montecristo
Well-Known Member
Καλή συνέχεια φίλε. Εύχομαι σε ενα τρίμηνο από τώρα να έχεις ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα...3ος Μήνας
Καλησπέρα comrades.
Σήμερα έκλεισα το 3ο μήνα από τη δεύτερη μεταμοσχευση .
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να βάλω φωτογραφίες αφού οι διαφορές δεν είναι φωτογραφικά ιδιαίτερα ορατές.
Ολα όμως βαίνουν καλώς και φαίνεται ότι η φυτρωση έχει ξεκινήσει χαλαρά εδώ και 2 εβδομάδες .
Αν η φυτρωση μοιάζει χρονικά με τη πρώτη μεταμόσχευση τότε στον επόμενο μήνα η βελτίωση θα είναι αρκετά αισθητή.
Η μόνη διαφορά που έχω δει είναι ότι δεν έχω βγάλει μεγάλα σπυράκια, κάτι που όμως είχε συμβεί στη πρώτη μεταμόσχευση .
Η ερυθρότητα είναι αρκετή , που ήταν αναμενόμενο, το ίδιο είχε συμβεί και στη πρώτη.
Συνεχίζω με Φιναστεριδη 1mg την ημέρα με κάποιες περιόδους που δεν έχω πρωινή στύση, αλλά επειδή σεξουαλικά είμαι ενεργός δεν έχω παρατηρήσει πτώση στη libido, η πρόβλημα στη στύση , οπότε δε με προβληματίζει ακόμα.
Επισης καθημερινά 2πλη εφαρμογή μινοξιδιλης αφρού που θα τη συνεχίσω άλλους 3 το πολύ μήνες, και μετά διαζύγιο .
Say hello wave goodbye που λέμε εδώ στο χωριό.
Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε εσάς και στις οικογένειές και φίλους σας.
Σχετικά με τις πρωινές στύσεις, τώρα με τη χρήση της φιναστερίδης έχεις παρατηρήσει ότι έχουν μειωθεί αισθητά; Επίσης κάπου είχα δει οτι είχες δοκιμάσει το συμπλήρωμα "Μακα", το οποίο βοηθάει στη λίμπιντο σε όσους παίρνουν φιναστερίδη αλλά και γενικότερα..το παίρνεις ακόμα ή το σταμάτησες και αν είδες κάποια αλλαγή;