που έκαναν στην EliteΗair και τα έλεγαν και ανεξάρτητα,αφού έχουν ασκήσει και για κάποια πράγματα κριτική.Οπότε ψάχτηκα περισσότερο.
Μετά άρχισα να κόβω τη φυσιογνωμία του γιατρού Balwi,και όσα έλεγε στα βίντεο.Είδα το ρόλο του και τις μεθόδους του,στην πολύ ανταγωνιστική από πλευράς κλινικών Κωνσταντινούπολη.
Επίσης στην επικοινωνία μου μαζί τους,φαίνονταν να ενδιαφέρονται να με κάνουν πελάτη,αλλά να μην πρήζουν ή πιέζουν.
-Βασικός παράγοντας ηταν ότι η κλινική στεγάζεται σε όροφο Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.
-Επίσης ότι στην πόλη που μένω υπάρχει συμβουλευτικό γραφείο/ιατρείο για PRP και πιο απλά πράγματα,οπότε μπορώ ακόμη και εδώ που είμαι να τους απευθυνθώ διά ζώσης.
-Η εμπειρία τους,που φαινόταν και από την επικοινωνία.
-Το γεγονός ότι ρίχνουν αβέρτα και αποδεδειγμένα χυλόπιτες σε πιθανούς πελάτες.
Και εμένα για παράδειγμα,πρώτα με ρώτησαν τι θέλω και μετά μου έκαναν προσφορά.
-Σε όλα τα στάδια,προέκυπτε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι λόγω εμπειρίας έκαναν στον τυφλό πιλότο τη δουλειά τους.
Για παράδειγμα, όταν με πήραν από το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο η φάση ήταν yolo,λιμουζίνα,καλαμπούρι,ούτε ζώνη..
Όταν όμως με πήγαν στο αεροδρόμιο,ο οδηγός με παρέλαβε από τη reception με ομπρέλα για 10 μέτρα απόσταση
ενώ δεν έβρεχε καν,με το άλλο χέρι προστάτευε το κεφάλι μου από κάθε πιθανή πρόσκρουση κατά την επιβίβαση,με έδεσε ο ίδιος φέρνοντας τη ζώνη στα μέτρα μου,έτρεχε λιγότερο και επιβράδυνε πολύ σε κάποια σαμαράκια της διαδρομής,μην τυχόν αναπηδήσω και βρω την οροφή..
Με μετέφερε σαν πορσελάνινο αυγό Σβαρόφσκι
Ναι,για κάποιους μπορεί να ακούγεται σαν ρουτίνα και κλινική μαζικών μεταμοσχεύσεων,αλλά βλέποντας και τα αποτελέσματα,στις περισσότερες περιπτώσεις τα καταφέρνουν καλά.