Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν υπαρχει οικονομικο προβλημα θα ελεγα να παρεις το πιο φθηνο.cool11 είπε:Επειδη τα λεφτα 'δεν φτανουν΄, ταλαντευομαι σε νεα αγορα thermascalp ή folligen...
nothinggr είπε:Η προτεινόμενη δοσολογία του foligen είναι παρόμοια με της μινοξ? Δηλαδή 2ml/1 φορά τη μέρα?
petrosAlex είπε:Καπα να ρωτησω..τa αποτελεσματα του folligen θα αρχισουν να υποχωρουν οπως της μινοξιδιλης μετα απο 1,5 - 2 χρονια? γνοριζεις κατι?.. Ευχαρηστω
kapa είπε:ενας καινουριος κυκλος ξεκιναει.:18m:
σκετο.
με roller.
με βουρτσα.
με γαλβανικο ρευμα.
οντως το folligen προκαλει τσιμπιματακια στο δερμα στην αρχη.
δεν λαδωνει καθολου και ειναι το φθηνοτερο σκευασμα που υπαρχει για τριχοπτωση.
το μπουκαλι του ειναι 8 oz=240ml
zafi1988 είπε:Φίλε Κapa μπορώ να το συνδυάσω με minoxidil foam η υγρό και dht blocker;Και εάν ναι με πόσες ώρες διαφορά;Επίσης ποια η γνώμη σου για το σαμπουάν Folligen και το conditioner ;γιατί τα πουλάνε όλα μαζί σαν Folligen combo..
kapa είπε:zafi1988 είπε:Φίλε Κapa μπορώ να το συνδυάσω με minoxidil foam η υγρό και dht blocker;Και εάν ναι με πόσες ώρες διαφορά;Επίσης ποια η γνώμη σου για το σαμπουάν Folligen και το conditioner ;γιατί τα πουλάνε όλα μαζί σαν Folligen combo..
μπορει να συνδιαστει με μινοξιδιλη και με αλλο τοπικο.
εγω θα τα εβαζα και με 10 λεπτα διαφορα.
δεν εχω δοκιμασει ολη την σειρα folligen και δεν γνωριζω.
την λοσιον folligen μπορεις να την βρεις και σκετη
cool11 είπε:Νομιζω πρεπει να γινει ενα τοπικ ειδικα για folligen.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
athenian είπε:απο παρενεργειες εχει ακουστει τπτ?
ΜΙΚΕΣ είπε:Θελω κ εγω να το δοκιμασω.Ελλαδα υπαρχει η πρεπει να το παραγγειλω απο εξω?
δεν εχει δοκιμαστει,αλλα θα δουλεψει.ΜΙΚΕΣ είπε:Φιλε Καπα πιστευεις εναλαξ με μινοξιδιλη θα δουλευει το folligen?Eχει δοκιμαστει ποτε?