Future is here astressin b topical solution

kos1987

New Member
Απ: Future is here astressin b topical solution

Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον μια εταιρια να βγαζει το προιον της στην αγορα χωρις να ανακοινωνει τπτα σχετικο με ερευνα.Επειδη το καταταξανε στην κατηγορια των καλλυντικων δεν περναει απο εγκριση fda αρα δεν εχει απαιτουμενες μελετες που να αποδεικνυουν κατι επισημα αλλα πεφτει τρελη διαφημιση στο ιντερνετ χωρις καμια αποδειξη...ο χρονος θα δειξει :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

MANKAR είπε:
μπορεις να μας εξιγησεις τι μας λεει εδω???ευχαριστω!!@@@
λεει οτι η divine skin εκανε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου κατα $1.73 million
για να μπορεσει να καλυψει τις παραγγελιες της σε ολο το κοσμο.Με λιγα λογια εχει γινει ενας χαμος
αποτι καταλαβαινω θα τα κονομησουνε...

Georgex6

Well-Known Member

Οι ερευνητες στο hairloss-research.com ποσταραν τη προκαταρκτικη ερευνα και στις 5 νοεμβριου θα εχουμε τη τελικη ερευνα (final report) τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα
http://www.hairloss-research.com/hair-loss-latest-research/astressin-b/

GK

New Member

Εγώ την σπέκτραλ την εμπιστεύομαι από άποψη ποιότητας, χρησιμοποιώ 3 προϊόντα της εδώ και ένα χρόνο και είμαι ικανοποιημένος.
Το μόνο αντίξοο, ότι είναι τσιμπημένα. Χρησιμοποιώ μινοξιδίλη, το σαμπουάν (και στα 2 άλλαξαν την φόρμουλα) και χρησιμοποιώ και την λοσιόν.

Κατανοώ ότι ουσιαστικά δεν απέχει η απλή μινοξιδίλη από αυτή που πασάρει η σπέκτραλ, αλλά εμένα με ικανοποιεί. πεστε το και κόλλημα το δέχομαι.

Τώρα για το καινούργιο δεν ξέρω, αλλά θα το τιμήσω σίγουρα ώστε να ενημερώσω εδώ και τα συντρόφια.

xaris12

Member

Και ισχυριζονται οτι στο final report,θα δωσουν και λεπτομεριες για τις δοσολογιες καθως και τα υλικα του σκευασματος...

LOK

Member

Για να δούμε... Θέλω να είμαι αισιόδοξος... Πιστεύω οτι θα είναι καμια super ντόπα..., και αν υπολογίσουμε οτι οι 'εξαρτημένοι' που βλέπουμε στους δρόμους, έχουν όλα τα μαλλιά τους, ίσως να έχει αποτέλεσμα... ;D

Στο θέμα παρενέργειες, είμαι λίγο απαισιόδοξος...

xk

Active Member

τοσα χρονια εχουμε κολλησει στα ιδια κ τα ιδια,μακαρι να μας δωσει ενα boostaρισμα,εστω κ μικρο...

Georgex6

Well-Known Member

LOK είπε:
Για να δούμε... Θέλω να είμαι αισιόδοξος... Πιστεύω οτι θα είναι καμια super ντόπα..., και αν υπολογίσουμε οτι οι 'εξαρτημένοι' που βλέπουμε στους δρόμους, έχουν όλα τα μαλλιά τους, ίσως να έχει αποτέλεσμα... ;D

Στο θέμα παρενέργειες, είμαι λίγο απαισιόδοξος...
αποτι διαβαζουμε η κυρια παρενέργεια ηταν διάρροια
υ.γ. το συγκεκριμένο σκεύασμα της ds πάντως το οποιο ειναι τοπικο (με οτι αυτο συνεπαγεται), αποτι διαβάζω θα αρχίσει να κυκλοφορει απο 31 οκτωβριου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LOK

Member

Τουλάχιστον σε αυτή την παρενέργεια υπάρχει λύση...

