Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
παρρηγειλα 3 σπεκτραλ φ7 6 δεκεμβριου και μου ειπαν οτι 7 του μηνος εχει αποσταλει η παραγγελια σημερα ειναι 30 και ακομα να παραλαβω :-[ ειχα στειλει μαιλ και μου ειπαν να περιμενω σημερα ξαναεστειλαAKHS είπε:Τελικά είναι πολλή αξιόπιστη η BIOVEA. Τους έστειλα mail ότι δεν ήρθε η παραγγελία μου και αμέσως μόλις είχαν διαθεσιμότητα (ξεπούλησαν αμέσως ) μου έστειλαν νέα χωρίς χρέωση. Επίσης αγόρασα μιας και έχουν πρόσφορα MINOXIDIL FOAM 5% μάρκας FOLIGAIN ( την ξέρει κανείς?) για 9 μήνες θεραπεία 72 ευρώ, δηλαδή 8 ευρώ τον μήνα.
Δεν έχω συμπληρώσει ακόμα μήνα και αυτό που παρατηρώ είναι να μεγαλώνει το χνούδι και κάνα δυο τριχούλες να εμφανίζονται δειλά δειλά. Είναι νωρίς ακόμα δεν ξέρω αλλά νομίζω μετά το τρίμηνο θα υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα το λιγότεροDriver είπε:Κανείς ακόμα να γράψει ένα update για το τι παίζει με το φάρμακο; Τι γίνεται;
χρησιμοποιουσες μινοξιδιλη πριν Ακη?AKHS είπε:Δεν έχω συμπληρώσει ακόμα μήνα και αυτό που παρατηρώ είναι να μεγαλώνει το χνούδι και κάνα δυο τριχούλες να εμφανίζονται δειλά δειλά. Είναι νωρίς ακόμα δεν ξέρω αλλά νομίζω μετά το τρίμηνο θα υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα το λιγότερο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όπως τα γράφει μέσα στης οδηγίες. Δηλαδή το πρωί σου λέει βαλε πρώτα αστρεσίνη και μετά από 10 λεπτά Μινοξιδίλη και το βράδυ το αντίστροφο.thimios72 είπε:πως τα χρησιμοποιεις και τα δυο?
AKHS είπε:Δεν έχω συμπληρώσει ακόμα μήνα και αυτό που παρατηρώ είναι να μεγαλώνει το χνούδι και κάνα δυο τριχούλες να εμφανίζονται δειλά δειλά. Είναι νωρίς ακόμα δεν ξέρω αλλά νομίζω μετά το τρίμηνο θα υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα το λιγότερο
Απο παρενεργειες και αποτελεσματα απολυτως τιποτα, θα συνεχισω κανα δυο μηνες ακομα αλλα μου φαινεται οτι παει και αυτο για snake oil.Driver είπε:Από παρενέργειες; Έχεις παρατηρήσει τίποτα;
Σου ηρθε η το παρηγγειλες?kapamarou είπε:πηρα ενα f7 για δοκιμη,μονο στους κροταφους,δεν περιμενω και θαυματα αλλα ποτε δεν ξερεις απο που θα ερθουν τα ραστα :
το παρηγγειλα σημερα απο beautypaths.Lab_hair είπε:Σου ηρθε η το παρηγγειλες?