Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

n094

Active Member
RE: πριν και μετα απο 13 μηνες(strip στην HDC)

Flosk με μια καλή FUE θα δείξεις σούπερ. Όπως λες και εσύ και σου έχουμε πει και αρκετοί εδώ μέσα κατά καιρούς πρέπει να δώσεις βάση στην ένωση, αλλά και σε μια μικρή πύκνωση μπροστά. Τώρα για πίσω, που είναι και λίγο δύσκολο σημείο, σίγουρα χρειάζεσαι παραπάνω από 300 μοσχεύματα, αλλά αν δεν έχεις χρήματα να δώσεις, τότε καλύτερα να επικεντρωθείς όντως μπροστά όπως λες.

Για το SMP, είναι μια καλή λύση, αλλά αφού σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις κάποια μοσχεύματα στην ουλή, κάνε πρώτα αυτό και μετά ότι κενό υπάρχει το καλύπτεις με SMP και σίγουρα θα μπορείς να τα κουρεύεις κοντά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member

N094 είπα πως δεν θέλω να μπουν πολλα πίσω γιατί ειναι πολυ πιθανό να μεγαλώσει το crown αλλα και να χάσω από το middle area στο μελλον γιαυτο θέλω να κάνω σωστή διαχείριση και να μην σπαταλησω δοτρια για το crown αφού όλες οι υπόλοιπες περιοχές ειναι πιο σημαντικές για μένα στην εμφάνιση μου! Μακάρι από την πρώτη να είχε παει λίγο καλύτερα και να μην είχα αυτόν τον προβληματισμό αλλα φυσικά δεν μπορω να έχω και παράπονο αφού έχει βελτιωθεί ήδη πολυ η εικόνα μου και έχει αναπτερωθει το ηθικό μου μετά τη μμ !

Adriano είπε:
Flosk θέλω αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή.Θα κάνεις fue έτσι?Ρε μαν γιατί δεν πας να κάνεις micropigmentation στην ουλή για να τα κόβεις και πιο κοντά? Ήθελα καιρό να στο πω.Θα φάινεται πιο ωραίο το δέσιμο με το φυσικό μαλλί.Και αφού θα σε ξυρίσουν για την fue να μην έχεις την ουλή να σε χαλάει.Και τα πλαινά σου κόβε τα πιο κοντά.Θα φαίνεται πιο ωραίο το μαλλί και περιποιημένο.Και θα φαίνεσαι και πιο νέος.

Φιλε και μιας και αναφερθηκες, υπαρχουν βιντεακια για micropigmentation στην ουλή?και επισης ηθελα να ρωτησω αν αυτο http://www.techgear.gr/laser-tissue-welding-method-instead-of-stitches-68920/ εχει καμια σχεση με το acell, kai an οχι αν ατο χει ακουσει κανεις και αφορα scar apo strip.σορρυ που το βαζω στο θεμα του φλοσκ, αλλα ενα παλιο θεμα με ασελ που θυμομουν ειναι κλειστο

παρεπιμπτόντως, φλοσκ και εγω νομιζω οτι το να κοιταξεις κυριως το κομματι της ενωσης που λες θα ναι η καλυτερη επιλογη. Πισω, μια αραιωση(αδειος δεν εισαι) νομιζω οτι δε σε χαλαει πολυ.τωρα αν μπορεις να το ενισχυσεις κ εκει με καποια τριχοθυλακια, συν καποια θεραπεια(που λογικα θα κανεις) νομιζω οτι θα σαι σουπερ.

kouklos10

Member

flosk σε ρωτησα γιαυτο ακριβως γιατι μου φαινονται λιγα αυτα που σου ειπαν για το crown πιστευω οτι θες γυρω στα 1200 για να δεσει καλυτερα με το υπολοιπο. βεβαια σιγουρα καλυτερα ειναι να επικεντρωθεις στο μπροστινο κομματι και βλεπεις μετα με τα ποιο πισω.

