Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εδώ και 1 χρόνο χρησιμοποιώ τοπική μινοξιδιλη σε υγρή μορφή(2φορες την ημέρα από 1ml)Όχι φίλε δε μου πάει η μινοξιδιλη .
Σα να δούλευα στα ορυχεία το βράδι είναι η μούρη μου το πρωί
Το θέμα με την μινοξιδίλη είναι πότε θα σταματήσει να λειτουργεί.εδώ και 1 χρόνο χρησιμοποιώ τοπική μινοξιδιλη σε υγρή μορφή(2φορες την ημέρα από 1ml)
2 μήνες στην αρχή έβαζα regaine και μετά kirkland.
πολύ φαγούρα, πολύ λαδωμα τα μαλλια αλλα τους τελευταίους 2 μήνες παρατηρούσα στον καθρέφτη ότι ειχα σακκουλες κάτω από τα μάτια ειδικα το πρωί καθώς επισης φαινόμουνα γερασμενος-ταλαιπωρημενος.
εδώ και 3 βδομάδες πήρα τη μινοξιδιλη της axelan
σχεδόν καθόλου φαγούρα.
λάδωμα 20% σε σχέση με τις άλλες 2
φύγανε οι σακκουλες αμέσως και δείχνω πάλι νέος όπως πριν.
προσωπικά μου έχει δώσει τεράστιο boost η μινοξιδιλη όπως και σε 2 φιλαράκια που τους έχω προτείνει έχουν δει κι αυτοί μεγάλη βελτίωση.
Male ευχαριστώ για τις πληροφοριες.ειμαι 45 εχω κανει μεχρι τωρα 4 μεταμοσχευσεις και ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που εβαλα minox.μου εδωσε πολυ καλο boost στα σημεια που δεν εχω βάλει μοσχευματα.αν με κρατήσει 10 χρονια θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος.Το θέμα με την μινοξιδίλη είναι πότε θα σταματήσει να λειτουργεί.
Σίγουρα σε ένα παρθένο (από αυτή την ουσία) θα δώσει συνήθως ένα δυνατό boost, και μπορεί να σε κρατήσει αρκετά καλά ακόμη και 8-10 χρόνια (αναλόγως πάντα της επιθετικότητας που έχει η ΑΓΑ στον καθένας).
Όταν όμως σταματήσει να πέφτει η δραστικότητα της, μπορεί να σε κρεμάσει πολύ απότομα.
Επίσης το 2 φορές την ημέρα από το 1 φορά την ημέρα έχει ελάχιστη εώς καθόλου διαφορά.
Αυτό το λέω καθαρά από προσωπική μου εμπειρία, ως ασταμάτητος χρήστης Regaine εδώ και περίπου 14 χρόνια.
Τίποτα φίλε μου να σαι καλά.Male ευχαριστώ για τις πληροφοριες.ειμαι 45 εχω κανει μεχρι τωρα 4 μεταμοσχευσεις και ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που εβαλα minox.μου εδωσε πολυ καλο boost στα σημεια που δεν εχω βάλει μοσχευματα.αν με κρατήσει 10 χρονια θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
Κ εγώ axelan χρησιμοποιώ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος, ούτε λάδωμα, ούτε μαύρα μάτια....Το μόνο που μπορώ να πω σαν μειονέκτημα είναι ότι το dispenser χαλάει συνέχεια κ ψάχνω να απο άλλο μπουκάλι να το αντικαταστησω..εδώ και 1 χρόνο χρησιμοποιώ τοπική μινοξιδιλη σε υγρή μορφή(2φορες την ημέρα από 1ml)
2 μήνες στην αρχή έβαζα regaine και μετά kirkland.
πολύ φαγούρα, πολύ λαδωμα τα μαλλια αλλα τους τελευταίους 2 μήνες παρατηρούσα στον καθρέφτη ότι ειχα σακκουλες κάτω από τα μάτια ειδικα το πρωί καθώς επισης φαινόμουνα γερασμενος-ταλαιπωρημενος.
εδώ και 3 βδομάδες πήρα τη μινοξιδιλη της axelan
σχεδόν καθόλου φαγούρα.
λάδωμα 20% σε σχέση με τις άλλες 2
φύγανε οι σακκουλες αμέσως και δείχνω πάλι νέος όπως πριν.
προσωπικά μου έχει δώσει τεράστιο boost η μινοξιδιλη όπως και σε 2 φιλαράκια που τους έχω προτείνει έχουν δει κι αυτοί μεγάλη βελτίωση.
Αν το συνδυάσεις με ντουτα νομίζω ότι θα δεις σημαντική βελτίωσηMale ευχαριστώ για τις πληροφοριες.ειμαι 45 εχω κανει μεχρι τωρα 4 μεταμοσχευσεις και ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που εβαλα minox.μου εδωσε πολυ καλο boost στα σημεια που δεν εχω βάλει μοσχευματα.αν με κρατήσει 10 χρονια θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ ωραίο georgie, πας να φτιάξεις hairline μπετό...εύχομαι να την χαρείς και στη γέφυρα του Brooklyn...5ος
Καλησπερα φίλοι
Έκλεισε και ο 5ος μηνας
Όλα μια χαρά
Άλλες 15μερες μονη εφαρμογή μινοξιδιλης και τέλος με το θέμα αυτό .
2φωτο από την εξέλιξη
Οι του 6ου θα βγουν στη γέφυρα του Brooklyn , το έχω κάνει τάμα
Θέλω να βγει δυνατή rockabilly , να συνδυαστεί ωραία και με ένα denim jacket Levi's που χτύπησα τελευταία.Πολύ ωραίο georgie, πας να φτιάξεις hairline μπετό...εύχομαι να την χαρείς και στη γέφυρα του Brooklyn...
Πλέον θα κυκλοφορείς με άλλον αέρα φίλε…γύρισες τον χρόνο πίσω !Θέλω να βγει δυνατή rockabilly , να συνδυαστεί ωραία και με ένα denim jacket Levi's που χτύπησα τελευταία.
Μεγάλη αλητεια στα γεράματα
Θα το δουμε στο τελος πως θα δείχνει σύνολικα.Ωραία πάει το θέμα της πύκνωσης Georgie. Στη hairline όμως από ότι είδα και στην πρώτη σελίδα τα τριχοθυλακια τα έβαλε σε μια γραμμή. Γιατί δεν το δούλεψε λίγο ζιγκ Ζακ θα είχε πετύχει άλλο αποτέλεσμα στη φυσικότητα της πρώτης γραμμής και συνολικά στο τέλος θα έδειχνε πολύ ανώτερο.
Στην πυκνότητα νομίζω θα πας πολύ καλά.