Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

n094

Active Member
RE: πριν και μετα απο 13 μηνες(strip στην HDC)

Floskara είπε:
Ααα οκ, ευχαριστώ πολυ! Δεν μου λες επίσης : όταν κανείς το μασάζ , το κανείς με γυμνά χέρια χέρια ή φοράς γάντια; Γιατι διάβασα τωρα πως δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με αλλα μέρη του σώματος..Επίσης νοιώθω σαν να ανεβαίνει λιγο η πίεση μου και να έχω κάτι σαν ταραχή για λιγη ωρα μόλις την βάζω. Ειναι φυσιολογικό και θα περάσει με τον καιρο όσο βάζω ή λες καλύτερα να την διακοψω τελείως;

Flosk υπάρχουν αυτά τα συμπτώματα από την χρήση μινοξιδίλης, αν είναι έντονα συμβουλέψου τον γιατρό σου και ρώτα τον αν πρέπει να συνεχίσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

Billy_tramp είπε:
εννοεις για τα σαμπουαν ή τη μινοξ? Για τα σαμπουαν μόλις τελειώσουν αυτα που μου εδωσαν, να συνεχίσω με το προηγούμενο. Για την μινοξ 2% , 1ml δυο φορες τη μερα και μετα το 6μηνο θα παρω 5%..

Για τη minox εννοουσα Billy! Οκ σε ευχαριστώ και αναμένω καινούριες Φωτο στο νήμα σου..

n094 είπε:
Floskara είπε:
Ααα οκ, ευχαριστώ πολυ! Δεν μου λες επίσης : όταν κανείς το μασάζ , το κανείς με γυμνά χέρια χέρια ή φοράς γάντια; Γιατι διάβασα τωρα πως δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με αλλα μέρη του σώματος..Επίσης νοιώθω σαν να ανεβαίνει λιγο η πίεση μου και να έχω κάτι σαν ταραχή για λιγη ωρα μόλις την βάζω. Ειναι φυσιολογικό και θα περάσει με τον καιρο όσο βάζω ή λες καλύτερα να την διακοψω τελείως;

Flosk υπάρχουν αυτά τα συμπτώματα από την χρήση μινοξιδίλης, αν είναι έντονα συμβουλέψου τον γιατρό σου και ρώτα τον αν πρέπει να συνεχίσεις.
Ευτυχώς N094 δεν ειναι έντονα , θα πάω αυριο να αγοράσω μια καινουρια, βλέπω πως θα αντιδρασω και σε αυτή και αναλόγως πρατω..

Flosk

Well-Known Member

Παιδια ανεβαζω 3 φωτο αφου κουρευτηκα στα 12 χιλιοστα..Η πρωτη ειναι στο σπιτι με φλας,η δευτερη στο σπιτι χωρις φλας και μια εξω με συννεφιασμενο καιρο.Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα αλλα θα ηθελα να ειναι ακομα καλυτερο εφοσον γινεται και μιλαω βεβαια για την ενωση μπροστα και για το crown που βεβαια εχει καποιες ξανθες τριχες και αν αυτες ωριμασουν και μαυρισουν στους επομενους μηνες ισως να μην χρειαζεται και μεγαλη διορθωση..Την Τριτη θα παω στο κο Φιουρη αν βρεθει χρονος αφου θα βρισκεται Ελλαδα για να με δει και απο κοντα και να μου πει την γνωμη του.
Τη minox την εκοψα μετα απο 2 εβδομαδες χρησης γιατι αισθανθηκα λιγο περιεργα και ισως να ειχα παρενεργειες..εχω να βαλω καμια 10αρια μερες!!!

Συνημμένα

• IMG_2878.PNG
    IMG_2878.PNG
    1,003.6 KB · Προβολές: 751
  • IMG_2903.PNG
    IMG_2903.PNG
    757.1 KB · Προβολές: 702
  • IMG_2911.PNG
    IMG_2911.PNG
    1.2 MB · Προβολές: 730

n094

Active Member

Flosk, το έχουμε ξαναπεί θα χρειαστείς μια μικρή διορθωτική ακόμα και είμαι σίγουρος πως θα είσαι σούπερ, αλλά το θέμα είναι ότι χωρίς βοήθεια με θεραπεία φίλε δεν κάνεις πολλά πράγματα. Δηλαδή από την στιγμή που υπάρχουν αυτά τα τριχάκια που λες, αν δεν τα "βοηθήσεις" λίγο, με τις μμ το μόνο που θα κάνεις είναι "ράβε ξήλωνε", θα βάζεις νέα θα πέφτουν τα παλιά και το αποτέλεσμα θα είναι να χρειαστείς πολλές μμ. Εγώ αυτό έπαθα, αν είχα βρει την πληροφορία που δίνει αυτό το φόρουμ πριν 6 χρόνια τώρα θα είχα γλιτώσει τουλάχιστον 2 μμ (και βέβαια πολλά χρήματα) θα είχα σώσει πολλά από τα μαμά μαλλάκια που πέσανε μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια. Πρέπει οπωσδήποτε να συνδυάσεις τις μμ σου με μια θεραπεία φίλε!!!