Flosk

Well-Known Member

sanmartean15 είπε:
Adriano είπε:
Flosk θέλω αν μου επιτρέπεις μία συμβουλή.Θα κάνεις fue έτσι?Ρε μαν γιατί δεν πας να κάνεις micropigmentation στην ουλή για να τα κόβεις και πιο κοντά? Ήθελα καιρό να στο πω.Θα φάινεται πιο ωραίο το δέσιμο με το φυσικό μαλλί.Και αφού θα σε ξυρίσουν για την fue να μην έχεις την ουλή να σε χαλάει.Και τα πλαινά σου κόβε τα πιο κοντά.Θα φαίνεται πιο ωραίο το μαλλί και περιποιημένο.Και θα φαίνεσαι και πιο νέος.

Φιλε και μιας και αναφερθηκες, υπαρχουν βιντεακια για micropigmentation στην ουλή?και επισης ηθελα να ρωτησω αν αυτο http://www.techgear.gr/laser-tissue-welding-method-instead-of-stitches-68920/ εχει καμια σχεση με το acell, kai an οχι αν ατο χει ακουσει κανεις και αφορα scar apo strip.σορρυ που το βαζω στο θεμα του φλοσκ, αλλα ενα παλιο θεμα με ασελ που θυμομουν ειναι κλειστο

παρεπιμπτόντως, φλοσκ και εγω νομιζω οτι το να κοιταξεις κυριως το κομματι της ενωσης που λες θα ναι η καλυτερη επιλογη. Πισω, μια αραιωση(αδειος δεν εισαι) νομιζω οτι δε σε χαλαει πολυ.τωρα αν μπορεις να το ενισχυσεις κ εκει με καποια τριχοθυλακια, συν καποια θεραπεια(που λογικα θα κανεις) νομιζω οτι θα σαι σουπερ.

Sanmartean15 δεν ακολουθω καποια θεραπεια και τους λογους τους εχω αναπτυξει παλαιοτερα στο νημα μου, κατα τα αλλα χαιρομαι που το προσεγγιζεις οπως και γω το θεμα της διαχειρισης των μοσχευματων, σημαινει μαλλον πως το σκεφτομαι καλα..

Πολυ ενδιαφερον αρθρο αυτο που εστειλες ,μακαρι να εξελιχθει αυτη η τεχνικη γιατι θα ειναι πολυ χρησιμη για μας αλλα και οσους εχουν υποστει οποιαδηποτε εγχειρηση

Flosk

Well-Known Member

kouklos10 είπε:
flosk σε ρωτησα γιαυτο ακριβως γιατι μου φαινονται λιγα αυτα που σου ειπαν για το crown πιστευω οτι θες γυρω στα 1200 για να δεσει καλυτερα με το υπολοιπο. βεβαια σιγουρα καλυτερα ειναι να επικεντρωθεις στο μπροστινο κομματι και βλεπεις μετα με τα ποιο πισω.
Kouklos10 με 1200 μαλλον θα φουλαρε το crown αλλα θα ειχα σπαταλησει στα 30 μου 1200+3300+οτι χρειαστω για την ενωση = περιπου 4800 grafts.
Θα ειχα στην αποθηκη μου αλλα 2500 grafts max + οτι παρω απο μουσια για να καλυψω στο μελλον τα κενα σε middle και εξελιξη του crown.
Μην ξεχναμε οτι παω για 5αρης και πρεπει να πηγαινω συντηρητικα..

Flosk

Well-Known Member

Καλημέρα , έκανα κουρεματακι και θέλω τις γνώμες σας..

2η φωτο

3η Φωτο

4η φωτο

5η φωτο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    240.4 KB · Προβολές: 718
  • image.jpg
    image.jpg
    245.3 KB · Προβολές: 751
  • image.jpg
    image.jpg
    266.9 KB · Προβολές: 720
  • image.jpg
    image.jpg
    132.6 KB · Προβολές: 726
  • image.jpg
    image.jpg
    133.9 KB · Προβολές: 695

krhtikos21

Member

εσύ φίλε από άποψη ποιότητας είσαι ευχαριστημένος? Από μεριά κλινικής
σου χαν κάνει ξεκαθαρο πως θα ναι κάπως έτσι τα πράγματα?

