Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kwpous είπε:ρε παιδια στα ελληνικα φαρμακεια υπαρχει η μονο απο internet μπορω να το παρω?
cool11 είπε:Κι η ερωτηση ειναι: folligen ή thermascalp?
cool11 είπε:Κριμα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jimys είπε:folligen μαζι με μινοξ ταυτόχρονα δουλεύουν; οταν λεω ταυτοχρονα εννοω την ιδια περιοδο και οχι οτ ενα πανω στο αλλο.
mikegad είπε:βασικά για να είμαστε πιο ακριβής 35ευρώ (και κάτι ψιλά) είναι η τιμή του και είναι 226.8gr
Δεν την λες και κακή τιμή ,τόσο έχει το cg210 τα 120gr
Ακόμα καλύτερα (για όποιον έχει να τα δώσει μαζεμένα) τα 3 μπουκάλια μαζί που βγαίνει στα 27,50 το καθένα
35007 είπε:kapa τωρα βαζω 2 φορες τη μερα τρικομιν. Μολις τελειωσει σε κανα μηνα περιπου θα ξεκινησω τα φολιτζεν και θερμασκαλπ. Στους ποσους μηνες να περιμενω τα πρωτα αποτελέσματα από αυτά τα 2? Μετα από ποσο καιρο συνεχομενης χρησης θα αρχισουν και αυτά να χανουν? Σε ρωταω για να προσαρμοσω την παραγγελια μου αναλογα.
την μινοξιδιλη μην την κοβεις,τουλαχιστον για λιγους μηνες,απλα προσθεσε folligen.Serifis είπε:Λοιπόν Κάπα, μου φαίνεται πως θα παίξω μπάλα όπως παίζεις και εσύ. Πλέον η μίνο έχει γίνει νεράκι εδώ και 3 χρόνια και πέφτει η απόδοση της, αλλά δεν γίνεται να την κόψω γιατί ακόμα 'κρατάει' τους κροτάφους. Ξεκινάω Φόλιτζεν και εγώ, μαζί με μίνο, και έχω περιέργια να δώ τι θα μου δώσουν τα πεπτίδια γιατί δεν έχω ξαναδοκιμάσει. Απλά είμαι σε δίλλημα, να συνεχίσω το ρόλλερ( γιατί ότι είχε να δώσει με μίνο το έδωσε..); Και να το συνδιάσω με φόλιτζεν; Θα κουμπώσω και τα Ω3 και all in για το καλοκαίρι!