Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Kαλησπερα Αρη,εστειλες φωτογραφια στον γιατρο σου ;
Αυτή η ρωγμή δεν είναι κάτι κακό η ανησυχητικό... ωστόσο πρέπει να πας να σε καθαρίσουν...
@Aris81 οι πιο δύσκολοι μήνες είναι οι πρώτοι γιατί τα grafts θα πέσουν και θα πρέπει να ξαναβγούν... από τον τρίτο μήνα σκάνε οι τρίχες στις περισσότερες περιπτώσεις...
Δεν συμφωνούμε αλλά κάνεις κορτοραπτική και φυσικά δεν απάντησες πουθενά.Y
Τελικά είδες που συμφωνούμε....Καλή επιτυχία φιλε
Kαλησπερα Αρη,εστειλες φωτογραφια στον γιατρο σου ;
Μπραβο,χαιρομαι Αρη.Έλαβα απάντηση άκρως καθησυχαστική,
πως αυτές οι ρωγμές στην κρούστα προκαλούνται στην περίπτωσή μου από
την υποχώρηση του πρηξίματος,δεν επηρεάζουν τα grafts
και είναι μέρος της διαδικασίας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπραβο,χαιρομαι Αρη.
Σου ειχε δωσει για τις πρωτες μερες καποιο ειδους σπρει ωστε να κρατας τα μεταμοσχευμενα μαλλια ενυδατωμενα;Κατι που δινεται μονο για τις πολυ πρωτες μερες που βοηθαει να υποχωρουν τα κακαδακια.Πως πλενεις το σημειο αυτο βαζεις δυναμη η το κανεις απαλα;Απο καποιο σημειο και μετα θελει λιγο περισσοτερη πιεση,ακομα βεβαια ειναι νωρις νομιζω,ποιο ειναι το πρωτοκολλο πλυσιματος που σου εχει δωσει ο γιατρος;
Καλή συνέχεια φίλε...Δεν συμφωνούμε αλλά κάνεις κορτοραπτική και φυσικά δεν απάντησες πουθενά.
Μμ που έχεις κάνεις και εξήγησε μου που έχεις καεί και πόσα χρόνια πριν από τους Έλληνες γιατρούς?
Ναι @Aris81 νομιζω ειναι καλη ιδεα αυτο... ετσι θα ειναι ολο κ πιο ευκολο σε καποιον που σκεφτεται να κανει μεταμοσχευση στην Τουρκια να βρει κ τις ολες τις απαραιτητες πληροφοριες οχι μονο για την επεμβαση αλλα γενικα για ολην την εμπειρια απο την αρχη ως το τελος.Μέχρι που να αλλάξει η παράνοια των 1500ευρώ για 4500grafts και αν η Τουρκία(ανεξαρτήτου κλινικής) δίνει κάποιες αξιοπιστες λύσεις,
ίσως να μαζευόμασταν μερικοί που έχουμε πάει και να γράψουμε μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους.
Από το που ΔΕΝ αλλάζουμε νόμισμα,μέχρι την παραμικρή ταξιδιωτική πληροφορία που θα κάνει το ταξίδι πιο εύκολο.
Εμένα για παράδειγμα με πήραν από το ξενοδοχείο
για το αεροδρόμιο 2,5 ώρες πριν την αναχώρηση(είχα και βαλίτσα να παραδώσω εξαιτίας των lotion που μου έδωσαν)
αλλά τελικά με τόσους ελέγχους διαβατηρίων και ασφαλείας,
ο χρόνος ήταν ο απαιτούμενος.
Αν ήμουν μόνος μου,δεν παίζει να ξεκινούσα από το ξενοδοχείο
2,5 ώρες πριν την πτήση..
O doctor Balwi στην εκανε την επεμβαση;Oταν λες οτι εκλεισες στο παραρτημα τους τι εννοεις ;Εχουν και στην Ελλαδα γραφεια;Να συνεχισεις να ακολουθεις τις οδηγιες του και ολα θα πανε καλα
Ναι @Aris81 νομιζω ειναι καλη ιδεα αυτο... ετσι θα ειναι ολο κ πιο ευκολο σε καποιον που σκεφτεται να κανει μεταμοσχευση στην Τουρκια να βρει κ τις ολες τις απαραιτητες πληροφοριες οχι μονο για την επεμβαση αλλα γενικα για ολην την εμπειρια απο την αρχη ως το τελος.
Αν θελεις πες μας λιγο την διαδικασια της επεμβασης, πχ ποιος εκανε τι ; τι συμμετοχη ειχε ο γιατρος ; κτλπ...