Συνημμένα

• Pampers funny.jpg
    Pampers funny.jpg
    10.1 KB · Προβολές: 261

Driver

Member

Georgex6 είπε:
Οι ερευνητες στο hairloss-research.com ποσταραν τη προκαταρκτικη ερευνα και στις 5 νοεμβριου θα εχουμε τη τελικη ερευνα (final report) τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα
http://www.hairloss-research.com/hair-loss-latest-research/astressin-b/

Αν κατάλαβα καλά, αφορά ποντίκια κι όχι ανθρώπους αυτό.

Η μέρα πλησιάζει με την τελική αναφορά τους, οπότε και βλέπουμε!

Το θέμα είναι: το έχει πάρει κανείς; είναι διαθέσιμο τώρα από κάπου;

xDante

Member

αυτό με τα ποντίκια ειλικρινά δεν το έχω καταλάβει... έχουν τα ποντίκια ΑΑ ρε γαμώτο ? :'(

και το κορυφαίο

We have posted this alert before, but today we received worrying news of patients allegedly injecting themselves with topical solutions of Astressin-B.

I can’t stress enough how dangerous doing something like this is. Not only has the compound not been deemed safe, but injecting a solution that is intended to be used topically is boarder line insane. Please contact us in case you see people discussing this topic in forums or discussing groups so that we can intervene and help.

τόσο απελπισμένοι που βαράγαν ενέσεις :D :D :D

Driver

Member

Απ΄ότι είδα δεν υπήρξε ανακοίνωση στις 5 όπως είχαν πει.
Οπότε κοιτάζουμε αλλού.

Όσο για τους άλλους που βάραγαν ενέσεις... No comment!

Georgex6

Well-Known Member

Driver είπε:
Απ΄ότι είδα δεν υπήρξε ανακοίνωση στις 5 όπως είχαν πει.
The next update on project Norma will be the actual final report. We estimate that the document will be done by the 5th of November, but I believe it is reasonable to state that the data will not look too different from the preliminary report.
Οπότε κοιτάζουμε αλλού.
τι εννοεις μαυτο???
Όσο για τους άλλους που βάραγαν ενέσεις... No comment!
Ο καθενας στην απελπισια του μπορει να κανει τα παντα και εγω δε θα τον κρινω
but injecting a solution that is intended to be used topically is boarder line insane. καθαρη αστρεσσινη β 98% pure απο εταιρείες peptide synthesis δοκιμασανε δε πηρανε το psectral f7 και βαρεσανε ενεση και βασικα για να τελειωνει αυτο το θεμα ενα παιδι απο αμερικα εχει δοκιμασει μονο και απο τι εγραφε εβαλε 2,5 mg σε διαστημα 5 ημερων και τις ενεσεις τις εκανε στο ποδι και οχι στο κεφαλι
οποτε σουσιαστικα human trials απλα δεν εχουμε μαυτη την ουσια

xaris12

Member

Σημερα ανακοινωσαν οτι θα αρχισουν συντομα τα human trials,λογικα στο πρωτο εξαμηνο του '12.
http://www.hairloss-research.com/norma-project-status-clinical-trials/

xaris12

Member

Αμα μας βρει ο Γ' Παγκοσμιος αδερφε,το τελευταιο πραγμα που θα προχωρησει ειναι οι ερευνες για μαλλια.... :p :p τουλαχιστον δεν θα εχεισ προβλημα να τα ξυρισεις,αμα εισαι σε κανα βουνο ανταρτης.... :tease:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

xaris12 είπε:
Αμα μας βρει ο Γ' Παγκοσμιος αδερφε,το τελευταιο πραγμα που θα προχωρησει ειναι οι ερευνες για μαλλια.... :p :p τουλαχιστον δεν θα εχεισ προβλημα να τα ξυρισεις,αμα εισαι σε κανα βουνο ανταρτης.... :tease:
Άμα γίνουμε αντάρτες στα βουνά πρέπει να έχουμε μαλλιά για να μας ζεστένουν από το κρύο :monster:

Μπλουζα