πυκνότητας *

Flosk

Well-Known Member

Krhtikos21 μου είχε πει ο γιατρός συγκεκριμένα πως θα δείχνει ομοιομορφο το αποτέλεσμα χωρίς κενά στην πυκνότητα και οι φωτο που μου είχαν στείλει (σε mail) απο την κλινική με αντίστοιχες περιπτώσεις όπως της δικής μου ήταν καλύτερες απο το αποτέλεσμα που έχω αλλα μου είχαν τονίσει απο την αρχή μέχρι τώρα πως αν για οποιοδηποτε λογο προκυψει καποιο κενο (αφου καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη) θα το διορθώσουν χωρίς επιπλέον κόστος! Εγώ προσωπικά ειμαι ευχαριστημένος 80% απο το αποτέλεσμα μου αλλα όταν με το καλο κάνω και την διόρθωση στα κενα καταλαβαίνεις πως θα ειμαι πολυ κοντά στο 100% !

Και φυσικά το 100% δεν μπορεί να ειναι πυκνότητα αναλογη των υφιστάμενων μαλλιών μου αλλα να δίνει ομως αυτήν την ψευδαίσθηση ..
Επισης να τονίσω για να μην παρεξηγηθώ πως τα αποτελέσματα που είχα δει απο Ελλάδα απο γνωστές κλινικές και απο γνωστούς γιατρούς θα με ικανοποιουσαν 30-40 % λιγότερο απο το αποτελεσμα που έχω τώρα άρα εννοείται πως ειμαι πολυ ευχαριστημένος απλα δεν ειναι όσο τέλειο ηταν στις φωτογραφίες που είχα δει απο την κλινική πριν κανω την μ/μ ! Συνοψιζοντας η ψυχολογία ειναι ΣΧΕΔΟΝ στα σύννεφα ..

krhtikos21

Member

και πότε θα πας για την διόρθωση?
θα ναι όλα πληρωμένα από τους ίδιους?τότε είναι κάπως πιο λογικό!

Flosk

Well-Known Member

Ναι εκτός απο τα εισιτήρια αλλα έχεις δει το πριν μου πριν το πεις αυτο; Κάπου στον Αύγουστο μάλλον αλλα πρέπει να τους πάρω και ένα τηλ πρώτα για να το κλείσουμε..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member

Δεν ξέρω ρε φίλε εμένα πάντως ακόμα και τα λίγα κενά μου φαίνονται σαν μια φυσιολογική αραίωση.Το αποτέλεσμα είναι καλό και με την διορθωτική θα γίνει καλύτερο σίγουρα.Επίσης ωραίο το μούσι.

Flosk

Well-Known Member

Συμφωνώ και γω Adriano, δεν φαίνεται ότι έχω κάνει κάτι γιαυτο ειμαι και τόσο ευχαριστημένος ! Σε κολλητό μου που έκανε στον Γ.Γ. Πχ δεν φαίνονται το ίδιο καλα τα αραιά σημεία!Και γω ελπίζω σε αυτο που λες, θα αργησω πολυ να ξαναασχοληθω μετά αν όλα πανε καλα!thanks για το μουσι :)

Flosk

Well-Known Member

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/535054/kouti-tous-irthe-i-koup/

Billy_tramp

Member

φλοσκ στιλάτο σε βλέπω και τα γκομενάκια να πέφτουνε ενα ενα!

Flosk

Well-Known Member

Κρυβε λογια Billy γιατι ακουει και η γυναικα.. Χαχαχ

kouklos10

Member

χαχαχαχαχαχα α ρε billy θα τον καψεις τον χριαστιανο!!!!

Flosk

Well-Known Member

Εκλεισα εισητηρια για Κύπρο !!! 4 Αυγουστου πεταω, 5 την κάνω με Μαρα :) & 10 γυρίζω

n094

Active Member

καλή επιτυχία Φλοσκ, είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε όπως τα θες, άλλωστε δεν είσαι πρωτάρης ξέρεις πως πάει, τι θες και τι θα πετύχεις.

Μπλουζα