Flosk

Well-Known Member

Ν094 σιγουρα θα χρειαστει να ξανακανω αλλη μια καλη μμ στο μελλον (ασχετα απο τη διορθωτικη),εχω συμβιβαστει με αυτο.Το θεμα ειναι οτι με τις θεραπειες αν τελικα για οποιοδηποτε λογο τις κοψουμε θα χασουμε οτι παλευαμε για χρονια στο αψε σβησε και ενα καρο λεφτα που θα εχουμε σπαταλησει θα πανε φουντο.Αλλωστε εχω διαβασει απο παρα πολλους οτι αυτα που τους εδιναν οι θεραπειες για χρονια καποια στιγμη μετα επαψαν και χασαν αυτα τα μαλλακια που φυλαγαν με νυχια και με δοντια.Και λεω εγω τωρα να ασχολουμαι ολη μερα με τις τριχες στο κεφαλι μου ,να χαλαω λεφτα και μετα τελικα να ξανακανω μμ τι νοημα εχει..??
Εστω οτι καποιος δαπανα 50 ευρω το μηνα σε μινοξ,φινα και ειδικα σαμπουαν(ισως ειναι λιγοτερα,δεν ξερω) για 10 χρονια αναλογει 6000 ευρω (και ταιζεις και με φαρμακα τον οργανισμο σου εχοντας καποιες φορες και παρενεργειες..).Θα προτιμουσα να βαλω 3000 grafts με τη μια και να ξεγνοιασω και ας μην γελιομαστε το αποτελεσμα που πηρα απο την μμ δεν θα το ειχα απο κανενα φαρμακο..Αυτη ειναι η γνωμη μου..Τη minox την ξεκινησα με πλανο τους 2 μηνες μηπως επιταχυνω τα μεταμοσχευμενα γιατι με θεωρω παρα πολυ αργο,μετα θα την εκοβα ουτος ή αλλος..

n094

Active Member

Επιλογές είναι αυτές δεν θα διαφωνήσω μαζί σου... άλλωστε και εγώ (άθελά μου) εκεί το πήγα... 4 και μισή μμ και σχεδόν ησύχασα...και λέω σχεδόν επειδή ο μπαμπάς αγγίζει το NW7 και άρα η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαι σε εγρήγορση...

Flosk

Well-Known Member

Κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική..Εμένα ο δικός μου ειναι καθαρό 5αρι και πιστεύω και γω εκεί οδευω!Αν είχα μεγαλύτερο πρόβλημα ενδεχομένως να χρειαζομουν συνδυασμο μμ και θεραπειών!Το θέμα ειναι στο τέλος να μην μετανοιωνουμε και νομίζω κανένας από μας δεν εχει μετανοιωσει για τις επιλογές του τελικά!

Flosk

Well-Known Member

Καλημέρα παιδιά! Επέστρεψα μόλις από το ραντεβού που είχα με τον κο Φιουρη για την εκτίμηση της μμ μου! Εχουμε και λέμε: μπροστά θα χρειαστω περί τα 200 μοσχεύματα για την ενωση και πίσω 200-300! Τα νούμερα δεν ειναι εκτίμηση γιατρού αλλα του κου Φιουρη και άρα ακριβές νούμερο τη μέρα της διαδικασίας που μάλλον παει για καλοκαίρι αφού μου ειναι πιο εύκολο λόγω δουλειάς!
Η μονη μου οικονομική επιβάρυνση θα ειναι τα αεροπορικά που θα ισοσκελιστουν με τα λίγα extra μοσχευματα που θα χρειαστω για μια μικρή περαιτέρω αραιωση που σύμφωνα με τον Κο Φιουρη έχει προκύψει σε ένα σημείο στην κορυφή του κεφαλιού μου πέρα απτό σημείο που έχουν τοποθετηθεί μοσχεύματα στο παρελθόν .
Προσωπικα δεν έχω κανένα παράπονο από τη συνάντηση μας, ο άνθρωπος ήταν πολυ ευγενικός και πρόθυμος να μου λύσει κάθε απορία και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την βελτίωση του προβλήματος μου!
Απλα και ξεκαθαρα πράγματα από την αρχή εώς τωρα στη σχέση που έχω με την εταιρεία..
Δεν θα ξαναευχαριστησω δημόσια (μόλις το έκανα) για να μην γίνομαι κουραστικος !

