giannis1312
Active Member
Θα προτιμούσα οχι το βαζελος αλλοα παναθηναικαρα αχαχα.. Η αληθεια ειναι πονεσε η ρεαλ αλλα οπως ειχε πει κ ο μεγαλος κυραστας θα πεθανουμε γι αυτους;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
για το πισω κουτακι το γνωριζω μονο που εκει ειναι ερεθισμένο λογο ξυρίσματος με μηχανης(τωρα τραβηξα τν φωτο) ..Προβολή συνημμένου 17622
Καλησπέρα φίλε και καλή επιτυχία σου εύχομαι. Το αποτέλεσμα είναι νωρίς να το κρίνουμε. Για μένα δύο σημεία χρειάζονται παρακολούθηση για την πορεία σου. Σου τα δείχνω με τα κουτάκια. Το ένα είναι το κλείσιμο των κροτάφων και η δότρια για το γνωστό λόγο.
για το πισω κουτακι το γνωριζω μονο που εκει ειναι ερεθισμένο λογο ξυρίσματος με μηχανης(τωρα τραβηξα τν φωτο) ..
ετσι ειναι υπαρχουν σημαδια τα οποια μονο εσυ και εγω μπορουμε να τα αναγνωρισουμε δεν φαινονται εντονα..Προσωπικα εμενα δεν με πειραζει. δεν το δικαιολογο ειναι λαθος και πρεπει να διορθωθει.Για το πρωτο κουτακι εννοεις οτι αν δεν παει καλα η φυτρωση θα εχουμε κενο ?
οχι να διορθωθει το δικο μου αλλα σε αλλες μμ της κληνικης ξερω οτι δεν γινεται κατι τετοιο σε εμενα.ειναι απαραδεκτο οπως του φιλου Ακη να εχει ενα Σουπερ αποτελεσμα πανω και να εχει πισω σημαδια.Να διορθωθεί πως ακριβώς φίλε Γιάννη?
Για το πρώτο κουτάκι,λάθος σχεδιασμό πιστεύω ότι εννοει
μεχρι στιγμης εγω ειμαι ευχαριστημενος το αμεσο μελλον θα δειξει.Ναι αυτό εννοώ. Και θα φαίνεται αφύσικο. Μακάρι να πάει καλά όμως. Είσαι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση για να δούμε πως μπορεί η κλινική να δέσει μεταμοσχευμένα με μαμά μαλλιά.
Καλά εννοείται ότι μόνο εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να αναγνωρίσει. Ελπίζω να δείξει καλύτερα στο μέλλον.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγω τα ελεγα δεν υπαρχει θεμα μου ελεγαν .Εγώ δυστυχώς προβλέπω πως σε εκείνο το σημείο στον κρόταφο θα υπάρχει θέμα.
Ή θα έπρεπε να πας πιό συντηρητικά και να τραβηχτεί ελαφρώς πιό ψηλά η γραμμή ή να συμπληρώσεις κάτι μετά.
Μακαρι νανε ετσιΓιαννακη μια χαρα εισαι! Μπομπα..για μενα πας να παρεις το καλυτερο αποτελεσμα στου βεκρη απο τι εχω δει στο φορουμ απο πλευρας φυτρωσης κ φυσικοτητα(το κυριοτερο για μενα) τα μειον τα βλεπεις κ μονος σου.. δοτρια πολλα μειον..
να στο πω ξεκαθαρα με εχει γ........(συγνωμη κιολας) στα ξαφνικα, εαν το ξυνω λιγο πειραζει?κροουν και κροταφους ωρες ωρες δεν την παλευω.Γιάννη εάν η φαγούρα που νοιώθεις είναι στην περιοχή που τοποθετήθηκαν μοσχεύματα είναι καλό, γαιτί σημαίνει
ότι πιθανότατα υπάρχει κινητικότητα μοσχευμάτων κάτω από το δέρμα που ετοιμάζονται να κάνουν την εμφανισή τους και σου
δημιουργούν αυτή την αίσθηση!