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

εμενα που ο μπαμπας μου ειναι 62 και φουλ στο μαλλι τι να πω?

Flosk

Well-Known Member

Καλή ανάσταση σε όλους παιδιά!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Επισης Flosk!!!

Billy_tramp

Member

FLosk έχεις δει μείωση της πυκνότητας τώρα που είσαι σχεδον 1,5 χρονο μετα την μεταμόσχευση σε σχέση με τον 7-8 μήνα?

Flosk

Well-Known Member

Οχι Billy ίσα ίσα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ειναι πολυ καλύτερα τώρα από το 8μηνο τα πράγματα! Απο αυτές που μπηκαν πλεον εχουν καλύτερη φορά και κάποιες τριχουλες μαλιστα που ήταν πολυ λεπτές και κοντές έχουν αρχίσει τουλάχιστον να μεγαλώνουν αλλα όχι και να παχαινουν δυστυχώς (τουλάχιστον οι περισσότερες)
Εγώ ως γνωστόν έχω ανάγκη στην ενωση και στο crown που δεν είχε την ίδια επιτυχία με μπροστά αλλα ότι ήταν καλό στο 8μηνο τώρα ειναι καλυτερο!

Ανεβαζω μερικές Φωτο Billy

2η Φωτο.......

3η Φωτο...

4η Φωτο.....

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    451.1 KB · Προβολές: 600
  • image.jpg
    image.jpg
    222.9 KB · Προβολές: 625
  • image.jpg
    image.jpg
    187.6 KB · Προβολές: 598
  • image.jpg
    image.jpg
    216.9 KB · Προβολές: 580

Flosk

Well-Known Member

Ανεβαζω μερικές Φωτο Billy

kouklos10

Member

flosk για να κλεισεις crown τι εκτιμηση ειχαν κανει???? ποσα γραφτς χρειαζεσε εκει?????

Flosk

Well-Known Member

kouklos10 μου ειχε πει ο Κος φιουρης που ειναι στο κομματι επικοινωνιας γυρω στα 300 για το crown αλλα αυτη ηταν μια προσωπικη του εκτιμηση και μου ειχε αναφερει πως επρεπε να με δει ο γιατρος για να ξερουμε ακριβες νουμερο..
Εγω πιστευω πως χρειαζονται παραπανω αλλα δεν θελω να χρησιμοποιηθουν και πολλα γιατι θα χρειαζομαι αποθεμα για το μελλον. Αυτο που με καιει πιο πολυ ειναι η ενωση προστα γιατι ειναι πιο αχαρο σαν σημειο απο το crown (το οποιο ειναι συνηθες σημειο για να χανει καποιος μαλλι) και φαινεται πιο ευκολα και κυριως με κοντο κουρεμα..

Adriano

Well-Known Member

Flosk θέλω αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή.Θα κάνεις fue έτσι?Ρε μαν γιατί δεν πας να κάνεις micropigmentation στην ουλή για να τα κόβεις και πιο κοντά? Ήθελα καιρό να στο πω.Θα φάινεται πιο ωραίο το δέσιμο με το φυσικό μαλλί.Και αφού θα σε ξυρίσουν για την fue να μην έχεις την ουλή να σε χαλάει.Και τα πλαινά σου κόβε τα πιο κοντά.Θα φαίνεται πιο ωραίο το μαλλί και περιποιημένο.Και θα φαίνεσαι και πιο νέος.

Flosk

Well-Known Member

Adriano thanks για τη συμβουλή ! Το έχω στο μυαλό μου το micro pigmentation εννοείται αλλα αν δεν δω από κοντά αποτέλεσμα δεν προχωραω σε αυτή τη λύση.. Θέλω επίσης όταν πάω Κύπρο το καλοκαίρι με το καλο να ρωτήσω και τη γνώμη του Μαρα για αυτό γιατί παίζει και η λύση του να βάλω fue στην ουλη! Θα συμφωνήσω επίσης για τα κοντά πλαινα. Το έκανα εχθές και ειναι πολυ καλύτερα τώρα..

Μπλουζα